Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Wayne said: onlarin hepsi bira, cips, cerez, kultabagi vb seyler ile replace olacak. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şu ortamda nasıl Amazon'dan ürün bekleyeceğim bilmiyorum. Bir hafta delirmezsem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 16sı çarşambaya geliyormuş iyi bari, eve dönerken alırım 1 ekmek, 1 diablo 3, 2 süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çalışmasam direk akarda çalışıyoruz bir haftasonumuda oyuna yatırmıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 senelik izin alındı (check) kız arkadasdan ayrıldı (check) / zaten yoktu madde olsun buraya Bira cips Kola etc. stoklandı (check) Hardware config kontrol edildi, yeni ekran kartı alındı (check) yakın cevreye belli bir periodda assosyal olunacagı mesajı verildi (check) uyku duzeni duzensizligi ayarlanacak (planlanacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bilgisayar olarak laptop kullanmayı tercih eden ben diablo3 ve gw2 için yeni bir laptop alsam mı acaba diye düşünmekteyim. her ne kadar 2 oyunu da mevcut laptopum kaldırıyor da olsa... (oyunun çalıştığı betalarda denenmiştir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kız arkadaş olayını ayarlayamadım ben hala , 2-3 kere çıtlattım çok fena fırça yedim.uzun zamandan beri hiç bir oyun bağımlılığım olmadığından dolayı haberi yok tabi nasıl bi sayko olduğumdan , yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ilişkiyi tekrar gozden geçir :) saglam temellere oturmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sabah 8 aksam 8 calısıyorum eve gıt yemekye dus fılan saat 9 olur ısden ızın alım dıcem kayınpederlr ortak calısıyoruz yemez hasatayım desem hanım dırek ıspıyonlar oyun ıcın ıse gıtmıyor dıye babasına gunde 4-5 saat ancak oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4104288_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ahah süper olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 blackwolf said: sabah 8 aksam 8 calısıyorum eve gıt yemekye dus fılan saat 9 olur ısden ızın alım dıcem kayınpederlr ortak calısıyoruz yemez hasatayım desem hanım dırek ıspıyonlar oyun ıcın ıse gıtmıyor dıye babasına gunde 4-5 saat ancak oynarım Bir tek taş yüzüğe bakar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 blackwolf said: sabah 8 aksam 8 calısıyorum eve gıt yemekye dus fılan saat 9 olur ısden ızın alım dıcem kayınpederlr ortak calısıyoruz yemez hasatayım desem hanım dırek ıspıyonlar oyun ıcın ıse gıtmıyor dıye babasına gunde 4-5 saat ancak oynarım o nedir hocam ya ;) yaşı kemale ermiş iş güç sahibi insan zaten casual oyuncu. sen günde 4-5 saat zaman ayırabileceğim diyorsan ne mutlu sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Gangren said: blackwolf said: sabah 8 aksam 8 calısıyorum eve gıt yemekye dus fılan saat 9 olur ısden ızın alım dıcem kayınpederlr ortak calısıyoruz yemez hasatayım desem hanım dırek ıspıyonlar oyun ıcın ıse gıtmıyor dıye babasına gunde 4-5 saat ancak oynarım Bir tek taş yüzüğe bakar :p Almadınmı sanıyorsın catanın gece acılısına oynamak ıcın kartanesı kolye(350tl) almısdım sus payı :) 2 gun ıse gıtmedım hastayım dıye oyle yırtdık ama du bakalım bunda ne yapcaz oMEN ARkadas geldım 33 yasıma hala oyun napak yav kanımızda var ıs guc stress bı sekılde de-sarj olayları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.remoovrecords.com/v2/wp-content/uploads/2010/06/Ramadan-Hazir-misin1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dnr a baltayla gitsem problem olur mu acaba :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Norak said: dnr a baltayla gitsem problem olur mu acaba :o zırhsız gidersen evet ps: görevlileri çok uzun süre kite yapma yoksa enrage olup elite çağırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 15'inde stajım falan var ya, küfür gibi olcak. gündüzden uyuyup, sabaha kadar oynamayı, sonra da 4 saat stajı patlatıp koşarak eve dönmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 3 tane projem vardı, biri bugün bitti, diğeri cuma günü bitiyo 3.yü de halledicez bi şekilde 15'inden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu başlığı ne zaman görsem aklıma Cem Yılmaz geliyor ahaha ne alakaysa "HAZIRIZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 beyler saka maka 6 gun kaldi yaa... valla bildigin gun sayiyorum.. kendi kendime her gece 12 1 civari tarihe bakip sukadar kaldi len diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 benim kpss yalan olacak lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Çok çalıştın ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 çalışacaktım yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İddaaya girmiştik onu da hatırlatayım, göçertirim seni o sofrada acımam he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar