Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yine efsane internet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abiiiii bu ne ya gugıl zor aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 :( balinaların göç zamanı gene herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 herkeste kötü mü la? Bende kıbrısın internetine sövüyodum burdan değil heralde sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bugün baya kötü benim net. yurtdışı mı gidik acaba. evet istanbul 9mbit, almanya 0.5 yine kabloları biri yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 a...ı s...yim ttnet. 2 hafta oldu y...ak gibi internet var. bugün boku çıktı artık 1 dakika aralıklarla kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 -Deno- said: a...ı s...yim ttnet. 2 hafta oldu y...ak gibi internet var. bugün boku çıktı artık 1 dakika aralıklarla kesiliyor. sen o korra resmine sauce yada devamını vermedin garibanların ahını aldın. sonra neden böyle isyan ediyosun ttneti suçluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya benim net 2 gündür kesikti, ödenmemiş 2 fatura falan olmuş direk ttnetin sayfaya yönlendiriyordu işte online ödeme vs. orada bi yazı var, hattınızın hemen açılması için tıklayınız diyor altında da adsl hizmet noyu yazmamız gereken bi kutucuk var, neyse akşam bi deneyim diyip numarayı yazıp tamam dedim fm 12 ye döndüm 1 saat sonra oyundan çıktım bi bakayım dedim ne olmuş diye, internet açılmıştı bu ne ayak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 AKK'dan sonra yavaş olmayan yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Şu anda resmen ölü netim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 @kadıköy/kozyatağı; burda da ölü speed test 512 gösteriyor ve biton lost var. ofisdeyim nete girilmiyor, kaytaramıyoruz; kötü oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aynen kozyatağındayım bende speedtest açılmıyor bile Configuration Load Failed diyor haritanın olması gereken yerde. Downloadlar 40-120 kb arası dönüuor felan, hattım limitsiz 8mb :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yurtdışı öldü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bende Balıkesir'de ikamet ediyorum şu an. Zaten reprezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 şu an sorun yaşıyan var mı? ttneti aradım bizden sorun gözükmüyor dediler ama rezalet hiç bir site doğru düzgün açılmıyor. çok yavaş şuraya post atabilmek için 10 dk refresh yaptım, tıkanıp kalıuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sabahtan beri yurtdışına erişemiyodum anca düzeldi. bu aralar çok sık oluyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gene bişeyler oluyo bazı sitelere girmiyo filan ananıa vradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sabahtan beri ek$i disinda bir yere giremiyorum. diablo 3 deniyim dedim o da baglanamadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hiç bir sorun yok her şey mükemmel hızlı internet hızlı servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hala sorunun gecmemesi uzerine ttnet'i aradim, avrupa yakasinda bazi bolgelerde ttnet kaynakli dns sorunu yasaniyormus. zaten hep haftasonunu bulur boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bende bazı sitelere giremiyorum saat 12ye kadar normaldi, geçenler de de başıma gelmişti var mı bir çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yurtdışından geldim bir fikrim yok, bizimkiler ttnet 1-8 mbit tarifesi kullanıyorlar ama çok şikayetçiler hızdan vs. az önce test yaptım 0.60 - 0.80 arası sonuç çıkıyor. herkes de böyle midir durum, ttnete alternatif ne var önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Aynen öyle abi. Speedtest'de mesela ankaradan 7.8 mb ile fransadan 0.80 ile indiriyor safdds. Bizimki internet değil, domesticnet gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFF BU NE BİÇİM İNTERNET KARDEŞİM patladı mı yurtdışı yine noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-07-302.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar