Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

6 yıllık pireli modem ile superonine fiberden,wireless ile 3-8mbit hız alabiliyordum stabil olmayan bir şekilde.Tarifemde 25mbit/75gb AKK

Huawei hg253s markalı yeni modem takıldı ve:

Bu arada modem ile pc arasında yaklaşık 12-15m ve 3 duvar var.Wireless adaptör olarak şu var:
http://www.bimeks.com.tr/urun/117193/tp-link-tl-wn822n-300-mbps-kablosuz-n-usb-adaptor.aspx

İşini gayet iyi yapıyor.win 8 destekli ,300mbite kadar desteği var.AP olarak kullanılabiliyor vs.

Mesaj tarihi:
Ohhh superonline yeni modemlerle torrente throttle i çakmış sanırım.

Steamden 3mb/s ile dl yaparken 200 seederlı torrentten 50k/s ile dl yapabiliyorum.

Filesharing sitelerine geri dönüş yapıcaz sanırım.
Mesaj tarihi:
dünden beri avrupanın bazı yerlerine korkunç ms alıyorum
bf4de özellikle 50-70 arası oynadığım bütün serverlar 150-170 oldu

istanbul maltepe kablonet
Mesaj tarihi:
Kaede said:

dünden beri avrupanın bazı yerlerine korkunç ms alıyorum
bf4de özellikle 50-70 arası oynadığım bütün serverlar 150-170 oldu

istanbul maltepe kablonet

avrupa gg çünkü ondan :) fırtınadır seldir kardır ...

elektirikleri gidio adamların o derece
Mesaj tarihi:
Editor said:

Genwa said:

Ttnet roketi başlatabilen var mı? Sürekli hata veriyor.

nerden başlatıoz ?

ttnet online yerinden kullanici islemleri diye bi yer var, orada. Ama hattin fibernet olmasi lazimm. Sanirsam gecen ay da calismiyormus roket. Hala duzeltememisler.
Mesaj tarihi:
http://www.speedtest.net/result/3155008242.png

8mbit sınırsız AKK'sız paket bu bi de sözde.
Rezillik bayağı yüksek mecralarda.

Duyulmamış küfürler sallıyorum buradan, küfür serbest olsaydı 5 sayfa donatırdım burayı. Elim ayağım titriyor ya.
Mesaj tarihi:
Geçen perşembe TT'nin Ulus/ANKARA merkezini gezdim. Küfür ediyoruz falan ama adamlar uğraşıyor ya. Onların da dertleri çok.

Hollanda'da bir ayda 8-10 fiber kablo kopması yaşanıyormuş. 14-15 olursa çok ciddi sorun olarak görülüyormuş. Kopmaktan kastım mesela kepçenin biri kazı yaparken ciddi ciddi koparıyor fiber kabloyu. Türkiye'de ise TTNet'in altyapısındaki fiberlerde ayda ortalama 350 kopma yaşanıyormuş. İnsanımızın da dikkat etmesi gerekli...
Mesaj tarihi:
selam,
superonline fiberde kendi altyapısını mı kullanıyor, yoksa ttnetin fiber altyapısını mı kullanıyor bunu sormaya ve öğrenmeye geldim..

adslde ttnetin altyapısını kullanıyor bildiğim kadarıyla?
  • Yeni Oluştur...