fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Siphiwe_Tshabalala kim bu bunu duydum bugün. böyle bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 valla o kadar hamitte hamit dedikten sonra.sonra çok pahalı falan diyip fenere kaptırırsak yazıklar olsun o saatten sonra daha iyisini getirmeleri lazım ki hamitlol diyelim.öbür türlü tamamen fail yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 4m € dan başlıyomuş hamit. o parayı verecek bi fenerbahçe var bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Tsabalalalalala diye oyuncu mu olur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 fede said: http://en.wikipedia.org/wiki/Siphiwe_Tshabalala kim bu bunu duydum bugün. böyle bişey var mı WC2010'da baya bişiler yapmıştı bu adam. Inside Forward takılıyor kanatta göbekte Messi stili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 açılış golünü bu eleman attıydı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Red said: valla o kadar hamitte hamit dedikten sonra.sonra çok pahalı falan diyip fenere kaptırırsak yazıklar olsun o saatten sonra daha iyisini getirmeleri lazım ki hamitlol diyelim.öbür türlü tamamen fail yani hamite yıllık 4milyon verirsen asıl fail olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 olay parası değil ki yönetim çok üstünde durdu adamın.kameralra karşıda çok hamitte hamit dendi o kadar şeydne sonra adamın fenere gitmesi yönetim failidir ha ama kaliteli yerli kadro isteniyorsa hamit alınması gereken bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 fener kume düşmeden trde hiçbir takım gotu toplayamaz. sen 2 dersin adam 5 der alır, yıllardır bunu yapıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 o basının büyütmesi, ünal aysal ne sorulsa cevap vermek istiyor, herifede gündemdeki tek isim olan hamiti soruyordulardı sürekli. ki haftalar önce dedi zaten hamitin istediği parayı vermeyiz, indirinme gitmezse olmaz diye.ondan sonra da bir hafta önce falan dedi işte çok sexyiz hamitin istemesi lazım vs diye.medyanın gazına gelmeyin lütfen. hamit o paraya gelcekse gelmesin, fener alacaksa alsın 2sene sonra emre gibi şutlamaya çalışırlar, isterse barca alsın ama hamit o paranın adamı değil. hamite gelene kadar bir ton adam var.bize sağ ve sol kanat lazım bir kere, o parayla töreyi alırsın sola kanatı yıllarca kapatmış olursun, hamiti anca selcuk, meloyla rotasyona sokabilirsin kanat desen kanat değil herif. yeni milli takımda ki şu canavar gibi heriflerden 2 tane alsak o bile daha iyi. yabancı transferinde geçen sene elmanderi aldıkları gibi alabilcekleri herifleri arıyorlar işte, ki bence mantıklı.milyonlar dökmeye gerek yok, takıma iyi uyum sağlayabilcek adamlar almak lazım.acele etmek için bir neden görmüyorum ben şuan.sanki alsak herifler gelip floryaya kapancaklar su saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 aziz artistlik icin bile vermez 4m€ yu hamite. daha azina imza atarsa fenere, fatih terim tepeler onu. bence realde kalir hamit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 yani işte yönetim gereksiz yere demeçler veriyor abdurrahim reis zaten heyecanlı adam fener hamiti alırsa cimbomba kazık olarak manşet atılcak.ztn aziz yıldırım çıktıgından beri basın yine fenere döndü haberturk dün ilk sayfadan DERİN KADROLU FENERBAHÇE diye adamların ilk 11 ini ve alternatiflerini yazmış. ki dhaa transfer etmedikleri hamiti bile hamit ? diye eklemişler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 MrLevie said: aziz artistlik icin bile vermez 4m€ yu hamite. daha azina imza atarsa fenere, fatih terim tepeler onu. bence realde kalir hamit. Adam Mehmet Topuz'a 9 verdi zamanında sırf inat için, Hamit'e mi vermeyecek? Hele 1 sene içeride iyice bilenmiştir Aysal'ın açıklamalarına. İnadına verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 aziz içeriden çıktı, fener para akıtıcak yer arıyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://www.transfermarkt.com.tr/tr/fenerbahcenin-transfer-edecegi-4-isimden-biri-sercan/news/anzeigen_94508.html şu eski bir haber ama şu herif fenere giderse üzülürüm baya. sağda solda yeni keitalar vs çıkarmaya çalışacağımıza şunu sağ kanada gökan töreyi sola alıcaksın toplam 10 milyona sonra yıllarca arkana bakmassın. yabancı sayısınıda düşürmüceklermi önümüzdeki sene, hala neden yabancı transfer peşinde koşuluyor ben onu anlamıyorum.al sağlam bir forvet yabancı alıcaksan bitti gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Rewendor said: ya aslında düşünüyorum da Pino Elmander'in yanına yardımcı forvet olarak güzel gitmez miydi? Hagi döneminde forvet oynayıp iyi şeyler yapmıştı. Pino'nun bitiriciligi yetersiz kalmaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 pino düz kazma bir herif fiziğiyle yapıyordu işte bir şeyler işimiz pinoya kaldıysa off yani. kontenjandan dolayı yollamışlar zaten, kesin bir yabancı gelcektir ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Pino gibi adamlar iyidir. İlk 11 diye mızlamaz, ucuza gelmiştir, yıllık ücreti fazla değildir. Geçen sene zaten dar rotasyonla oynarken yedekten Aydın vs. gireceğine Pino girse burdaki her Galatasaray taraftarı heyecan duyardı. Hatta çoğu maçta Emre Çolak yerine ilk 11'de daha iyi katkı verirdi, 2010-11 sezonundaki kaos ortamını referans alarak oyunculara değer biçmek yanlış, Bank Asya performansıyla oynayan Hakan Balta 'nın geçen sezon nasıl oynadığı gerçeği var misal. Orta sahamızın diğer büyüklerden 2 gömlek üst olması ve hücum oyuncularının hepsinin orta saha yönü olduğu için şampiyon olduk, Aykut Kocaman zeki bir adam ve transferleri buna göre yapıyor, seneye aynı aşı tutmaz. Mutlaka asli yeteneği gol atmak olan bir forvet + Stoch tarzı bir adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 giovinco yu alsak işte stoç tarzı sdfs forvetede berbatov tamamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Gio Juventus'a döndü, zaten Parma'da oynarken de co-ownership tarzı İtalyanların saçma prosedürü ile oynuyordu Berba yaramaz, bok gibi para geldi bu sezon yapıştır Soldado'yu başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Rewendor said: MrLevie said: aziz artistlik icin bile vermez 4m€ yu hamite. daha azina imza atarsa fenere, fatih terim tepeler onu. bence realde kalir hamit. Adam Mehmet Topuz'a 9 verdi zamanında sırf inat için, Hamit'e mi vermeyecek? Hele 1 sene içeride iyice bilenmiştir Aysal'ın açıklamalarına. İnadına verir. abi adam bonservisi döküyor evet ama yıllık ücretlerde cozutmuyor nedense bildiğim kadarıyla... yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 burak yılmaz falan diyorlar istikrarla.yeminle kalp spazmı geçiriyorum her haberini gördüğümde sonra elmanderin sakatlandıgını ve fovet ahttının umut-burak oldugunu düşündüm.suan tabuttayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 her ne kadar şampiyonluk yolundaki tek rakibimiz gs dahi olsa burak yılmaz'ı almalarını istemem,şampiyon olacaksak hakkımızla olalım burak'ın ezdiği,kaçırdığı goller sayesinde olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ya böyle böyle en sonunda kupamısss diye dolaşmaya başlayacaz biz de, ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 lokomotiv moskovayla anlaşmış burak, ucuz yırttı gs asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar