Miraul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Catscratch hizini yavaslattir duzelir %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ces Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 internet uydunetle hep yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Miraul said: Catscratch hizini yavaslattir duzelir %90 Evdeki yavaş görünen eski tip 8mbit (adil kullanım yok). Hızlı olan öbürü 8mbite kadar adil kullanımlı. Her ikisinde de 800kb/s gördüğüm oluo indirirken :D Dosya indirmede sorun yokda, pinglerde bi fazlalık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 downloadinda sıkıntı olmayabilir ama cok ii deilse hattin, belli bi hzidan sonra ping artio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yeni eve bağlattım tekrardan uydunet upstream gücü 51.2 dBmV şu an. bağlamaya gelen adam bu değerin 50 den aşağı olması gerektiğini söyledi. büyük bi sorun çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sana hatalı demişler. Böyle o: http://i.imgur.com/tTGOt.png Benim değerler aylardır böyle, sorun çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Downstream power bozuk görünüyor ama sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 downstream de 6.3 görünüyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ttnetin sitesinden speedtest yapınca bağlantı değerlerim normal çıkıyor ama torrentte download hızım 350den yukarı çıkmıyor hatta 350 ile indirirken ne stream izleyebiliyorum ne bir şey yapabiliyorum, hatta 222 sınır koyuyorum yine izlenmiyor böyle bi sorun yaşayan var mı? ne yapsam ttneyi arayıp bir güzel sövsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Balina yedi yine sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 iptal benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ttnet ist anadolu sıkıntısız http://www.speedtest.net/result/2177860371.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ya torrentte 300kbps indiriyor, ama browserlarda ağlıyor neden bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Dün gün boyunca çok kötüydü yurtdışı ama düzeldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ttnet abonesiyim. servisten hiç memnun değilim. online oyunlar tam bir karın ağrısı. 3 defa teknik destek istememe rağmen devamlı başlarından savıyorlar. superonline'ın fiberi ikametimde yok maalesef. DLS'ine geçsem birşey değişir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Uydunet'in latency çok iyi benim bölgede. GOP, Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hergün bu saatlerde internette bi yavaşlama oluyo. geçen gün hiç girmiyodu internete aradım uyduneti yeni ip attık şu an bi sıkıntı olmaması lazım dediler. dedikleri gibi sıkıntı olmadı ama ertesi gün tekrardan aynı olayı yaşamaya devam ettim. google ı bile bin bir nazla açıyo. "Sunucu, hiçbir veri göndermeden bağlantıyı kapattı." hatası verip duruyo. yer: kadıköy osmanağa mahallesi. nedenini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 İstanbul / Ataşehir Superonline fiber 20mbit kullanıcısıyım. Video izlerken takılma yaşadım 3-4 saat önce. speedtest.net yaptım 2.5mbit fix gösteriyor. Saatlerdirde bu şekilde. Altyapısal bir sorun mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Speedtest'de 6mbit çıkıyor, torrentte 3, vidolarda ise 1. Allahım çıldırazaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 8mbit internetim speedtestte 2 gözüküyo. TTnet'i aradım, internetiniz çok yavaş dediler arıza kaydı açtılar deliricem ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bugün sabahtan beri net 2-15dk aralıklarla kopup anında geri geliyor çıldırmak üzereyim, irc'den ortalama 5 dakikada bir düşmek kadar sinir birşey olamaz :D Istanbul,Kozyatağı bu arada varmı başka biri benzer bir durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 irc mi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 1 haftadır falan felaket durumda benim net. şu taahüt bitse de hemen fiber'e geçsem yia. kimi zamanlarda arka arkaya 4 - 5 kez kesiliyor 10 dakika içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 msg yazıyorum çat kesilio anında tekrar bağlanıyo gene msg yazıyorum çat gene gidiyo felan baya saçma net bugün sabahtan beri benimde :/ IRC ölmez bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hala warezi ircden çeken birsürü adam var dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar