Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Youtube yıldızıydı Carrusca, Assaidi resmen 2 sezondur Heerenven'i taşıyor. Hollanda ligi biraz karambole döndü fakat Heerenven'in 2 sezondur potada olmasını sağlayan bir adam. PSV'nin parası yetmedi, biz kaç vermişiz acaba. Amrabat da baya üzülmüştür bu habere
Mesaj tarihi:
3.5 vermişiz.

Valla bilmiyorum, Hollanda liginden çıkan adama pek güvenim yok benim. Resmen newbie zone orası, stat kasmak çok kolay. videolarına baktım, tabii videodan anlaşılmaz ama fena durmuyo. Yalnız Pino'nun videoları daha iyiydi :D

Yalnız bu sezon çok sıkıntısını çektiğimiz top süren, topu ileri taşıyan adam açığını kapatacak gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Alfonso Alves en büyük temsilcisi o akının, Kezman ve Babel gibi örnekler de mevcut fakat bence abartılıyor bu durum. Gayet solid hamle Assaidi, Kayseri'nin yıldızına para dökeceğimize Heerenven'i şampiyonluk yarışında tutan adamı kelepire kapatalım. Amrabat defteri de böyle kapanmıştır umarım
Mesaj tarihi:
Abi ben böle afrikalı keita tarzı hızlı dribblingi olan gol atınca takla atıcak adam istiyorum ya.Ona yapılıcak tezahuratlar bi yana adamın karşı takıma verdiği korku yetiyo

edit:gerçi şimdi hatırladım eboue var ama benim dediğim daha ofansif.Misal ilgilendiğimiz Uche bu role uygun
Mesaj tarihi:
On the last day of the transfer period Oussama made the move to SC Heerenveen. The move was striking because Heerenveen wasn't planning on buying new players. But thanks to the good start of the season of Oussama (5 games, 5 goals) and the poor start of Bucaspor, an exception was made to bring Assaidi to the club.
Mesaj tarihi:
Yalan o istatistik inanmayın.

19+2 maçta 10 golü var sanırım bu sezon.

Yakın dönemde Aşil tendonundan sakatlanmış bu arada bu adam, ciddi sorunu çıkmaz umarım.

Toplamda da 55+3 maçta 19 golü varmış 2009dan beri Hennerveende.
Mesaj tarihi:
ya böyle adamların alsınlar bence.genç adam tutarsa tutar.tutmazsa orduspora veririz

ama tranferde şuana kadar fail gibiyiz sanki

ya da bomba patlatcaklar hakkaten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...