jagd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 İlginç bir şekilde bir kaç site harici diğer sitelere giremiyorum yurtdışı ile başladı yurtiçinede sirayet etti , amazon /ebay.de vb açılmıyor pati bile bir ara açılmadı . Başka başına gelen var mı ? yer istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yuh ama ya nasıl bir sorun bu oyuna vs hiç girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yurtdışı gg sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 vpn ile bağlandım oyunada her yere de ttnetin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yurtdışı gene mi gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Diğer yerleri bilmem de, İstanbul'un interneti kıvranıyor bugün acıdan. Edit: Problem Chrome'daymış, Firefox akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 eskişehir'in ağzı yüzü ters döndü sanırım packet loss %75 çıktı testte ajfısdg. gw2'ye bağlanamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aente said: eskişehir'in ağzı yüzü ters döndü sanırım packet loss %75 çıktı testte ajfısdg. gw2'ye bağlanamıyorum bile. ben eskişehire geldim diyedir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 el öpmeni bitir ve qit burdan senqo :/: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 internet nasıl sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 İnternet iyi de saçma sapan reklamlar çıkmaya başladı paticiğe girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 walla steamden batman çekiom en yüksek 753 en düşük 94 dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 aente said: eskişehir'in ağzı yüzü ters döndü sanırım packet loss %75 çıktı testte ajfısdg. gw2'ye bağlanamıyorum bile. boşver ya b.ktan oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ya şimdi torrent hızında paticik, ekşi de sorun yok ama facebook olsun twitter(arada) olsun twitch.tv de siteye bile giremiyorum tek bende mi oluyor bu dns filan değiştiriyomda kar etmiyor. speedtest normal çıkıyor. Ping test sonucuda bu http://www.pingtest.net/result/88073336.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 dns ile oyuna bağlanıyordum şimdi o da yemiyor öğleden sonra bir şey oldu sıçtı 2-3 gibi iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 son 2 haftadır rezalet durumda internet. bf3 oynayamıyorum youtubeda vidyo izlenmiyor şu anda. battle.net te sıkıntı yok ne hikmetse. spesifik yerlere mi var bağlantıda sıkıntı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kaç gündür net rezalet, 550-650 ms var lol'de, gw2 oynarken skiller 1 sn geç işliyor lagden. sizde de var mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 benmi net gidip duruyor dakka başı saçma sapan yarın gidip bombalıcam ttnet izmir şubesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 genelde iyi bende, bazen fitil ediyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bogazda kalan gemiden sonra gg internet.sdfjkljkljlkjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 askdaosdo dün bi ara oyun falan gitti tam sövüyodum geminin kaptana meğer euwestin her zamanki tribiymiş dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 5.5 mb ile indiriyorum ama sayfaların açılması rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Instagram yattara, genc mericler rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 uydunet yetki versin kablolarını ben döşeyeyim ya. ttnet bağlatmak zorunda kaldım. bütün paramı alın bak bi sürü param var lütfen kaliteli net verin nolur dedim. 8mbit 50gb akk verdiler lol. 3mbite düştü şimdi 144p'den yukarısına çıkamıyor youtubeda. dizimagten falan dizi izleyemez oldum. allah belanı versin ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar