tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaştığım HIIT yapmayın anafikirli yazıyı da okusaydın. Yogayı denedim bugün, zormuş cidden. Güzel flexibility ve denge kazandırır. Bacaklarım dayanmadı bazı pozisyonlara, statik güç de çalıştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yoga çok güzel tili. Bence devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tiLi said: Paylaştığım HIIT yapmayın anafikirli yazıyı da okusaydın. Yogayı denedim bugün, zormuş cidden. Güzel flexibility ve denge kazandırır. Bacaklarım dayanmadı bazı pozisyonlara, statik güç de çalıştırıyo hmm hiit yapmıyoruz yani. iyi ok =) 2 gün spora gitmek yerine, 1 gün şunu yapsam 5km, çok mu kötü olur ya, yoksa güzel yağ yakımı sağlar mı? bana sağlar gibi geliyor böyle uzun ve eforlu bir aktivite www.mudraceturkiye.com katılım için bugün son gün, bir cevap verin plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 katılmak istiyosan katıl eğlen. yağ yakmak için katılma ama. zevkli olur diye katıl. 2 gün başka spor yapmanın engeller muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 eğlencesine katılıcam canım ama 2 gün spora gidemicem minimum, bu da gelişimimi kötü etkiler mi acaba diye düşünüyorum. ama en azından böyle 5 km devamlı cebelleştiğin bir yarışta da sağlam kalori harcarsın, yani 1 kardiyo günü yapmış gibi olurum gibi düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu sene katılmayı çok istiyodum mud race'e nasip olmadı. bidaaki seneye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bacak günü karına enerjim kalmıyo gene amaan dedim yapmadım hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 spor salonunda arada cruncha denk geliyorum. Sanki zenciler öpmüş gibi oluyorum. 2 gün yürüyemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tiLi said: bacak günü karına enerjim kalmıyo gene amaan dedim yapmadım hareketleri Bende sirt ve bacak gunu yapiyorum iyi oluyor. Squat ve Deadliftte yorulmusken girince daha bitirici oluyor gibi geliyor bana :) Bu arada benim karin programim soyle: Weighted crunch - 3 set - 20kg plaka ile 20 tekrar civari. Son set bitince agirliksiz tukenene kadar superset gibi giriyorum. Cross crunch & Side crunch - superset - 2 cikarsa 3 set tekrarlar 20 + 16 gibi. Obliklere olum. Leg raise - 3 set - tekrarlar 12-16. Bunda tukeniyorum artik zor cikiyor. Memnunum boyle. Bittiginde tum core bolge kasiliyor. Haftada 2 defa yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 karın kaslarım küçük olduğu için 10 tekrar ve aşağısında çalışıyorum. dragon flag 8den fazla çıkmıyo. hanging leg raise de öyle. trx fallout da max 10 çıkar. belim ağrımıyosa weighted decline sit-up yaptığım oluyo onda da 10kg alıyorum elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 senin belin yokki be adam ! https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/485825_10151093002373660_1831019958_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 zamanında her hareketi oturarak, yatarak yapıp bi de üstüne core çalışmadığım için hem belim yok, hem de karın kasları küçük falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 zamanında dediğin 17 yaşında falankenmi oluyor bre :D Genetik değil mi o ya? oturmak etkiliyomu okadar abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 genetik olarak da ince de işte 17 yaşından itibaren olimpik halter yapıyo olsaydım bir şeyler farklı olurdu diye umuyorum. ilk ağırlığımı kaldırdığımda 17ydim evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Iyice define/lean olmadigin surece kalin belin bir olayi yok ki ama. Biraz yag alsan smetri bozuluyor. Bence ince daha iyi. Kanat ve omuz gelisince cok daha iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 leanliği bırakamam artık sanırım. karnımda six pack yerine bi düzlük görmek istemiyorum sdf. leanlikten çıkınca bütün kaslar kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 aynen ince bel lutuf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 parmağım iyileşti sayılır tamamen. http://i47.tinypic.com/2ep7gqs.jpg ptesi yardırmaya devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tamamen iyileşmiş hali bu mu? nolmuştu eline? geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 boyun kuvvetlendirmek için, kalın durması için napıyor bu bodyciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 boyun ve trapez için son zamanlarda okudugum bi yazı, fikir verebilir. http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/building_a_bigger_yoke sadece boyunu soruyosan tl;dr kafan boşta kalcak şekilde uzanıyosun, bir havlu yardımıyla kafana direnç uygulayıp flexion veya extension çalışıyosun. 25-50 gibi yüksek tekrarlar yapıyosun ve çok zorlamıyosun kesinlikle. bunlar dışında trapez ve omzun çalıştığı her harekette boyun da biraz kalınlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sert bi çalışmanın sonlarına dogru dumbbellari yere atıyodum, (eğilip yerine koyacak mecalim yoktu). o ara farketmemişim yandan bi başkasının dumbbell i yuvarlanmıs benim tam atıs yönüme dogru yakınıma.. velhasıl attıgım dumbbell ile gelen dumbbell ın arasında kaldı parmak. nasıl oldu ben de pek anlamadım aslında. bu yaranın 8 - 9 günlük hali (13+,saglam miğde) http://i48.tinypic.com/2d9zb6e.jpg siz siz olun dikkat edin. dumbbelları atmadan yere bir bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 içinden bi anda 2 zergling fırlayacakmış gibi. sarı renk ip korkutucu durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bugün doktora gittim FITIK YOKMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ LIGHT WEIGHT BABY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 1.5 aydır falan motivasyon gg oldugundna spor yapmıyordum.bu arada öküz gibi yediğimi düşünüodum.tartının pili bittiğinden hiç tartılmamıştım kilo aldım of yağlandık derken bir tartıldım 1 kilo daha gitmiş lan.kayboluyorum iyice acaip düzensiz ve az proteinli beslenmeme rağmen bişi olmamış sanırım makarnaları yağsız ekmekte hep çavdar falan yendiğinden bi cacık olmammış.bide öküz gibi yarım yağ süt tüketen bir insanım.günde 1 litre içiyorum rahat çda kilo almam lazım 1.78 e 63 kilo nedir lan göbek yapmadan ne yemem lazım protein ağırlıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar