Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Miraul said:

Catscratch hizini yavaslattir duzelir %90

Evdeki yavaş görünen eski tip 8mbit (adil kullanım yok). Hızlı olan öbürü 8mbite kadar adil kullanımlı.

Her ikisinde de 800kb/s gördüğüm oluo indirirken :D Dosya indirmede sorun yokda, pinglerde bi fazlalık var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sana hatalı demişler. Böyle o:

http://i.imgur.com/tTGOt.png

Benim değerler aylardır böyle, sorun çıkmadı daha.
Mesaj tarihi:
ttnetin sitesinden speedtest yapınca bağlantı değerlerim normal çıkıyor ama torrentte download hızım 350den yukarı çıkmıyor hatta 350 ile indirirken ne stream izleyebiliyorum ne bir şey yapabiliyorum, hatta 222 sınır koyuyorum yine izlenmiyor böyle bi sorun yaşayan var mı? ne yapsam ttneyi arayıp bir güzel sövsem mi
Mesaj tarihi:
ttnet abonesiyim. servisten hiç memnun değilim. online oyunlar tam bir karın ağrısı. 3 defa teknik destek istememe rağmen devamlı başlarından savıyorlar.

superonline'ın fiberi ikametimde yok maalesef. DLS'ine geçsem birşey değişir mi acaba?
Mesaj tarihi:
hergün bu saatlerde internette bi yavaşlama oluyo. geçen gün hiç girmiyodu internete aradım uyduneti yeni ip attık şu an bi sıkıntı olmaması lazım dediler. dedikleri gibi sıkıntı olmadı ama ertesi gün tekrardan aynı olayı yaşamaya devam ettim. google ı bile bin bir nazla açıyo. "Sunucu, hiçbir veri göndermeden bağlantıyı kapattı." hatası verip duruyo.

yer: kadıköy osmanağa mahallesi.

nedenini bilen var mı?
Mesaj tarihi:
İstanbul / Ataşehir

Superonline fiber 20mbit kullanıcısıyım. Video izlerken takılma yaşadım 3-4 saat önce. speedtest.net yaptım 2.5mbit fix gösteriyor. Saatlerdirde bu şekilde. Altyapısal bir sorun mu var ?
Mesaj tarihi:
Bugün sabahtan beri net 2-15dk aralıklarla kopup anında geri geliyor çıldırmak üzereyim, irc'den ortalama 5 dakikada bir düşmek kadar sinir birşey olamaz :D Istanbul,Kozyatağı bu arada varmı başka biri benzer bir durumda?
  • Yeni Oluştur...