Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

@tili
hacı bişi sorucam, karbonhidratı antremandan sonraki öğünde alın demişin nedenini açıklayabilir misin? antremandan önceki öğünde alsak antreman esnasında enerjiye çevirip daha çok verim alamazmıyız

Antreman önceside karbonhidrat alman gerekir,almazsan verimli antreman yapamazsın ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

@tili
hacı bişi sorucam, karbonhidratı antremandan sonraki öğünde alın demişin nedenini açıklayabilir misin? antremandan önceki öğünde alsak antreman esnasında enerjiye çevirip daha çok verim alamazmıyız

buna güzel bir cevap vermek istiyorum. şimdi yorgunum, yarın gelir.

@Red su ve glikojen miktarı artışı çok hızlı oluyor, yeni başladığında ve özellikle bırakıp yeni başlayanlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır iş başvuları falan derken önümde biraz süre var. Azıcık çalışayım dedim bende.

Boy 1.83, kilo 74. Sanırsam ideal kilo aralığımda olduğumu düşünüyorum, gerçi kollar biraz ince sayılır.

Bu vücut geliştirme için evde yapılan 2 tane başı çeken program var. P90x ve insanity diye.

Göbek ve göğüs bölgesi ağırlıklı ( bira göbeği ftw ) olarak, fazla kilo kaybetmeyecek şekilde -makinistteki gibi olmayım-, kondisyonumu arttırması için hangisine bakmam gerekir ?

Birde lazım mı bilmiyorum ama, şeker tuz kullanmam, kola içmem fln.

Teşekkürler paticik, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

TeddyLop said:

Yurtdışındaki body anlayışı daha iyi zaten,bunu görmek için tr body forumları ve bb.com forumlarına takılıp gelişimleri karşılaştırmak yetiyor lol :)

@Killer ; %6-7 değil demekki senin ;)

valla şu salonlardaki zımbırtı ile ölçülüdüm. hiç de inanmam onlara. 8 falandır belki.
Sosyal ağlarda paylaş

cok ilginc bisey paylasacagim simdi, haftada bir gun hadi uzum ekmek yiyeyim arada dedim

2 gun once kaltim tuvaletime gittim vs derken 75.3 kilo
yedigim seyler
%5 yagli 350 gr cig => pismis kiyma - 460
200 gr %0 yagli yogurt - 110
100 gr baget - 250
140 gr ton baligi - 140
300 gr uzum - 250
su

1210 kal

kalktim ayni tuvalet etc sonrasi 75.8

ve bir haftadir da bel yaglari gidiyor bariz bir sekilde de kilo ayni
devam mi edeyim napayim, sinirim bozuldu ya