snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Merhaba. Paticik.com'a üye olduğunu bildiğim ve aynı bölümde okuduğum bir arkadaşım (2005'den beri tanırım) geçen gün canlı yayında -bence- gayet güzel konuştu. Sizinle paylaşmak istedim. Nickini söylemek konusunda çekingen, ama bizden biri. http://www.youtube.com/watch?v=c4dE7BBDjLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Net konuşmuş, iyi sorular sormuş. Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 keşke bize el sallasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 abi dedim koyma diye ama dinletemedim :D 2005 degil lan bu arada 2004 asdsfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 saç tipini beğenmedim çıkar onu bebeğim. Ama diksiyon ve cümlelerin insanı çekiciliği, konuşmadaki ahenk 9.5/10 çok net. Başbuğ yaşasaydı ne olurdu olayı çok mu ccc olmuş ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 karşıdakinin oktay vural olması nedeniyle seçmiş sanırım ccc başbuğ yaşasaydı ccc olayını. doğru mu düşünmüşüm reyou ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 reyu ülkücü bi arkadaş değil mi zaten ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ya simdi sole dusuncek olursak... abi bi dakka caktirmayin, gercek eleman ciksin diye kitir attim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 adeta nihat genç : )) not : abi fakat o kolye ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Orçun diil mi lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 e bizde barbarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Köylü de, terorist de, katil de ne biliim saydır anlarım. BARBAR ne abi? Ben rogue oliim sen barbarian ol olur mu? Ama sınır kapısından geçmek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 sen barbar ol ben de rogue sar beni yarim yarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 icerige yorum yok fakat arkadasin hitap yetenegi oldukca yuksek. durusunu, diksiyonunu takdir ettim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kesinlikle ülkücü değil. (orçun kim bilmiyorum ama o da değil.) kolye evenstar. zaten oradan belli paticik olduğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 snapsys said: Nickini söylemek konusunda çekingen, ama bizden biri. yayında çıkmış çatır çatır konuşmuş, döktürmüş, şurda kimden çekincek? çekinilcek bişi de yapmamış zaten, biz de alkışlarız burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 arkadaş sayesinde paticikli olduğum için bir kez daha gurur duydum. paticikli ne demek bilmemekle beraber, çok başarılı sorular sorduğu için de tebrik ediyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 başlığı "canlı yayında konuşan pati" diye değiştir yoksa 3 4 sayfa bu konu üzerinden makara döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 allah diyen paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Çok net. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 türk bayrağının en hür dalgalandığı okul ne demek ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ben de sordum, aynen şunu dedi "diyarbakır'da türk bayrağının zincirlere vurulmadığını, sarı-kırmızı-yeşil bezlerin gölgesinde nefessiz kalmadığını söyleyebilir misin?" El-Barto said: türk bayrağının en hür dalgalandığı okul ne demek ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Altaylardan daha dün gelmiş bir Oğuz Beyi adeta, güzel konuşmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 güzel konusmus, bide o ne baslık ya, pıtırcık gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 BIR ARKADASIM....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar