Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı yayında konuşan paticik

snapsys

Öne çıkan mesajlar

ülkücü değilse neo ülkücü heralde
ülkücüleri beğenmediğinden ülkücü değilim deyip daha yüce bir ülkücülük duruşu yapılandırmaya çalışıyordur.
bu yüzyıl içinde düşünce soyu tükenecek olduğundan kayda geçmesi iyi olmuş. torunlara izletiriz.

hitap yeteneği iyimiş
lazım zaten çok fazlaca
2+2=4'ü nasıl 5 diye belleticeksin başka türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

snapsys said:

kesinlikle ülkücü değil.

Bone said:

snapsys said:

Nickini söylemek konusunda çekingen, ama bizden biri.

yayında çıkmış çatır çatır konuşmuş, döktürmüş,
şurda kimden çekincek?
çekinilcek bişi de yapmamış zaten, biz de alkışlarız burada.

http://static.fjcdn.com/pictures/Third_0de9c6_155174.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Yakinen tanıyorum, aynı uo sunucusunu açtık. Bu yüzden içini dışını bildiğimden dolayı "ülkücü değil" diyebiliyorum.

Facepalm olmadı ya, keşke olsaydı. İnanın benim de gülmeye fazlaca ihtiyacım var :)

Ama üstüme seve seve alabilirim, eğer "o benim" geyiği dönecekse :)
Sosyal ağlarda paylaş

snapsys said:

Yakinen tanıyorum, aynı uo sunucusunu açtık. Bu yüzden içini dışını bildiğimden dolayı "ülkücü değil" diyebiliyorum.

Facepalm olmadı ya, keşke olsaydı. İnanın benim de gülmeye fazlaca ihtiyacım var :)

Ama üstüme seve seve alabilirim, eğer "o benim" geyiği dönecekse :)

ya hayır ülkücü değilim denince ülkücü değil bu mu diyeceğiz? adam türkeş'in ruhuna fatiha okuyacak utanmasa o videoda sen gelmiş ülkücü değil diyorsun.

ha ülkücülük tabi şekil değiştirdi son dönemde daha önce bir arkadaşın daha söylediği gibi neo-ülkücü flndır ülkücü değilim diyorsa (tgb vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

facepalm'lık olayı göremiyorum, adam çıkmış çekinmeden söylemiş aklındakileri. bunda kınanacak veya ayıplanacak bir şey yok calimero.

Tamam o zaman nazi propagandası yapıldığında, ya da (damara basalım) atatürk karşıtı propaganda yapılğında da kınanacak ayıplanacak bir şey olmasın. kafasındakileri çıkıp çekinmeden söylemiş olsun sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

konuşan kişinin adı orçun değil.
tekrar söylüyorum, kesinlikle ülkücü değil.
ben son sorudan "geldin geldin de, bir söyle hele, siz şu partinizin ilkelerine ne kadar bağlı kaldınız, bir hesap ver bakalım" diye birşey anlıyorum. siz nasıl adam bozkurt ccc dediniz ben hala anlamadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...