Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 18 dakikadır burda bişi yazılmamış olması ilginç Galatasarayın şampiyon olabilmesi için şükrü saraçoğlunda fenerbahçeden puan çıkartmak zorunda kalacağını düşünürsek gerçekten stresli bir maç olacak ve ihtimaller onlardan yana gibi duruyor . 9 puan farkla lider bitir sezonu final serisisinin son maçında şampiyonluğu ver, çok çok çok saçma olur harbiden büyük isyanlar çıkar halil sezai bile gelir katılır spokesperson olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yazilicak bisey olmuyo macta. son macta sampiyonlugu veriyosan qq yapmanin yeri yok, sistem ne olursa olsun, basindan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Fener maçında meydan savaşı varda ondan kimse yazmıyor buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mithat said: 9 puan farkla lider bitir sezonu final serisisinin son maçında şampiyonluğu ver, çok çok çok saçma olur harbiden büyük isyanlar çıkar halil sezai bile gelir katılır spokesperson olarak. Bu abi. Yemi ediyorum futbolla en son lisede ilgilenmiş ben bile bu durum karşısında çıldırıyorum. Galatasaray ya şampiyon olur ya da çirkefliğin allahını yapar, ne bu ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zaten playoff sistemi alabildiğine garabet bir uygulama.hak hukuk fln diye getirilmediğini de hepimiz biliyoruz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Terim in böğürmesi işe yaramış. Hakemler tam kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi foruma mesaj atmayarak izleyecektim . YA NASIL İZLEYEBİLİYORSUNUZ ŞÖYLE BİR MAÇI YA. GALATASARAYIN HER OYUNCUSUNA DOKUNMAK FAUL. ya çileden çıktım olm. daha şimdi engin ismail mücadelesi oldu engin üstüne yürüdü hakem gelmedi bile. ya vallahi ayıptır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sunthewhich said: Terim in böğürmesi işe yaramış. Hakemler tam kıvamında. Fenerin yıllardır denediği taktiği yeni deniyoruz, işe yarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ya ben de simdi netten baktım da. bjk de herkes kart mı görüyor nedir? doğru mu kartlar? bu kadar tek taraflı sert geçen derbi pek olmaz da ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Maçı izlemiyorum, diğer taraf daha heyecanlı, ama eminim ki Beşiktaş'ın hakkı yenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 SeaGle said: sunthewhich said: Terim in böğürmesi işe yaramış. Hakemler tam kıvamında. Fenerin yıllardır denediği taktiği yeni deniyoruz, işe yarıyormuş. AHAHAHAH. adam bu konunun da en kötü counterını yapabilmek için spawn olmuş. olm hani gene yetersiz mesajların vardı ama gittikçe kötüleşiyorsun. ne oluyor sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ren said: abi foruma mesaj atmayarak izleyecektim . YA NASIL İZLEYEBİLİYORSUNUZ ŞÖYLE BİR MAÇI YA. GALATASARAYIN HER OYUNCUSUNA DOKUNMAK FAUL. ya çileden çıktım olm. daha şimdi engin ismail mücadelesi oldu engin üstüne yürüdü hakem gelmedi bile. ya vallahi ayıptır be. trabzonda ayaklar kırılıyor kafalar yarılıyor oraya alalım seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 barbu said: SeaGle said: sunthewhich said: Terim in böğürmesi işe yaramış. Hakemler tam kıvamında. Fenerin yıllardır denediği taktiği yeni deniyoruz, işe yarıyormuş. AHAHAHAH. adam bu konunun da en kötü counterını yapabilmek için spawn olmuş. olm hani gene yetersiz mesajların vardı ama gittikçe kötüleşiyorsun. ne oluyor sana? İşine gelmiyor ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ve gol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 valla en son karezma dudukten sonra topu tribunlere vurdu, ordan gordu karti ki normaldi kart. bi de gol oldu simdi. simaoya bi yerde alakasiz kart verdi, digerlerini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Gol lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Beşiktaş kendi kalesine atmayı baya sevdi, dadından yenmiyi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aferin lan tayfur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 a-aa nasıl oldu o öyle? Edit: bu gol selçuğa yazılmalı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu sezon şampiyonluğu galatasaray hakediyor ama şu maçlardan sonra fener olsun diyorum. Bizde hakem önüne gelene sarı gösterdi, takımı oyundan soğuttu. Trabzonda resmen dayak yiyor fenerli oyuncular.. Böyle rezillik olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu rezillik padişahın eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 KURT HOCA TAYFUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gollerde bi tek ben mi sevinmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Fernands out Holosko in Simao out Mustafa in KURT HOCAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gs lisi bjklisi herkes fener trabson başlığında lol, kimse buraya bakmıyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar