El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Deathblade said: Ahahaha ben seviyorum abi adamı. Parası olup, param yok geyiği yapanlara inat, param var ve evet bunu kullanıyorum diyor ve de gösteriyor. Gizli gizli götürdüğü bir şey de yok hani. Arsa alıyor, bina yapıyor. El altından götürülen bir para yok. Vergisinin hepsini de veriyordur kanımca. El altından para aşıranlara sövün bence az. azcık gazete falan okusan görürdün, daha 1-2 hafta önce bile 2b arazileriyle ilgili olayı çıkmıştı adamın. ayrıca yaptığı da baya görgüsüzlük bence. benim zaten lükse pek ilgim yoktur ama bu adamın utanmazlık ve görgüsüzlüğünün böyle prim yapmasına baya şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 akila seninde emeklilik yaklaşıo artık yavaştan, hazır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paraya ve lükse ihtiyacım yoktur diyenlerin büyük çoğunluğu para bulunca kendilerini kaybedecek tiplerdir bu da ayrı bir olgu. Mesala bende öyle diyorum kendim için ama bir yat alacak kadar fazladan param olursa dünya koylarını gezsem hayır demem. ^^ Bu mesala insanlar için güzel bir hayaldir, çoğunlukta bunu kabul eder ne güzel düşünüyorsun diye, ama işte o aynı yatı limanda demirliyken boşta duracağına trafik için boğazdan karşı karşıya geçmek için kullansam bu görgüzlük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Haha çok iyiymiş bu. Vatan Şaşmaz'lı metrobüs reklamı seviyesinde bir troll. Melih'e göz kırpar seviyeye gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 haha Deathblade bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ali Ağaoğlu bildiğin KIRO, yaptığı da görgüsüzlük. Her eline geçen fırsatta ben böyle zenginim, bilek-dirsek arası kadar malım var diye dolanmak. Ama pardon sen haklısın artık, her kibar olana "elitist" diye yaftalamak moda oldu. Köylülük ise daha büyük erdem sayılmaya başlandı. Eğer daha düzgün zenginliği sindirmiş bir zengin arıyorsan Rahmi Koç sana örnek olabilir, tamam onun da saçmaladığı zamanlar olmuştur, ama hiç değilse Ali emminin seviyesine çıkmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 2 gram espriyi içerleyecek kadar mı fakirsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 beyler heycanlanmalin lan hemen adamin parasi var lan iste. nokta. hala adama neyin laf sokmasina calisiyosunuz, yok beyni yokmus yok giyinmeyi bilmiyomusmus, yarin sana verseler 10 milyon dolar, ertesi gun iskoc duku gibi takilcaksiniz sanki sdfsdfdsf http://3.bp.blogspot.com/_1F5nbCPrUAE/TIpBps4svtI/AAAAAAAAAUQ/_FgiNw31cF0/s400/pis+fakirler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ginaly said: geyik yapmış lan adam. hemen fakir rage'e bağlamayalım. parası olana sözümüz yok. helal olsun. ama bizim de olsun. lan bizim niye yok. BİZİM DE OLSUN LAN LANET NEFRET OLSUN LAN BÖYLE HAYATA aynen katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 herkeste helikopter olsa gökyüzünde de trafik olacağından kelli herhalde. 100 yıl önce "servet düşmanı mıyız lan biz? arabası olana kızmayın herkeste araba olsun!11" diye düşünen zihniyetin 2012 versiyonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-34K0uPeo2qY/T1B33uTc3KI/AAAAAAAAAJE/AgBNx3mpwm8/s1600/Bakbeyim.jpg yaşar usta gibi birisi çıkacak bir gün. çekecek bir saniye bile düşünmeden vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bir melih gökçek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 mani said: http://2.bp.blogspot.com/-34K0uPeo2qY/T1B33uTc3KI/AAAAAAAAAJE/AgBNx3mpwm8/s1600/Bakbeyim.jpg yaşar usta gibi birisi çıkacak bir gün. çekecek bir saniye bile düşünmeden vuracak. şu kafada liseli kafası yalnız hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yaşar usta liseli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ginaly said: geyik yapmış lan adam. hemen fakir rage'e bağlamayalım. parası olana sözümüz yok. helal olsun. ama bizim de olsun. lan bizim niye yok. BİZİM DE OLSUN LAN LANET NEFRET OLSUN LAN BÖYLE HAYATA milletin kanıyla kazanılan paraya niye sesimiz çıkmıyor pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 beyler bilmem biliyo musunuz fakat inşaat sektöründe helal para olmaz bunda anormal bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 valla fatih altaylı ayarından sonra anca "ekieki trafik yok ekieki param bok 23ünde çıtırlar bende ekieki" diye takılır arada. var oldu, para kazandı, parasının bi kısmını yiyecek, sonra damadı mamadı yiyecek sonra ölecek, öldüğünde 3. sayfa haberi bile olamayacak, iktidarın zengin ettiği bi adam. istanbulda trafik hehheeh helikopterle gidiyorum diyene kadar bi yere yol mol yaptır bi işe yara anasını satayım. bi projeye destek ver dimi,çıkmış konuşuyo. kabahat böle adamları habere çıkartanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 nomsaR said: beyler bilmem biliyo musunuz fakat inşaat sektöründe helal para olmaz bunda anormal bişey yok. Pardon? Benim ve ailemin kazandığı para gayet helal.. He ondan belki çok zengin değiliz o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 senko said: seviyorum bu adamı ya idolüm direk. Tanıştırayım mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 suBzer0 said: nomsaR said: beyler bilmem biliyo musunuz fakat inşaat sektöründe helal para olmaz bunda anormal bişey yok. Pardon? Benim ve ailemin kazandığı para gayet helal.. He ondan belki çok zengin değiliz o ayrı.. dsgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nomsaR said: beyler bilmem biliyo musunuz fakat inşaat sektöründe helal para olmaz bunda anormal bişey yok.yavuklumun etine sütüne helal değil diyemezsin arkadaşhım!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sakin olun gençler adam trollluk yapmıs parasıyla. nie bu nefret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Çok zor ama bu herif bi şekilde batsa veya bir işte çok büyük dolandırılsa zora düşse çoh güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kpss çalışan kpss'ye girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Adam feci troll. Melih Gökçek 1 Ağaoğlu 2 Türkiyede en iyisini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar