ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 pc'ye giren ethernet kablosu yerinden oynadığından Interface hızı 10mb'e düşmüş. Bu sebepten stabil değilmiş asdasda Şimdi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 6 yıllık pireli modem ile superonine fiberden,wireless ile 3-8mbit hız alabiliyordum stabil olmayan bir şekilde.Tarifemde 25mbit/75gb AKK Huawei hg253s markalı yeni modem takıldı ve: Bu arada modem ile pc arasında yaklaşık 12-15m ve 3 duvar var.Wireless adaptör olarak şu var: http://www.bimeks.com.tr/urun/117193/tp-link-tl-wn822n-300-mbps-kablosuz-n-usb-adaptor.aspx İşini gayet iyi yapıyor.win 8 destekli ,300mbite kadar desteği var.AP olarak kullanılabiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Superonline fiber here fakirler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ohhh superonline yeni modemlerle torrente throttle i çakmış sanırım. Steamden 3mb/s ile dl yaparken 200 seederlı torrentten 50k/s ile dl yapabiliyorum. Filesharing sitelerine geri dönüş yapıcaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 allah belanı versin T_Tneeeeeeeeet. bela okuduğumuz için mi böyle yapıyosunuz lan. fak dis gey örth ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 anadolu yakası ttnet akşam 8 den beri GG sizde sorun varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Şuan intertnet çok patlak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Acıbadem/Superonline Yaklaşık 2 gündür 8 mbps internet hattım 1mbps'in altına düştü delirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ttnet roketi başlatabilen var mı? Sürekli hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 anca patide gezebiliyorum düzgünce meh. ttnet kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dünden beri avrupanın bazı yerlerine korkunç ms alıyorum bf4de özellikle 50-70 arası oynadığım bütün serverlar 150-170 oldu istanbul maltepe kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hava soguklugundan mıdır nedir, bi kac gundur cancekisiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 izmir güzelyalı adsl birazdan fırlatacam bilgisayarı pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Kaede said: dünden beri avrupanın bazı yerlerine korkunç ms alıyorum bf4de özellikle 50-70 arası oynadığım bütün serverlar 150-170 oldu istanbul maltepe kablonet avrupa gg çünkü ondan :) fırtınadır seldir kardır ... elektirikleri gidio adamların o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genwa said: Ttnet roketi başlatabilen var mı? Sürekli hata veriyor. nerden başlatıoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yıl olcak 2014 ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Editor said: Genwa said: Ttnet roketi başlatabilen var mı? Sürekli hata veriyor. nerden başlatıoz ? ttnet online yerinden kullanici islemleri diye bi yer var, orada. Ama hattin fibernet olmasi lazimm. Sanirsam gecen ay da calismiyormus roket. Hala duzeltememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hatının 100mbit i desteklemesi gerekiomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ist anadolu yakası: limitsiz normal adsl hattı upload hızı düşük 3 gündür normalde 0.80-60 arası değişiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://www.speedtest.net/result/3155008242.png 8mbit sınırsız AKK'sız paket bu bi de sözde. Rezillik bayağı yüksek mecralarda. Duyulmamış küfürler sallıyorum buradan, küfür serbest olsaydı 5 sayfa donatırdım burayı. Elim ayağım titriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 niye hep frankfurt pingliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Geçen perşembe TT'nin Ulus/ANKARA merkezini gezdim. Küfür ediyoruz falan ama adamlar uğraşıyor ya. Onların da dertleri çok. Hollanda'da bir ayda 8-10 fiber kablo kopması yaşanıyormuş. 14-15 olursa çok ciddi sorun olarak görülüyormuş. Kopmaktan kastım mesela kepçenin biri kazı yaparken ciddi ciddi koparıyor fiber kabloyu. Türkiye'de ise TTNet'in altyapısındaki fiberlerde ayda ortalama 350 kopma yaşanıyormuş. İnsanımızın da dikkat etmesi gerekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kablo kopması taşeron işçi sistemi ile ihale alan firmalardan-yandaşlardan kaynaklanıyor hep, adamlar asgari ücretin de altında sabah akşam yollarda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 selam, superonline fiberde kendi altyapısını mı kullanıyor, yoksa ttnetin fiber altyapısını mı kullanıyor bunu sormaya ve öğrenmeye geldim.. adslde ttnetin altyapısını kullanıyor bildiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar