Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 feciiiiiiiii bi hafta sonunu piç etmrk budur
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 yıllardır kablonetin 1mbps i bağlı evde. dedim şu 10mbps 50 gb akn olana geçeyim bari hız düşse bile 3 e düşer yine bendekinden iyi. e tamam yurt içi 10mbps oldu ama yurtdışı 3 bile olmadı 1-2 arasında veriyor speedtest te.herkeste mi böyle bu . dotaya filan da faydası olmaz bunun şimdi
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 yurtdışı da 10 verir, onunla alakalı olmamalı.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 noluyosa yurtdışı speedtest 1mbps bile vermiyor artık. aradım teknik servis kaydı aldık arkadaşlar gelip bakacak dediler nolacak görücez
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 internet sürünüyor ya, kelimenin tam anlamıyla SÜRÜNÜYOR LAN http://www.speedtest.net/result/3730246004.png uydunet neden böyle acaba federaller mi peşimde acaba
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 noluyo lan şimdi 3.5 olmuş http://www.speedtest.net/result/3730250632.png
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bende de ayni, Izmirdeyim ben de. Gece yaptilar bisiler bitirdiler interneti, hayirlisi.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 turksat'dan sms gelmiş modeminizi güncelleyeceğiz fabrika ayarına dönecek wireless ayarlarıyla falan tekrar uğraşırsınız artık diye. ne ayak bu bi bilgisi olan var mı? aradım sordum da telefona çıkan şahıs "merkezden" diye kestirip attı. sanki berlin'den hitler emir veriyo mına goym.
verte Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bende izmir hataydayım internet çok leş şuan, o mesajda şu abi sçtık sıvazladık farketme die sana bk atıyoruz mesajı o
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bi elemanla konustum ben modemler cok sorun cikariyordu yeni firmware istedik firmadan onu yukleyecekler dedi. Her sehre tek tek ugruyormus bu firmware guncellemesi guyya, hepsinde ayri sorun cikariyormus, artik fisleyecekler mi napacaklarsa.
verte Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Şu memlekette 1 hafta sorunsuz bir internet hizmeti alamıyoruz arkadaş olcak iş diil.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Turkcell Superonline bugün öğlenden beri yavaş özellikle yurt dışında bir sıkıntı var sanırım. ADSL tarafı için konuşuyorum bu arada..
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 internet babaannem gibi. verte said: bende izmir hataydayım internet çok leş şuan, o mesajda şu abi sçtık sıvazladık farketme die sana bk atıyoruz mesajı o aynen izmir/hatay
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 succession said: bu da benden BAS GİT LAN :(
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yurtdışı göçtük mü ? bana özel bir durum mudur ?
2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 arcane said: turksat'dan sms gelmiş modeminizi güncelleyeceğiz fabrika ayarına dönecek wireless ayarlarıyla falan tekrar uğraşırsınız artık diye. ne ayak bu bi bilgisi olan var mı? aradım sordum da telefona çıkan şahıs "merkezden" diye kestirip attı. sanki berlin'den hitler emir veriyo mına goym. Ahaha bunu bende yapabiliyordum remote update super oluyor Hatta herkesin modemini kapatip nette rahat dolasirdik ne gunlerdi be
Öne çıkan mesajlar