Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakırköyden superonline adsl kullanıyorum son 5 aydır maksimum 5.55 mbit çekebiliyorum eskiden 7mbit civarında kullanıyordum. 8mbitte 5.55 çekince %30 kayıp biraz abartı. %10 - %15 e eyvallah diyorduk hale bak.

Tavsiye verebilecek var mı uydunet olsa ona geçicem %30 kayıp olsa en azından 7mbit çekeriz ama oda apartmanda yok bağlanamıyormuşta altyapıda problem varmış.

Aylık maksimum 120 lira vermeye razıyım yeterki hızlı olsun bide kota olmasın
Mesaj tarihi:
"Türkiye’de VPN Yavaşlatma Başlamış Gözüküyor, Sıradan VPN’ler Kaplumbağa Hızında Çalışıyor."

http://yenimedya.wordpress.com/2014/06/19/turkiyede-vpn-yavaslatma-baslamis-gozukuyor-siradan-vpnler-kaplumbaga-hizinda-calisiyor/
Mesaj tarihi:
SOL fiber vardi da biz mi almadik :)

ADSL santrale uzak ve rezalet ping veriyor yurtdisina.

Mecburiyetten uydunet kullaniyorum ki hizi ve pingi iyi, kopma falan sorunum da yok normal sartlarde. Bugun genel ariza birseyler geveliyorlar, baydilar.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Izmir'de benim uydunet bi 10 saattir falan kesik, verecekleri hizmete ya

aradım genel bi arıza var izmir genelinde dediler. 3-4 milyonluk şehirde nasıl her yeri etkileyen genel bi arıza olabilir anasını satayım ya aklım almıyor 2 kez gitti gün içerisinde böyle rezillik olmaz
Mesaj tarihi:
Dun gene kavga ettim uydunet operatorunun biriyle, adam iddia ediyor baglantida sorun yok diye. Dedim: "*Beep* sen mi kullaniyorsun baglantiyi ben mi *beep* *beep* *beep*!!"

Bugun ekip geldi bakti sinyal degerlerinde sorun var, duzeltip gittiler
Mesaj tarihi:
Benim bir sorunum var yeni başlık açmak istemedim. 18 Mbps download speed gozukuyor speed test'te ping de istanbul ici 10 ms gozukuyor ancak internet siteleri çok yavaş açılıyor. Paticik de dahil buna. Daha dogrusu ilk tıkladıgımda sanki iletişim kuramıyor bekliyor boş beyaz sayfa 6-7 saniye en az sonra bi anda acılıyor butun sayfa. Bazen hiç açılmıyor stop refresh yapınca direkt açılıyor falan.

Sizce problem nerede?
Mesaj tarihi:
razzo said:

Benim bir sorunum var yeni başlık açmak istemedim. 18 Mbps download speed gozukuyor speed test'te ping de istanbul ici 10 ms gozukuyor ancak internet siteleri çok yavaş açılıyor. Paticik de dahil buna. Daha dogrusu ilk tıkladıgımda sanki iletişim kuramıyor bekliyor boş beyaz sayfa 6-7 saniye en az sonra bi anda acılıyor butun sayfa. Bazen hiç açılmıyor stop refresh yapınca direkt açılıyor falan.

Sizce problem nerede?

TTnet'in yani Türkiye'nin yurtdışı çıkışları problemli.
  • Yeni Oluştur...