dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 GERGE said: Esas kız hakkındaki fikirlerimi değiştiriyorum. Kız çok iyi oyuyor, neresinden baksan tam heyecanlı, trip atıp duran, ergen bir kız. bu karakter öldü de mi dizi iyi oldu? tüm dizilerdeki en berbat şey, etrafında ne olup bittiğini anlamayan aşırı ergen salaklardır sonuçta V'de vardı böle bi salak. diziye girip dövmek istediğimde diziyi bıraktım zaten. sonra ne oldu bilmiyorum. ya böle salakça dizilere para vereceklerine River'ı devam ettirsinler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kız ölmedi, karakter gelişimi olayını yapıyorlar ama. İyi yapıyorlar üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dasaaa said: ya böle salakça dizilere para vereceklerine River'ı devam ettirsinler bari the river devam etmiyor mu zaten? benim bu sezon doğru düzgün beklediğim iki diziden birisi river. devam ediyor diye biliyorum, devam etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yok abi iptal edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu dizi teen dizisi mi şimdi? sanki bu soruyu önceden sormuşum twilight'tan sonra boka sardı falan demişiz sanki. o başka mıydı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende merak ettim jj abrahams falan var ortada ama imdb 6.6 almis adama ragmen. bu kadar az puani neden kapti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ugh o basroldeki kiz yuzunden bu diziyi seyredemem. cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 dasaaa said: GERGE said: Esas kız hakkındaki fikirlerimi değiştiriyorum. Kız çok iyi oyuyor, neresinden baksan tam heyecanlı, trip atıp duran, ergen bir kız. bu karakter öldü de mi dizi iyi oldu? tüm dizilerdeki en berbat şey, etrafında ne olup bittiğini anlamayan aşırı ergen salaklardır sonuçta V'de vardı böle bi salak. diziye girip dövmek istediğimde diziyi bıraktım zaten. sonra ne oldu bilmiyorum. ya böle salakça dizilere para vereceklerine River'ı devam ettirsinler bari v bitti galiba, 2. sezondan sonrası olmadı diye biliyorum. ama v'de başroldeki kadın revolution'da önemli bi rolde, en çok görünen olmasa da kilit bi pozisyonu var revolution kötü başladı ama bence iyi gidiyor. biraz yanlış karakter seçimi var sanki ama fena değil yine de. ama 3 sezon çıkaramaz bu da, 2yi bilmiyorum. izleyeni, seveni az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Rating 8-9m, US dışında lisanslanmaya başladı; iyi gidiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 NBC'de Parenthood 4 sezon yaptı, devam ediyor hala. NBC'deki Law & Order'ın ratingler bile az şu anda. Ne açıdan bakarsan bak bu sezonun en çok rating alan draması NBC'de gösterilen. Sonuna kadar gider gibi görünüyor. Kesilmez, öyküyü bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 full sezon onayı almışlardı zaten bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ilk bölüm için aşırı tırt bir dizi imajı yarattı bende ilk bölümü bitiremedim bile yani. hatta söyle diim neydi o dizi spielberg'in terra nova bile daha ilgi çekiciydi ilk bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çöp bildiğin, fazlası geridönüşüm olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 scorch said: ilk bölüm için aşırı tırt bir dizi imajı yarattı bende ilk bölümü bitiremedim bile yani. hatta söyle diim neydi o dizi spielberg'in terra nova bile daha ilgi çekiciydi ilk bölüm için. Terra Nova bunun yanında Carnivale kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infantor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bu dizinin ekibi kimse seyirciyi çok iyi çözmüş bölümde bir şey yok seyirici soğumasın diye esas kızı küvete sokalım millet duşa girsin demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kız küvete girmese çok boş bölümdü niye bozdular ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sadece kız degil tüm türkiye küvete girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 4-5-6 yı arka arkaya izledim, güzel gidiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 gözümde çıtır çerez bile değil ama izliyorum allah kahretsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hala oturamadı gidişat, hala konuyu anlatıyor ediyorlar. ama iyi de yapıyorlar bence, sevdim bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu mallar neden bisiklet kullanmıyor hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Biraz akil - Tunnels are full of deadly traps and mines. - Teenager girl should walk in the front. *girl steps on the mine* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 son çıkan bölüm.. ıı olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar