Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıllardır kablonetin 1mbps i bağlı evde. dedim şu 10mbps 50 gb akn olana geçeyim bari hız düşse bile 3 e düşer yine bendekinden iyi. e tamam yurt içi 10mbps oldu ama yurtdışı 3 bile olmadı 1-2 arasında veriyor speedtest te.herkeste mi böyle bu . dotaya filan da faydası olmaz bunun şimdi
Mesaj tarihi:
turksat'dan sms gelmiş modeminizi güncelleyeceğiz fabrika ayarına dönecek wireless ayarlarıyla falan tekrar uğraşırsınız artık diye.

ne ayak bu bi bilgisi olan var mı? aradım sordum da telefona çıkan şahıs "merkezden" diye kestirip attı. sanki berlin'den hitler emir veriyo mına goym.
Mesaj tarihi:
Bi elemanla konustum ben modemler cok sorun cikariyordu yeni firmware istedik firmadan onu yukleyecekler dedi.

Her sehre tek tek ugruyormus bu firmware guncellemesi guyya, hepsinde ayri sorun cikariyormus, artik fisleyecekler mi napacaklarsa.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Turkcell Superonline bugün öğlenden beri yavaş özellikle yurt dışında bir sıkıntı var sanırım. ADSL tarafı için konuşuyorum bu arada..
Mesaj tarihi:
internet babaannem gibi.

verte said:

bende izmir hataydayım internet çok leş şuan, o mesajda şu abi sçtık sıvazladık farketme die sana bk atıyoruz mesajı o

aynen izmir/hatay
Mesaj tarihi:
arcane said:

turksat'dan sms gelmiş modeminizi güncelleyeceğiz fabrika ayarına dönecek wireless ayarlarıyla falan tekrar uğraşırsınız artık diye.

ne ayak bu bi bilgisi olan var mı? aradım sordum da telefona çıkan şahıs "merkezden" diye kestirip attı. sanki berlin'den hitler emir veriyo mına goym.

Ahaha bunu bende yapabiliyordum remote update super oluyor
Hatta herkesin modemini kapatip nette rahat dolasirdik ne gunlerdi be
  • Yeni Oluştur...