Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 @tili hacı bişi sorucam, karbonhidratı antremandan sonraki öğünde alın demişin nedenini açıklayabilir misin? antremandan önceki öğünde alsak antreman esnasında enerjiye çevirip daha çok verim alamazmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dün başladım yine yogun tempo.yalnız bi ara bayılıyodum.hamlaşmışım sdfs yalnız şey normal mi.dünden beri mesela tartıda 1 kilo fazlayım.sönen kaslar kıpırdayınca ağırlık artar mı hemen 2. günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Jaegerjaquez said: @tili hacı bişi sorucam, karbonhidratı antremandan sonraki öğünde alın demişin nedenini açıklayabilir misin? antremandan önceki öğünde alsak antreman esnasında enerjiye çevirip daha çok verim alamazmıyız Antreman önceside karbonhidrat alman gerekir,almazsan verimli antreman yapamazsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 herşeyi alın kardeş benim %6-7 ama öyle değilim fldgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 25% falan benimde 20% ye düşse yeter aslında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aquila said: tili yetkili bi abi mi simdi burda? elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum. bir de tr deki badici anlayışlarına baya ters yazıyorum, beğenilmiyo bazen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yurtdışındaki body anlayışı daha iyi zaten,bunu görmek için tr body forumları ve bb.com forumlarına takılıp gelişimleri karşılaştırmak yetiyor lol :) @Killer ; %6-7 değil demekki senin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Jaegerjaquez said: @tili hacı bişi sorucam, karbonhidratı antremandan sonraki öğünde alın demişin nedenini açıklayabilir misin? antremandan önceki öğünde alsak antreman esnasında enerjiye çevirip daha çok verim alamazmıyız buna güzel bir cevap vermek istiyorum. şimdi yorgunum, yarın gelir. @Red su ve glikojen miktarı artışı çok hızlı oluyor, yeni başladığında ve özellikle bırakıp yeni başlayanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Abi spor yapmadan sağlıksız bir şekilde nasıl 40 kilo veririz ya? sonra yapıcam spor söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Meov said: Abi spor yapmadan sağlıksız bir şekilde nasıl 40 kilo veririz ya? sonra yapıcam spor söz :D 40 kg cok ya kolay verilmez. eger o kadar fazlaligin varsa zaten ciddiye alma vakti gelmis geciyor abi niye kaciyorsun daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kolları veya bacakları kesebilirsin. Meov said: Abi spor yapmadan sağlıksız bir şekilde nasıl 40 kilo veririz ya? sonra yapıcam spor söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ya 2 mesajlık yerim kaldı alıntılama arkadaşım :D 1.97 boy 141 kg. 5 şınav çekebilirsem dua ediyorum.. başladım zaten hafiften koşudur kardiyodur ama bunu böyle uber şekilde destekleyecek bir şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kutumu boşalttım birsürü şey gitti lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 noldu lan sustunuz. aha asosyal şişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kiloda gittimi ? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sen şu tavşanın boklarını takip eden eleman değil misin, hansel ile gretelin egeli akrabaları gibi? nasıl oluyormuş lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Beyaz tavşanı takip et dediler ediyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 7 dakikada şunu mu yazdın :( ne güzel fakesin sen ama, çok özendim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ahahaha meov güldürdün sabah sabah... Uykum mu gelmiş acaba çok güldüm asfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kosu kardio kilo verdirmez ama tek basina. adam akilli bir diet yap. hatta kosma direk bisiklete eliptik olanina falan bin yada treadmillde incline artirip yurus yap dizleri mahvetme birde kilo vereyim derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 tiLi said: @Red su ve glikojen miktarı artışı çok hızlı oluyor, yeni başladığında ve özellikle bırakıp yeni başlayanlarda Aynen. Cut sonrasi diyeti kestim, agir calismaya gectim, kalorileri 3300'lere cektim, creatine aldim aninda 2kg geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hazır iş başvuları falan derken önümde biraz süre var. Azıcık çalışayım dedim bende. Boy 1.83, kilo 74. Sanırsam ideal kilo aralığımda olduğumu düşünüyorum, gerçi kollar biraz ince sayılır. Bu vücut geliştirme için evde yapılan 2 tane başı çeken program var. P90x ve insanity diye. Göbek ve göğüs bölgesi ağırlıklı ( bira göbeği ftw ) olarak, fazla kilo kaybetmeyecek şekilde -makinistteki gibi olmayım-, kondisyonumu arttırması için hangisine bakmam gerekir ? Birde lazım mı bilmiyorum ama, şeker tuz kullanmam, kola içmem fln. Teşekkürler paticik, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 TeddyLop said: Yurtdışındaki body anlayışı daha iyi zaten,bunu görmek için tr body forumları ve bb.com forumlarına takılıp gelişimleri karşılaştırmak yetiyor lol :) @Killer ; %6-7 değil demekki senin ;) valla şu salonlardaki zımbırtı ile ölçülüdüm. hiç de inanmam onlara. 8 falandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Spora ilk basladığımda daha az yaglıymışım. 3 kilo verdim yağ artmış nasıl olabiliyosa löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 cok ilginc bisey paylasacagim simdi, haftada bir gun hadi uzum ekmek yiyeyim arada dedim 2 gun once kaltim tuvaletime gittim vs derken 75.3 kilo yedigim seyler %5 yagli 350 gr cig => pismis kiyma - 460 200 gr %0 yagli yogurt - 110 100 gr baget - 250 140 gr ton baligi - 140 300 gr uzum - 250 su 1210 kal kalktim ayni tuvalet etc sonrasi 75.8 ve bir haftadir da bel yaglari gidiyor bariz bir sekilde de kilo ayni devam mi edeyim napayim, sinirim bozuldu ya kilo almaya calisacagim hadi kaslanayim diye, direk lipidfest olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar