yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ülkücü değilse neo ülkücü heralde ülkücüleri beğenmediğinden ülkücü değilim deyip daha yüce bir ülkücülük duruşu yapılandırmaya çalışıyordur. bu yüzyıl içinde düşünce soyu tükenecek olduğundan kayda geçmesi iyi olmuş. torunlara izletiriz. hitap yeteneği iyimiş lazım zaten çok fazlaca 2+2=4'ü nasıl 5 diye belleticeksin başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 net konusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Fly said: BIR ARKADASIM....... muhauha bunu yazmaya gelmiştim :D iyi konuşmuşsun sinapsis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kim lan bu çıksın ortaya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Böyle nicklerini arkadasına saklanıp konuşuyorlar.... oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 diksiyon negzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 gizleniyor sanki batman aliminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 snapsys said: kesinlikle ülkücü değil. Bone said: snapsys said: Nickini söylemek konusunda çekingen, ama bizden biri. yayında çıkmış çatır çatır konuşmuş, döktürmüş, şurda kimden çekincek? çekinilcek bişi de yapmamış zaten, biz de alkışlarız burada. http://static.fjcdn.com/pictures/Third_0de9c6_155174.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Yakinen tanıyorum, aynı uo sunucusunu açtık. Bu yüzden içini dışını bildiğimden dolayı "ülkücü değil" diyebiliyorum. Facepalm olmadı ya, keşke olsaydı. İnanın benim de gülmeye fazlaca ihtiyacım var :) Ama üstüme seve seve alabilirim, eğer "o benim" geyiği dönecekse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Llama said: keşke bize el sallasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 snapsys said: Yakinen tanıyorum, aynı uo sunucusunu açtık. Bu yüzden içini dışını bildiğimden dolayı "ülkücü değil" diyebiliyorum. Facepalm olmadı ya, keşke olsaydı. İnanın benim de gülmeye fazlaca ihtiyacım var :) Ama üstüme seve seve alabilirim, eğer "o benim" geyiği dönecekse :) ya hayır ülkücü değilim denince ülkücü değil bu mu diyeceğiz? adam türkeş'in ruhuna fatiha okuyacak utanmasa o videoda sen gelmiş ülkücü değil diyorsun. ha ülkücülük tabi şekil değiştirdi son dönemde daha önce bir arkadaşın daha söylediği gibi neo-ülkücü flndır ülkücü değilim diyorsa (tgb vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 facepalm'lık olayı göremiyorum, adam çıkmış çekinmeden söylemiş aklındakileri. bunda kınanacak veya ayıplanacak bir şey yok calimero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ORÇUN KANKAM ÇOK İYİ KONUSMUSSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 neo-ülkücü matrix gibin bisimi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bone said: facepalm'lık olayı göremiyorum, adam çıkmış çekinmeden söylemiş aklındakileri. bunda kınanacak veya ayıplanacak bir şey yok calimero. Tamam o zaman nazi propagandası yapıldığında, ya da (damara basalım) atatürk karşıtı propaganda yapılğında da kınanacak ayıplanacak bir şey olmasın. kafasındakileri çıkıp çekinmeden söylemiş olsun sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 konuşan kişinin adı orçun değil. tekrar söylüyorum, kesinlikle ülkücü değil. ben son sorudan "geldin geldin de, bir söyle hele, siz şu partinizin ilkelerine ne kadar bağlı kaldınız, bir hesap ver bakalım" diye birşey anlıyorum. siz nasıl adam bozkurt ccc dediniz ben hala anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 (tu)ccc(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 cons, bildiler. çık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bi arkadaşım ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 snapsys said: kesinlikle ülkücü değil. abi bu nasıl garip bir söylemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 afedersin ulkucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 helal patime. ne güzel konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 urza canlı yayında 100 milyor kazanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ilk soruda el hareketleriyle tam bir barış manço bir ara dere boyu kavakları söyleyecek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ya tamam adam ülkücü olabilir ne var bunu saklayacak bundan utanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar