Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlginç bir şekilde bir kaç site harici diğer sitelere giremiyorum yurtdışı ile başladı yurtiçinede sirayet etti , amazon /ebay.de vb açılmıyor pati bile bir ara açılmadı .

Başka başına gelen var mı ? yer istanbul
Mesaj tarihi:
aente said:

eskişehir'in ağzı yüzü ters döndü sanırım packet loss %75 çıktı testte ajfısdg. gw2'ye bağlanamıyorum bile.

ben eskişehire geldim diyedir.
sdf
Mesaj tarihi:
aente said:

eskişehir'in ağzı yüzü ters döndü sanırım packet loss %75 çıktı testte ajfısdg. gw2'ye bağlanamıyorum bile.

boşver ya b.ktan oyun zaten.
Mesaj tarihi:
ya şimdi torrent hızında paticik, ekşi de sorun yok ama facebook olsun twitter(arada) olsun twitch.tv de siteye bile giremiyorum tek bende mi oluyor bu dns filan değiştiriyomda kar etmiyor. speedtest normal çıkıyor. Ping test sonucuda bu
http://www.pingtest.net/result/88073336.png
Mesaj tarihi:
son 2 haftadır rezalet durumda internet. bf3 oynayamıyorum youtubeda vidyo izlenmiyor şu anda. battle.net te sıkıntı yok ne hikmetse. spesifik yerlere mi var bağlantıda sıkıntı çözemedim.
Mesaj tarihi:
uydunet yetki versin kablolarını ben döşeyeyim ya.

ttnet bağlatmak zorunda kaldım. bütün paramı alın bak bi sürü param var lütfen kaliteli net verin nolur dedim. 8mbit 50gb akk verdiler lol. 3mbite düştü şimdi 144p'den yukarısına çıkamıyor youtubeda. dizimagten falan dizi izleyemez oldum.

allah belanı versin ttnet.
  • Yeni Oluştur...