Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi görükmez bir crosshair var yeşil olayı onun radiusının çapı. yeşilken en küçük işte. keleşte ilk mermi atarken yeşilde son mermide kırmızıda gibi fdgdgd. analoglada aim alıyosun. kötü aim almışsın demekki. ama hakkaten penaltı atmak çok salakça. doğru tarafa atladıysa kaleci kesin kurtarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ulan şu yularıdaki videoda bile hala topa vurma hissi yok. adamların ayağı topa değer değmez top hareketleniyor, koskoca easınız, 2 milisaniye lag koyamadınız mı lan, ondan sonra niye pes oynuyonuz deniyor. oynuyoruz kardeşim, arcade marcade ama topa vuruyoruz, balona değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 fifa 12 de atilan gollerin cogu organik gol degil abi, en az %40 i gercek hayatta olmayacak balon goller.. ornek - degaji dik adam kafa ile karsilasin forvet karsi karsiya kalsin - kaleci topu elle cikarirken forvete yada defansa carpsin rakip forvetin onunde kalsin - defans oyunculari impact engine adi altinda orgy yapsin defans bombos kalsin - bir macta bir adamin ayni yerden 3 kere ust uste plase ile gol atmasi, ve kalecinin lan ilk iki golu bole yedim artik kendimi toparliyim gibi bi yapay zekaya sahip olamamasi - defanstan top cikaricak adamin bariz bir bicimde kendi oyuncusuna degil forvet oyuncusunun kosu yoluna paslamasi ... yinede oynuyoruz cunku daha iyisi yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Penaltılar saçma ötesi, adamın penaltı reytingi 80 üstüyse yani yüksekse %90 gol olmalı bikere, şut tuşuna basma miktarına göre şutun sertliği ayarlansa yeter. Ama yok önce yeşili tuttur sonra yön ver sonra yön tuşuna tam gerektiği kadar (o nasıl oluyorsa) bas ve dua etmeye başla. Ulan altı üstü penaltı atıyoz atomu mu parçalıyoz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 reyou said: - kaleci topu elle cikarirken forvete yada defansa carpsin rakip forvetin onunde kalsin İlla ele gerek yok, geçende ben degaj kullanırken adam son anda geldi önümde durdu ve salak kalecim lönk diye üstüne abandı hop beleş gol, fıttırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 eger oyunu manuel oynarsaniz oyunun daha gercekci oldugunu goreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 "Tatar Ramazan" said: Penaltılar saçma ötesi, adamın penaltı reytingi 80 üstüyse yani yüksekse %90 gol olmalı bikere, şut tuşuna basma miktarına göre şutun sertliği ayarlansa yeter. Ama yok önce yeşili tuttur sonra yön ver sonra yön tuşuna tam gerektiği kadar (o nasıl oluyorsa) bas ve dua etmeye başla. Ulan altı üstü penaltı atıyoz atomu mu parçalıyoz! Öyle ama gerçek hayatta penaltılar oyuncunun vuruş yeteneğiyle vs belirlenmiyor ki. En soğuk kanlı, risk alabilen futbolcular (genelde kaptanlar) vuruyor. En kral örnek Tayfur Havutçu'ydu işte. Yoksa hangi profosyonel futbolcu antremanda vs topa penaltıda kötü vurur ki. Adam topçu yani. Sonuçta biz göbeğimizde joystickle oynuyoruz rahat rahat, bize gerginliği de öyle yaşatmaya çalışıyor sanırsam oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Yok hocam cidden duran toplar bok gibi, kaleci vuruşunun zırt pırt rakip forvetçe kapıldığı nerde görülmüş, 2 saat onu hesaplıyoruz nereye atsakta gol yemesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 fırtına eserdi eskiden fifa fifa diye noldu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu sene pc de cok sıctı fifa ondan degerlendirme asamasındayım ben alıp almamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 12 yi alıcam ucuzlasın diye bekliyorum ben. bir sene geriden takip etmek iyi oluyor sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ruscudan al abi 25 lira mıydı neydi ilk cıktıgında da olsun olsun 35 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 pre order almaya baslamislar fifa 13 e division 1 bana light gelmeye basladi yaw, zirvede yalniz kaldim resmen asdasdas 13 gelsede bitmeyen bi lig daha patlatsak sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Cross platform gelmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konn said: eger oyunu manuel oynarsaniz oyunun daha gercekci oldugunu goreceksiniz. http://static3.fjcdn.com/comments/No+_a9db8e27f251cbcd26da1124066a5ab3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 arkadasim sen kendini cool sanip boye cevap veriosunda, organik gol ve gercekcilik hissiyatinin tamamen degistiginden bahsediyorum. oyun beklenmedik sekilde gercekcilesiyor ayarlar manuele dondugunde. sadece manuel pas atmaktan bahsetmiyorum. bosu bosuna yorulmussun sen oralara resim koymak icin falan asdopfhgaodf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 organik gol ne aga kekiklemi besliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Türkiye Ligi yine yok :( Resmen açıklandı. Lig lisansı alamadık yine diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Olsa noolcak ki zaten güçlü takımlar alınıyor online maç atarken, oturup AI'a karşı lig mi oynuyonuz? Yok eğer kariyer istiyorsan FM var misler gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi ultimate team'de sadece lisanslı ligi olan takımlar var mesela. ultimate'de olmicak tr takımları. çok kötü oldu çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ne alaka online'da güçlü takımları almamızla... arkadaşlar ile derbi maç çeviriyorduk ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 "Tatar Ramazan" said: Olsa noolcak ki zaten güçlü takımlar alınıyor online maç atarken, oturup AI'a karşı lig mi oynuyonuz? Yok eğer kariyer istiyorsan FM var misler gibin valla ben bjk ile oynuyordum fifa 10'da, çok temizde oluyordu. Barcaları Real'leri tokatlamışlığım çoktur da prosu gelince bir yere kadar dayanabiliyordun asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 turkiye ligi olucakmis sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 lisans alınamadığı için olmayacak diye açıklama yapmışlardır ama durum değişmişse bilemeyeceğim. En son bilgi olmayacağı yönündeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ola da bilir http://forum.ea.com/uk/posts/list/1859489.page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar