Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Bakırköyden superonline adsl kullanıyorum son 5 aydır maksimum 5.55 mbit çekebiliyorum eskiden 7mbit civarında kullanıyordum. 8mbitte 5.55 çekince %30 kayıp biraz abartı. %10 - %15 e eyvallah diyorduk hale bak.

Tavsiye verebilecek var mı uydunet olsa ona geçicem %30 kayıp olsa en azından 7mbit çekeriz ama oda apartmanda yok bağlanamıyormuşta altyapıda problem varmış.

Aylık maksimum 120 lira vermeye razıyım yeterki hızlı olsun bide kota olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir sorunum var yeni başlık açmak istemedim. 18 Mbps download speed gozukuyor speed test'te ping de istanbul ici 10 ms gozukuyor ancak internet siteleri çok yavaş açılıyor. Paticik de dahil buna. Daha dogrusu ilk tıkladıgımda sanki iletişim kuramıyor bekliyor boş beyaz sayfa 6-7 saniye en az sonra bi anda acılıyor butun sayfa. Bazen hiç açılmıyor stop refresh yapınca direkt açılıyor falan.

Sizce problem nerede?
Sosyal ağlarda paylaş

razzo said:

Benim bir sorunum var yeni başlık açmak istemedim. 18 Mbps download speed gozukuyor speed test'te ping de istanbul ici 10 ms gozukuyor ancak internet siteleri çok yavaş açılıyor. Paticik de dahil buna. Daha dogrusu ilk tıkladıgımda sanki iletişim kuramıyor bekliyor boş beyaz sayfa 6-7 saniye en az sonra bi anda acılıyor butun sayfa. Bazen hiç açılmıyor stop refresh yapınca direkt açılıyor falan.

Sizce problem nerede?

TTnet'in yani Türkiye'nin yurtdışı çıkışları problemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...