Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 japonyayı düşün: http://img.gawkerassets.com/img/17l9n8to76r37jpg/original.jpg
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 copry said: Kafein bende ters tepiyor, uzun yol şöförlerine verilen eğitimlerde kafeinin uyku açmak için iyi bir tercih olmadığı anlatılır. bir fincan kahve 15 dk dirilik sağlasa da sonrasında uykusuzluğun etkilerini arttırdığı söylenir.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sigara. "ulan elimde sigarayla uyuyup kalırsam ev komple yanar ya la" düşüncesiyle sürekli ayık kalabilir insan.
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Derin nefes almak benim uzerimde cok ise yariyor.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ginaly said: sigara. "ulan elimde sigarayla uyuyup kalırsam ev komple yanar ya la" düşüncesiyle sürekli ayık kalabilir insan. bi yerden sonra piskolojiyi bozuyo bu abi yapma bunu. mal oldum ben
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 esneme, gerinme, vücut hareketleri. direk su çarpsam aptallığı kalıyo onun. günde şöyle bi saat esneme, egzersiz falan yapıyorum. can simidi gibi hayata bağlıyo.
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 huun said: copry said: Kafein bende ters tepiyor, uzun yol şöförlerine verilen eğitimlerde kafeinin uyku açmak için iyi bir tercih olmadığı anlatılır. bir fincan kahve 15 dk dirilik sağlasa da sonrasında uykusuzluğun etkilerini arttırdığı söylenir. kim demiş bunu, sabah içtiğim kahveyle akşam uyuyamıyorum
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S0Xf7bh7gS0
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 codename_curse said: huun said: copry said: Kafein bende ters tepiyor, uzun yol şöförlerine verilen eğitimlerde kafeinin uyku açmak için iyi bir tercih olmadığı anlatılır. bir fincan kahve 15 dk dirilik sağlasa da sonrasında uykusuzluğun etkilerini arttırdığı söylenir. kim demiş bunu, sabah içtiğim kahveyle akşam uyuyamıyorum bütün uyarıcıların ortak özelliği o.
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kafaya bişey takınca uyku muyku haram oluyor. takın kafaya bişeyi, bana bu yapılır mı falan deyin gerisi gelir.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şu pırasa sallayan kızın videosunu izleyebilirsin mesela. şu bitmeyen şarkıdan bahsediyorum levas polska mıydı çok fena salmış aman sallamış da olabilirim.
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 el yuz yikama ise yariyor her zaman.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 -Dark_Angel- said: Testislere kolonya. ahahha az once sozlukte gördüm şunu :D
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Osie16 said: Elma > Kahve az önce elma yedim, sonuçları yazarım birazdan.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Dert sıkıntı, uyku falan bırakmıyor
Öne çıkan mesajlar