cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 B)- Ne demokrasiymiş? Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20512403.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 demokrasiyle alakası nedir tam olarak anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yeşil ordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gerekli görülen, adam açığı olan yerler için sözleşmeli subay olaraktan zaten buna benzer bir durum yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gecen tvde tayyip askerleri yipratmayin diye medyaya cemkiriyodu sdf. "tamam kontrol bizde yeter artik" diye tercume ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 millet olarak sınava girmeyi neden sevmediğimizi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 O sınav formalite ki. Ordu subay olmak isteyenlerin geçmişini, ailesini, sülalesini araştırır ona göre kabul eder. Yoksa sınav falan hikaye. Ortadan kalkan bu, TSK'nın sadece kendi görüşüne uygun insanların orduya hizmet etmesine müsade etmesinin engellenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aa ne güzel lan ben direk subay oluyorum o zaman!! oley bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aslında evet neden olmasın, bir sürü aksiyonsuz askeri bölüm var onlara kaydırılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 AKP karşıtlarına atarlanan bir askere merhaba. Ahaha dincilerin bu azim ve rage ile şimdiden askere sürüyle adam sokacağını tahmin etmek zor değil. Görebiliyorum hatta üretim sürecini, FEM->Üniversite->Asker. Gerçi sınav işini kaldırmalarına şaşırdım, FEMdeki azimle genç adayları yetiştirip yine sokarlardı yani kaldırmalarına gerek yoktu hehe. Hatta ülkedeki kalitesiz milliyetçi güruhunun da üniversiteden sonra askere girmesine büyük ölçüde engel olmuş olurlardı sdfsd Bakalım 10 sene sonra AKPyi demokrasinin kahramanı yapan liberaller ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 üniversitelerde 2 yıl üst üste kalmama zorunluluğu mu varmış lan. has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İyi bari işsiz gençlere olanak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 işsiz kalan 'abiler' varsa onlara yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 kısa dönem subay yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Abiler işsiz kalmıyor ya, hepsi giriyor işe bi şekilde gördüğüm kadarıyla. Abi tipleri de zaten askerliğin disiplin ortamına yaklaşmaz bile. Formasyon kalkacaktı, fen edebiyatçılar asker olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ahahahah, "abiler"'i subay olarak düşünemiyorum ya -nasılsın asker -sağol -sağol değil kardeşim, iyiyiz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi ben yedek subay olmak istemiyorum. 5 bucuk ay yapıp bitirmek istiyorum. boyle bi secenegim var mı artık? yoksa yine fifti fifti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Lan ben de yedek subay olsam mı diyorum. Parasına değer mi? Şans işi midir? Bizim komşunun oğlu yaptı, hem rahattı hem zırkına koştu sdf. İyi bi maddi destek ile başlıyosun hayata, güzel bişey bence. Mızmız bi tip de değilim sıkıntıya katlanırım da, bilemiyorum kafamda böyle bi plan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 toggie said: abi ben yedek subay olmak istemiyorum. 5 bucuk ay yapıp bitirmek istiyorum. boyle bi secenegim var mı artık? yoksa yine fifti fifti mi? farkı nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yedek subay 12 ay ve adam gibi subay maasi aliyorsun, cavus olursun 6 ay ustune er 3-5 kurus er maasi aliyorsun not: surelerden emin degilim buna benzer biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 SeaGle said: Lan ben de yedek subay olsam mı diyorum. Parasına değer mi? Şans işi midir? Bizim komşunun oğlu yaptı, hem rahattı hem zırkına koştu sdf. İyi bi maddi destek ile başlıyosun hayata, güzel bişey bence. Mızmız bi tip de değilim sıkıntıya katlanırım da, bilemiyorum kafamda böyle bi plan var. arkadaşım o para ile evlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 once adam olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 12 ay yedek subay yapmak niye abi git çalış 12 ay daha fazla kazanırsın her şekilde. hem iş deneyimi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar