Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır mısınız ?

Nessaftw

Öne çıkan mesajlar

senelik izin alındı (check)
kız arkadasdan ayrıldı (check) / zaten yoktu madde olsun buraya
Bira cips Kola etc. stoklandı (check)
Hardware config kontrol edildi, yeni ekran kartı alındı (check)
yakın cevreye belli bir periodda assosyal olunacagı mesajı verildi (check)
uyku duzeni duzensizligi ayarlanacak (planlanacak)
Sosyal ağlarda paylaş

blackwolf said:

sabah 8 aksam 8 calısıyorum eve gıt yemekye dus fılan saat 9 olur ısden ızın alım dıcem kayınpederlr ortak calısıyoruz yemez hasatayım desem hanım dırek ıspıyonlar oyun ıcın ıse gıtmıyor dıye babasına gunde 4-5 saat ancak oynarım

Bir tek taş yüzüğe bakar :p
Sosyal ağlarda paylaş

blackwolf said:

sabah 8 aksam 8 calısıyorum eve gıt yemekye dus fılan saat 9 olur ısden ızın alım dıcem kayınpederlr ortak calısıyoruz yemez hasatayım desem hanım dırek ıspıyonlar oyun ıcın ıse gıtmıyor dıye babasına gunde 4-5 saat ancak oynarım

o nedir hocam ya ;) yaşı kemale ermiş iş güç sahibi insan zaten casual oyuncu. sen günde 4-5 saat zaman ayırabileceğim diyorsan ne mutlu sana..
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

blackwolf said:

Bir tek taş yüzüğe bakar :p

Almadınmı sanıyorsın catanın gece acılısına oynamak ıcın kartanesı kolye(350tl) almısdım sus payı :) 2 gun ıse gıtmedım hastayım dıye oyle yırtdık ama du bakalım bunda ne yapcaz

oMEN ARkadas geldım 33 yasıma hala oyun napak yav kanımızda var ıs guc stress bı sekılde de-sarj olayları :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...