benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 benimki ölüyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 youtube hiç açılmıyor diğer siteler de 5. denemede falan dl hızında sorun yok internet öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 o 3. basamak olayi istatistiksel birsey..yani bizim cakalligimiz degil.bu tip sikayetlerin % 80 i o asgari ucret elemaninin okumakta oldugu yontemlerle cozulebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 genel sorun var ya. bazı siteleri 2-3 defada açma sorunu şuan SOL fiberde de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 google dns vardı değiştirdim takır takır açılıyor her yer şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 aynen benimde baya ağırdı google dns i değiştirdim akıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Rotweiler said: Allah belasını versin. Yemin ediyorum elim ayağım titriyor. Bu geçen ay talanan ttnetin yönlendirme problemini bilen bilir. Bunu ben şikayet ettim iletişim başkanlığınq. Özür mözür delediler, o günden beri net düzelmedi evde. Çıldırmak üzereyim. Ev santralle karşı karşıya. Balkondan düşsem bahçelerindeyim yani. O nebze yakın. Şimdi açtım bigüzel sövdüm. Hat değerlerim normalmiş, dns yönlendirmem lazımmıl. Röle kullanacaksak siz ne boka yarıyorsunuz? Diye sordum. Pc kaynaklı dedi. Orda patladım. Dedim 4 pc var. 3 ü direk bağlı, teki wireless. Hepsi mi problemli amk. Nolur bi tanıdığı olan varsa el atsın, cidden analarını silkecem yoksa. Geldiler eve BTK'ya şikayet edince hemen. Telefondaki eleman aptal saptal agrasif bi şekilde konuşunca yardırdım. Dedim o gönderdiğim screenshotlara ping testlerine iyi bak. Farklı modemle de denedim, evdeki 4 ayrı pcde de denedim. Google a 250 MSle ping atmamın başka bi açıklaması yok dedim. AKKyı aşımıyor musunuz siz? diyor. Dedim ya sen çılgınsın. Sence seninle bu seviyede konuşan bi adam AKK aşınca 3mbit olduğunu bilmez mi? Sizin binada yine aynen böyle birisi vardı fiber internet sahibi, o da böyle şikayet blablablabla dedi Bizim binaya fiber geldi haberim mi yok? dedim ... Uzun bi sessizlik. Ekip yolladılar. Modemiyle PCsi ile geldi. Ne hikmetse bianda hızım 14 mbite çıktı. Vay anasını dedim. Demekki hatlar BTK'ya bağlı. Beni bide tehdit ediyor: İki çözümünüz var, ya gelin karşıya bi çayımızı için screenshot çıktısı alın gelin, çözelim, ya da btkya şikayete devam edin aramız bozulsun. Yine patladım tabi. Beni maymun gibi oynatana kadar zahmet edip karşı kaldırıma geçseydiniz, gelseydiniz, şikayet mikayet olmazdı. Adamlar beni tehdit ediyo ya. Olaya gel. Sert yapınca da geri bas geri bas. Bi bok olmaz bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 aramız bozulsun ne ya aran bozulunca zırt pırt internetinle mi oynayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ayyynen öyle abi. Gayet menuel müdahale ediyolar artık tam olarak eminim. Ben peşini bırakmayacam. An be an log tutuyorum şu dakkadan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kim senin internetinle anlık manuel oynasın abi paranoyak mısın? sorun vardır, piçler uğraşmamak için çözmüyordur, sana gelmeden önce uğraşıp çözmüşlerdir. eğer adam çok sinir olursa tekrar bozar yine bağlantın bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 oynayabilirler abi. telekomda staj yapmıştım ben bilişim bölümünde, zaman gayet can sıkıcı geçiyor çalışanlar için sdfsdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bingildak said: kim senin internetinle anlık manuel oynasın abi paranoyak mısın? sorun vardır, piçler uğraşmamak için çözmüyordur, sana gelmeden önce uğraşıp çözmüşlerdir. eğer adam çok sinir olursa tekrar bozar yine bağlantın bozulur. Yoo paranoyak değilim. Neden bozulduğunu zaten yukarıda açıkladım. Bundan bi önceki sefer "Pratik çözüm" hedesi yüzünden BTK'ya gitmiştik. Ondan beri düzelmiyor hat. Yani kendi hüsnü kuruntum değil. Ayrıca eğer okuma zahmetinde bulunduysan adamın tehdit cümlelerini aynen ilettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 okudum abi, aramız bozulsunu adamın pc başında bütün gün oturup senin bağlantınla uğraşıyor olarak hayal edemedim, neyse kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yooo bütün gün PC başında oturmuyor. PC başında oturan teknik amiri var, benimle telefonda konuşan da oydu. Telefon ile konuştular "Söyle ona BTK'ya şikayet etmesin madem" dedi telefonda. Bunun devamında teknik çocuk yukarda zikrettiğim cümleyi kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Genelde sana düşen IP aralığı nedir ? onu yolla bana santrali patlatayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 çabukvpn müşterilerini botnet olarak mı kullanıyosun yoksa editor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 aramız bozulmasıncı adam Telekom çalışanı değil bir de, taşeron çağrı merkezi adamı. o adamın senin internetinle oynama ya da müdahale etme izni, hakkı, yetkisi yok. O adam sadece aracılık yapıyor. Aracılık yapmasına rağmen götü iyi kalkmış orası ayrı konu sdfasd hatta şöyle diyeyim, 3 yıldır falan bölge müdürü olmasına rağmen benim babamın bile müdahale hakkı sınırlandırıldı. Ofiste kendi PC'sinde yaptığı müdahalelerde direkt merkeze gönderiliyor. Her şey kayıt altında vs... eskiden evden mesela birinin sorunu oldu mu girip sisteme yapardı, bakardı işte halledebileceği bir şeyse yapardı vs. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bingildak said: okudum abi, aramız bozulsunu adamın pc başında bütün gün oturup senin bağlantınla uğraşıyor olarak hayal edemedim, neyse kolay gelsin. orada telefonlara bakan teknikerler zaten bütün gün pc başında, önlerinde program açık zaten abi. ve günün büyük kısmında modemine reset atıp içindeki kullanıcı adı ve şifreyi silenlerle cebelleşiyorlar. kişiye özel komiklik veya ipnelik yapmak 2 tıktan fazlası değil onlar için. yaparlar, umurlarında da olmaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DarKRideR said: aramız bozulmasıncı adam Telekom çalışanı değil bir de, taşeron çağrı merkezi adamı. o adamın senin internetinle oynama ya da müdahale etme izni, hakkı, yetkisi yok. O adam sadece aracılık yapıyor. Aracılık yapmasına rağmen götü iyi kalkmış orası ayrı konu sdfasd hatta şöyle diyeyim, 3 yıldır falan bölge müdürü olmasına rağmen benim babamın bile müdahale hakkı sınırlandırıldı. Ofiste kendi PC'sinde yaptığı müdahalelerde direkt merkeze gönderiliyor. Her şey kayıt altında vs... eskiden evden mesela birinin sorunu oldu mu girip sisteme yapardı, bakardı işte halledebileceği bir şeyse yapardı vs. lel bana gelen teknik ekipteki adamdan bahsediyorum. Bu adam aşağıdaki kutuya da müdahale ediyor. Sigorta da değiştiriyor(Bu dediklerimi yaptı), evimin içinde ttnet sistemine girip arayüzden hat değeri de ölçüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 telekom teknisyenidir abi o zaten. acterna diye bi alet var onunla falan ölçmüştür. http://www.teknetelectronics.com/Pics/WEBACTERDSAM_6000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 benim anlamadığım santral dibindeysen okadar dandik interneti nasıl alıyorsun ? binanız dandik ozaman direkt kablo çeksene Kutudan ? adamlarla uğraşmaya değmez Oha diyeceksin bak cidden. Onun dışında santralin genel Router problemi olabilir. Onuda komşuya filan sorup test edip deneyebilirsin başka apartmanda olur. Aynı proglemler varsa santralde problem vardır. Merkeze şikayeti öyle bildirceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 he saha görevlisi, o dediyse ayrı ben telefonda dediler diye okudum hızlıca geçerken sdfasd Saha görevlisinin hiç müdahale hakkı yok gibi bir şey, değiştirme - kontrol vs. O değerler tahminen çok sağlıklıdır. Telekom'un cebelleştiği en önemli konu zaten apartmana kadar giden internet değil, ondan sonrası gibi bir şey. Çünkü kalitesizleşme ve değer kayıpları vs. oradan sonra oluyor ki ona da müdahale edemiyorlar. Eski apartmansa vs. GG. Bizim ortaköy'deki apartmanda 2 yıl çözemedik. o kadar kötü yaptırmış ki dedem alttan 20mbit girse 56k olarak çıkıyor yukarıya sadfsda. En son babamla dolaptan kuzenlerin evlerine vs. direkt kablo çektik yeni de öyle kurtardık vs... Bu konuda anlatılan problemlerin %90'ını mesela o apartmanda ADSL sonrası yaşadık hep, o yüzden bu konuya ne zaman gelsem hep önce apartman içi tesisata da kontrol edin diyorum millete. Çok büyük sorun. ondan sonra telekom'un kalitesizliği ve şıpşakçılığı devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ben yazarken Editör de gömmüş tavsiyeyi asdfas Kutudan direkt kablo çekip dene işte sen de Telekom bir şey demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 saha görevlisi hız değişikliği bile yapabiliyor anında :) santraldeki adamı ariyor tik 50 yap tmm abi yaptım diyor 10sn de değişiyor. Hardcore değişiklikleri santrallerin yetkisinde mesela sen 100mbit al fatura 100tl gelsin adam seni 1gbit yapabilir o derece. Mesela kutuyu ölçüyor kaç gelio max 220mbit diyor down yukarı çıkıp senin eve baktığında (100metre bile değil yani) 25mbit görüyorsa sorun direkt iç tesisat oluyor darkin dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 O yetkisi yok işte, yapabilmesi ayrı konu yapması ayrı konu asdfsda Arayıp santrale yükselttiriyor ama onu aldığı gibi bırakmak zorunda, sistemde hız neye kayıtlıysa ona denklemek zorunda. Bazen oluyor mesela atıyorum 10mbit satıyorlar ama bölge maks 8mbit kaldırıyor. Adamın internet hızı 4mbit falan, onu sağlıklı değer alana kadar yükseltmek o görevlinin sorumluluğunda. Onu yapabilir. Ama keyfi yükselttiği anda GG Çok adam atıldı böyle yükseltip, unuttu vs. diye babamların müdürlüğünde asdfsd edit: lel gerçi babam bizim internet hızını elle girdi. 45 mbit şuan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar