Seyh-hulud Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 facebook gmaile giremiyorum youtube calisiyor..Noluo yine ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yurtdışı patladı galiba. speedtest sitesine bile zor giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benim ofisin bağlantısı bu :( http://www.speedtest.net/result/3100779338.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benimki de duzgun valla sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yurtdışı o. upload testini tamamlayamadı bende adfsdgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bathory said: benimki de duzgun valla sorun yok. adam yurtdışı patladı diyor senin koyduğun test sonucuna bak bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bi 5dk önceye kadar faciaydı şimdi roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Sıçık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 insanmısınız lan nasıl bağlantı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bugun yurtdisi icin bolgesel bir sorun var sanirim. http://www.speedtest.net/result/2877019288.png Youtube'da 720p video izleyemiyorum. Almanyada server sectim speedtest icin downloada baslayamadi bile. Almanya sonuc: http://i.imgur.com/EAdcMEi.png Italya sectim sonuc saka gibi http://www.speedtest.net/result/3101432999.png Feneryolunda oturuyorum bu cevredekiler deneyip eger sorun yasiyorlarsa turktelekomu arayabilirler mi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Yurt dışı baglantıları mı patlak yine? Yabancı siteler ya açılmıyor ya da inanılmaz yavaş açılıyor. Sadece bende mi böyle acaba? İstanbul Göztepe taraflarından bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 eeh her gün patlamaya başladı yurt dışı. baydı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Dünden beri dizimag'te sıkıntı var, benim internetimden dolayı mı dizimag'den mi çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hemde nası yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 nooldu internete yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 azına zıçtımını interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Sawer said: Dünden beri dizimag'te sıkıntı var, benim internetimden dolayı mı dizimag'den mi çözemedim dizimagte ayrı bi sıkıntı var sanırım video açılmıyo bi türlü rusya sörvırında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Sorunsuz bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi bugün banamı özel anlamadım baya 1 mb falan şu an nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Uydunet Ist/Fatih. Stream yapamıyorum. Hayvan gibi yavaş. 20mbit kullanıyorum. AKK yüzünden 3mbit şuan. speedtest yapayim dedim. Download şeysi çalışmadı bile. Fakat Spotify hayvan gibi çalışıyor. Gram takılma yok streamde. Lan yoksa Spotify... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yavaş mı ? 4 gündür kopmasın diye dua eder oldum. dün gece komple yoktu. sinyal gelmiyo hattan bağlantı çok zayıf görünüyormuş ondan olabilirmiş teknik destek gönderiyoruz bla bla. kodumun neti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Google'dan ara yaptırınca sonuçlar gelmiyor :( Fakat Spotify çalışıyor. Paticik çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 spotify'ın bi olayları var tam bilmiyorum ama internet hızını etkiliyor. geçen arkadaş yarım saat anlattı bi bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 p2p çalışıyor spotify istemcisi de bu başka bi şey. Spotify yapmıyor bunu. İnternet ne var ne yok. Garip bi durumda bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Galiba bi ben internet problemi yaşıyorum . Hayvan gibi yavaş. Öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar