Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 TTnet yurt dışı akıyor yine. 10 KB ile 160 MB'lik Gapps indiriyorum 1 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 SOL çıldırdı, hızım 100mbit civarı son 2-3 saatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 hakikaten çıldırdı benim de 0.2 Mb dünden beri ekip gelecek bakacakmış. 10 gün oldu geceli SOL'e 25 Mb fiber aldık 0.25 geliyor ne guzel ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 yahu cidden delirmemek elde değil modem yavaşlıyor 50ms den 3000mslere çıkıyor hatta timed out oluyorum restart atıyorum düzeliyor sonra bi gün geçmeden yine abanıyolar ipnin bi yerden sonra oto port umu kapatılıyor bu nedir anlamadım ki ben. düzelir gibi oluyor tam hah şimdi güzel diyecekken bum 5k ms mi olur yıl 2014 mcıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bizden alıp dark_soul'a veriyorlar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 superonline beni de çıldırttı dün. streamle bir dizi izleyeyim dedim, en sonunda torrent indirirken buldum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 SOL harbiden saçmalıyo bu ara. Youtube da dahil streaming bi şey izlemek işkence. Deneme amaçlı olarak Netflix'ten Breaking Bad açtım, bırak HD oynatmayı, gitti 240p falan oynattı çamur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 şu an sol'da yurtdışı patladı yine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 adsl , dsmart burada göçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Izmir sol fiber iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 uydunet te bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 neden yavaş olsun ki 21 yy internet yavaşlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Sol fiber yurtdışı yine avuçlamış vaziyette. WoW patch yapamaz, Youtube'dan video izlenmez... Böyle aşkın ızdırabını ya. İstemiyorum eve teknik servis falan çağırmak emekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 VDSL hacked... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 uydunet patladı gene izmirde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Resmen yüzyılın parmağını yedim. Turbo tuş açtım; sonra speedtest çekip torrentleri başlattım ve aktif olduğunu gördüm. http://i.hizliresim.com/rdNv3a.jpg Böyleyken bırakıp içeri gittim. 4 saat sonra falan telefonuma sms geldi. http://i.hizliresim.com/m8NZ48.png Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Kadının dediği; ilk aşamada aktif olmuş kısa bir süre sonra sistemsel hatadan ötürü kapanmış tekrar. iyi aktif edin tekrar falan dedim. Şimdi kafam bastı 4 saat içerisinde 48 gb dl işlemiş ve bunlar kotama yansıdı. Çingenelik yapıp kotalarımı geri verin dersem ne derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 kaç para girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 para girmedi de 100gb akk an itibariyle doldu. Ay sonuna kadar 3mbit hız. Ay başı olmuş olsa delirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 şu sınır olayının mantığı ne hiç anlamıyorum. filmler olmuş zaten 10 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 beyler anlayan bi el atsın. sol 25mb baglantım var. dolayısıyla 5mb upload hızım olması lazım. ulan 0.05 mb bile upload hızı alamıyorum şu an. çağrı merkezindeki hatunla da kavga ettim. hatun tutturdu hız testi tamamlanmadan arıza kaydı açamam diye. hız testi bile tamamlanmıyor yani şu an. neyse güç bela bi kayıt açtırdım. benim yapabileceğim bişeyler var mıdır modem ayarlarından vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 SOL fiber yine garipleşti. 11mbit internetim var yaklaşık 2 saat oldu. Kotaya işliyor mu bilmiyorum. (Turbo button falan almadım) http://i.hizliresim.com/Z1qnNA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 uydunette inanılmaz bi yavaşlık var, sayfalar 10 saniyede falan açılıyor akk doldu ama hız 2.55/2.65 mb/s çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Exploit buldum ^^ modem kaydına baktığımda en son ülke saat dilimini +11 GMT Solomon adaları yapmışım Benim 3-4 gündür indirdiğim hiç bir şey kotaya yansımamış ve 100mbit. http://i.hizliresim.com/ynDvLL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Modemin saat dilimini nerden değiştirdin? Bi de hangi superonline falan mı kullanıyorsun? edit: superonlinemış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar