Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Assaidi'yi almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 pozisyonu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 carrusca işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Youtube yıldızıydı Carrusca, Assaidi resmen 2 sezondur Heerenven'i taşıyor. Hollanda ligi biraz karambole döndü fakat Heerenven'in 2 sezondur potada olmasını sağlayan bir adam. PSV'nin parası yetmedi, biz kaç vermişiz acaba. Amrabat da baya üzülmüştür bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 3.5 vermişiz. Valla bilmiyorum, Hollanda liginden çıkan adama pek güvenim yok benim. Resmen newbie zone orası, stat kasmak çok kolay. videolarına baktım, tabii videodan anlaşılmaz ama fena durmuyo. Yalnız Pino'nun videoları daha iyiydi :D Yalnız bu sezon çok sıkıntısını çektiğimiz top süren, topu ileri taşıyan adam açığını kapatacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Alfonso Alves en büyük temsilcisi o akının, Kezman ve Babel gibi örnekler de mevcut fakat bence abartılıyor bu durum. Gayet solid hamle Assaidi, Kayseri'nin yıldızına para dökeceğimize Heerenven'i şampiyonluk yarışında tutan adamı kelepire kapatalım. Amrabat defteri de böyle kapanmıştır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Abi ben böle afrikalı keita tarzı hızlı dribblingi olan gol atınca takla atıcak adam istiyorum ya.Ona yapılıcak tezahuratlar bi yana adamın karşı takıma verdiği korku yetiyo edit:gerçi şimdi hatırladım eboue var ama benim dediğim daha ofansif.Misal ilgilendiğimiz Uche bu role uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şabalala işte. ama assaidi geldiğine göre o iş yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 assaidi haberi nerda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Oussama_Assaidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bende çaykur rizeye yolliyim wikipediada isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 On the last day of the transfer period Oussama made the move to SC Heerenveen. The move was striking because Heerenveen wasn't planning on buying new players. But thanks to the good start of the season of Oussama (5 games, 5 goals) and the poor start of Bucaspor, an exception was made to bring Assaidi to the club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 koy şimdi onu en.wikipedia.org a ondan sonra kralsın. :) ahaha gördüm haketten bu arada youtube vid ve wiki den başka acıklama yok official olarak şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ordan aldım zaten bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kapa düşmeden hakan şükür gelse inanmam şu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 MrLevie said: assaidi haberi nerda? http://www.maraton.com.tr/Assaidi-imzayi-atti_171200.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 78 macta 62 gol ne ya.adam kanat onynamiyor muydu? Tamm hollanda falan ama Ortasaha oyuncusu icin hayvani bi istatistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Rewendor said: MrLevie said: assaidi haberi nerda? http://www.maraton.com.tr/Assaidi-imzayi-atti_171200.html 4 abi milliyet haberiymiş heh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Yalan o istatistik inanmayın. 19+2 maçta 10 golü var sanırım bu sezon. Yakın dönemde Aşil tendonundan sakatlanmış bu arada bu adam, ciddi sorunu çıkmaz umarım. Toplamda da 55+3 maçta 19 golü varmış 2009dan beri Hennerveende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ya böyle adamların alsınlar bence.genç adam tutarsa tutar.tutmazsa orduspora veririz ama tranferde şuana kadar fail gibiyiz sanki ya da bomba patlatcaklar hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nene dedikodusu çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bu sene transfer olmayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bu sene transfer olmiycaksa başka senede olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 takımınız gayet iyi yahu cins misiniz? al verelim queresmayı, bakalım noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi bu albayragin icinde adnan sezginin ruhu falan mi peyda oldu anlamadim. 100k€ icin oyuncu kacirmalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar