Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 japonyayı düşün: http://img.gawkerassets.com/img/17l9n8to76r37jpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 copry said: Kafein bende ters tepiyor, uzun yol şöförlerine verilen eğitimlerde kafeinin uyku açmak için iyi bir tercih olmadığı anlatılır. bir fincan kahve 15 dk dirilik sağlasa da sonrasında uykusuzluğun etkilerini arttırdığı söylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sigara. "ulan elimde sigarayla uyuyup kalırsam ev komple yanar ya la" düşüncesiyle sürekli ayık kalabilir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 SOĞUK DUŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Derin nefes almak benim uzerimde cok ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 diabloya hazırlıklar sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 AHAHAHAHHAHAHAHHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ginaly said: sigara. "ulan elimde sigarayla uyuyup kalırsam ev komple yanar ya la" düşüncesiyle sürekli ayık kalabilir insan. bi yerden sonra piskolojiyi bozuyo bu abi yapma bunu. mal oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Testislere kolonya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 nikotin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 esneme, gerinme, vücut hareketleri. direk su çarpsam aptallığı kalıyo onun. günde şöyle bi saat esneme, egzersiz falan yapıyorum. can simidi gibi hayata bağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 huun said: copry said: Kafein bende ters tepiyor, uzun yol şöförlerine verilen eğitimlerde kafeinin uyku açmak için iyi bir tercih olmadığı anlatılır. bir fincan kahve 15 dk dirilik sağlasa da sonrasında uykusuzluğun etkilerini arttırdığı söylenir. kim demiş bunu, sabah içtiğim kahveyle akşam uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S0Xf7bh7gS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şanzelize cafede cola shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 codename_curse said: huun said: copry said: Kafein bende ters tepiyor, uzun yol şöförlerine verilen eğitimlerde kafeinin uyku açmak için iyi bir tercih olmadığı anlatılır. bir fincan kahve 15 dk dirilik sağlasa da sonrasında uykusuzluğun etkilerini arttırdığı söylenir. kim demiş bunu, sabah içtiğim kahveyle akşam uyuyamıyorum bütün uyarıcıların ortak özelliği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kafaya bişey takınca uyku muyku haram oluyor. takın kafaya bişeyi, bana bu yapılır mı falan deyin gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 horlayan birini bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şu pırasa sallayan kızın videosunu izleyebilirsin mesela. şu bitmeyen şarkıdan bahsediyorum levas polska mıydı çok fena salmış aman sallamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bilocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 el yuz yikama ise yariyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 tuzlu ayran çok fena uyku açıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Elma > Kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 -Dark_Angel- said: Testislere kolonya. ahahha az once sozlukte gördüm şunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Osie16 said: Elma > Kahve az önce elma yedim, sonuçları yazarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Dert sıkıntı, uyku falan bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar