Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 4 yıl önce sol dirseğim de sinir zedelenmesi olmuştu neyse çektik biraz falan ama hala ağırlık kaldırırken zorlanıyorum (en az bir senedir spor yapmadım)ve spor sonrası hafiften ağrı var? normal mi değilmi? askerde hiç böyle olmamıştı ama...
birde çok güzel doktorun verdiği esnek bandajım vardı.düşmeden sonra bunu kullan diye hem spor hemde günlük faaliyetlerinde kullan falan diye kaybettim.özellikle sporda kullanabileceğim dirsek için önerebileceğiniz marka/model varmı? git medikal den seç beğen al falan demeyin zilyon tane uyduruk model/marka var
saygılar sevgiler...
Sosyal ağlarda paylaş

yarın triathlon'a giriyorum, açık havuzda yüzme + şınav + bisiklet şeklinde. bizim salonda düzenleniyor, baya katılan olacak galiba. akşam saat 18.00'da başlayacak. yarışma öncesi neler yiyip içeyim, küçük bir hazırlık yapayım mı vs. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

bugün antrenmanı yaptım bu arada (cardio - omuz - bacak - karın)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok keto diyette degilim ben. Sadece low carb. Haftada 5 gun 100gr, 2 gun 80gr 1 gun 400gr gibi. ama en dusuk carb gunlerimde nerdeyse ketojenik gibi oluyor. Keto yapicaksan idmana girerken basit seker al. Iki kesme seker gibi. Refeed de yaparsin arada. Gun sayisi yag oranina gore olacak sekilde.

Keto yapicam diyorsan lyle mcdonald reisi oku derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyle 2 tane kitabını okudum da bi keto kitabını okuyamamıştım oda zaten adamın en iyi kitabı diyorlar.

Bizim salon el değiştirdi 1 ay tadilata girecek filan dedim ne yazılcam ya 1 aylık için gider yüzerim deniz önümde zaten yürüyüş yaparım filan keto diyet uygular biraz yağ yakarım anerobik bir işe girmem diye düşündüm. 3 aydır filanda ağırlık çalışmıyordum yoga pilates vs filan yapıyordum. O başlığını açtım diyetide çok yapamadım patladı zaten ahah. Korktuydum bir ölçüm yaptırayım dedim.

111 kilo çıktım Yağ oranımda 18% çıktı. Bende şu önümüzdeki 1 ay boyunca o yağ oranını 2% filan düşürebilsem çok iyi olacak.
20 kg yağ varmış vücudumda sırf lean muscle mass 90 kg muş. Üst vücut çalışmam gerek.

Keto diyette birsürü carb up yaklaşımı var çoğu kafa karıştırıcı kimisi diyor işte antrenmandan önce 25-50 gr carb al antrenman sonrasında da 25-50 gr carb ı wheyle birlikte al filan diyorlar ama ben öyle uğraşacağımı sanmıyorum ya ekime kadar full keto giderim havalar soğumaya başladımıydı direk bulka girerim diye düşünüyorum.

Yalnız şu ketoda en önemli şey kas kütlesi kaybetmemek onu da artık dediğin gibi antrenmandan önce ve sonra alınan 100 gr ı geçmeyecek karblardan yardım alarak yapıcaz. Ama öbür türlü haftada 2 gün carb load yap sonra depoları boşalt yine haftaiçi ketoya geç filan bunlarla uğraşamam full keto giderim belli bir yağ yakarım bulk da da 100-150 gr arası carb giderim.

Bu arada doğallık takıntımdan vazgeçtim whey ve kreatin önerilerinizi bekliyorum ama tatlandırıcısız bakıyorum özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

111 kilo çıktım Yağ oranımda 18% çıktı. Bende şu önümüzdeki 1 ay boyunca o yağ oranını 2% filan düşürebilsem çok iyi olacak.
20 kg yağ varmış vücudumda sırf lean muscle mass 90 kg muş.

30 kg kasin varsa op basina koy ne yaptin 90 kg, su kemik cogu yagdan sonra kalanin, kan vs.. 90 kg lean muscle dana okuz vs de var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet lean muscle terimini yanlış kullanmışım :D

Sen öyle diyince tekrar baktım
Kilo 110.8
Yağ Ağırlığı 20.1
Sıvı 66.5
Yağsız Kütle 90.8
Kas Ağırlığı 86.5
Kemik Ağırlığı 4.3

Böyle sonuç verdi makina. Ama mesela cihazdayken hoca vardı bu ne ya böyle dedi çok iyi biraz yağ yakarsan çok iyi olacak filan dedi gaza geldim bende ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Evet lean muscle terimini yanlış kullanmışım :D

Sen öyle diyince tekrar baktım
Kilo 110.8
Yağ Ağırlığı 20.1
Sıvı 66.5
Yağsız Kütle 90.8
Kas Ağırlığı 86.5
Kemik Ağırlığı 4.3

Böyle sonuç verdi makina. Ama mesela cihazdayken hoca vardı bu ne ya böyle dedi çok iyi biraz yağ yakarsan çok iyi olacak filan dedi gaza geldim bende ahah

kas ağırlığı 86,5
sıvı 66,5 :S

sıvı kas denen bi şey mi var asdas
Sosyal ağlarda paylaş

1 antep lahmacun, 1,5 sarma beyti, 200gr suzme yogurt, cig kofte... Bugun oglende tum makrolar yalan oldu :) Guzeldi ama bayagidir yapmiyordum boyle. :) 3 ogundur proteinden baska bisey almadim oranlar az bucuk tutsun diye :D

buarada totalde 11kg olmus attigim. Bu kadar az kardioyla iyi gitti yine belim epey inceldi. Seneye definisyona bu civarda yag oraniyla girersem six pack falan cikartirim kutle kaybetmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...