Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ağır sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 feciiiiiiiii bi hafta sonunu piç etmrk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 yıllardır kablonetin 1mbps i bağlı evde. dedim şu 10mbps 50 gb akn olana geçeyim bari hız düşse bile 3 e düşer yine bendekinden iyi. e tamam yurt içi 10mbps oldu ama yurtdışı 3 bile olmadı 1-2 arasında veriyor speedtest te.herkeste mi böyle bu . dotaya filan da faydası olmaz bunun şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 yurtdışı da 10 verir, onunla alakalı olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 dotaya faydası ne olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lan noluyo bu internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 noluyosa yurtdışı speedtest 1mbps bile vermiyor artık. aradım teknik servis kaydı aldık arkadaşlar gelip bakacak dediler nolacak görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 internet bıraktı gene kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 internet sürünüyor ya, kelimenin tam anlamıyla SÜRÜNÜYOR LAN http://www.speedtest.net/result/3730246004.png uydunet neden böyle acaba federaller mi peşimde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 noluyo lan şimdi 3.5 olmuş http://www.speedtest.net/result/3730250632.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bende de ayni, Izmirdeyim ben de. Gece yaptilar bisiler bitirdiler interneti, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kate upton bitirdi. ttnetin suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 İzmir hatay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 turksat'dan sms gelmiş modeminizi güncelleyeceğiz fabrika ayarına dönecek wireless ayarlarıyla falan tekrar uğraşırsınız artık diye. ne ayak bu bi bilgisi olan var mı? aradım sordum da telefona çıkan şahıs "merkezden" diye kestirip attı. sanki berlin'den hitler emir veriyo mına goym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bende izmir hataydayım internet çok leş şuan, o mesajda şu abi sçtık sıvazladık farketme die sana bk atıyoruz mesajı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bi elemanla konustum ben modemler cok sorun cikariyordu yeni firmware istedik firmadan onu yukleyecekler dedi. Her sehre tek tek ugruyormus bu firmware guncellemesi guyya, hepsinde ayri sorun cikariyormus, artik fisleyecekler mi napacaklarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Şu memlekette 1 hafta sorunsuz bir internet hizmeti alamıyoruz arkadaş olcak iş diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Turkcell Superonline bugün öğlenden beri yavaş özellikle yurt dışında bir sıkıntı var sanırım. ADSL tarafı için konuşuyorum bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
succession Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bu da benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 internet babaannem gibi. verte said: bende izmir hataydayım internet çok leş şuan, o mesajda şu abi sçtık sıvazladık farketme die sana bk atıyoruz mesajı o aynen izmir/hatay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 succession said: bu da benden BAS GİT LAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yurtdışı göçtük mü ? bana özel bir durum mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 kafayı yedi hiçbişey açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 uydunet: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 arcane said: turksat'dan sms gelmiş modeminizi güncelleyeceğiz fabrika ayarına dönecek wireless ayarlarıyla falan tekrar uğraşırsınız artık diye. ne ayak bu bi bilgisi olan var mı? aradım sordum da telefona çıkan şahıs "merkezden" diye kestirip attı. sanki berlin'den hitler emir veriyo mına goym. Ahaha bunu bende yapabiliyordum remote update super oluyor Hatta herkesin modemini kapatip nette rahat dolasirdik ne gunlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar