barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Nekro said: Osuran_boğa said: uydunette 2016 yılında sadece 2 gün düzgün oyun oynayabildim internetten. o da geçen servisten adam gelip ne yaptıysa o zaman düzelmişti sonra geri bozuldu.hatta tv servisinden gelmişti diye tekrar tv servisi çağırdım yok düzelmedi.modem eski değiştirirsen düzelir diyor gelenler (ne alakaysa). alıcam 144 tl sinde değilim ama yine hayal kırıklığı olucak. aynı seyi bana da dedi servisten adam. Baglantı random kopuyor lag spikeları falan giriyor arada ve pingim east EU serverlarına 80-90 hep. Servisi cagirdim adam modeminiz eski bunlar efektif calismiyor artık gibisinden birseyler dedi. Pek inanasım gelmedi tabi. Aynisini bana diyorlardi. Baya kavga ettim. Genel mudurluge kadar aradim. En son tv de gitti. Ortaya cikan sey eve giren kablo yanmis. Sizde de benzer bir sey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Tv de falan sorun olmadi bende hic. Kabloda sıkıntı varsa da onu teyit etterene kadar cileden cikartırlar muhtemelen. Izmire ilk fiberin baglandigi donemler, turkiyede internetin altın cagini yasamisiz resmen simdiyle kıyaslayınca. Hicbir kesinti hatlarda yogunluk vs yok. Avrupa serverlarına 40-45 ms ile baglandigimi hatirliyorum hey gidi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Vodafone ya da Turknet kullanan var mı? Ayın Yirmisinde taahhüt bitiyor fikir almak istiyorum. Bu arada yaşadığım yerde uydunet yada fiber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 o modemi alıcam ya başka yolu yok çünkü modemden yav diyip gidiyorlar. denklemden modemi çıkarıp kavga edicem adamlarla.7 gün içinde iade edebilirsiniz dedi telefondaki bakcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 WoW 700 home, 100 world nedir yaw. Kim oynuo bu internetle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 internetin ayarını cidden bozdular ya. komple bi kapatıp açsalar iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Bi ara avrupada şu kadar fiber döşedik bişi reklamı vardı. O döşediklerini istanbul'a döşeselerdi şimdi fiberimiz vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Bu arada "Almanya’nın 10 katı hızlı fiberimiz var" 2015'te hemde. Şimdi 100 kat olmuşmudur hahahaha. http://www.hurriyet.com.tr/yeni-turk-telekom-un-3-tepe-yoneticisi-fiber-aglarla-ilgili-elestirileri-yanitladi-29809299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Hay allahım ya. 900 metre ilerde dükkanda 70 ms, evde 200 ms sürekli spike felan. Modemden bakıyorum snr margin gayet iyi ama CRC hataları var. Evin bağlı olduğu santral göçmüş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bok gibi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Catscratch said: Bu arada "Almanya’nın 10 katı hızlı fiberimiz var" 2015'te hemde. Şimdi 100 kat olmuşmudur hahahaha. http://www.hurriyet.com.tr/yeni-turk-telekom-un-3-tepe-yoneticisi-fiber-aglarla-ilgili-elestirileri-yanitladi-29809299 haberdeki fotoya bakar mısın o duruş ne ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 modem gelmiş ve hiç şaşırtmadı.net biraz düzelmiş ama test yapıyorum ve hala packet loss var bazen %60 a zıplıyor. benim sinirlerimi zıplatan bu değil. defalarca söylememe rağmen hatta kuran ekip beni aradığında sorup "383zn modeli değil mi" sorusuna evet demelerine rağmen gelen 383z4 modeli. ulan bana modeminiz eski diyerek değiştiriyosunuz madem niye 2012 yılında dağıtılan ,milletin bıkıp 2.el sitelerinde 3-5 kuruşa sattığı modemi getiriyosunuz. lan bi de elimizde olanı getirdik diye not düşmüşler . parasıyla alıyosun adam elimizde bu vardı diyor var mı böle bişi. kurulum ekibini arayın diye numara verdiler olmazsa türksat il müdürlüğüne götürüp iade edicekmişim.ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 cuma akşamından beri eu west yalan oldu. ara ara düzeliyor. http://i.imgur.com/56W1Tok.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 2-3 gundur geceleri 11 den sonra flaan hayvan gibi packet loss var uydunette :( cikislari falan superonline a baglamislar, ondanmi oluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 az önce isyan edip teknik desteği aradım. ip değiştirmelerini rica ettim. ip değiştikten sonra 160'dan 60'a düştü ping. sen de öyle yap düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 deniyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Miraul said: cikislari falan superonline a baglamislar, ondanmi oluyor acaba kafadan vpn blokla fisleme demek kibarca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 cikisi ttnete aldilar instant duzeldi pingler, packet losslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 şimdi dikkat ettim o koyduğum ss'de de superonline üzerinden zıplamışım. bilmiyorum teknik detayını ama bazı IP'ler şekil 1-a direkt GG. ne salak iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 oyunlarda pingim çok iyi ama ben de stream izleyemiyorum. bi yerden kısıyolar demek. 100 mbit var twitch habire bufferlıyo lan. youtubeda 1080p60fps de izlenmiyo. ne gerekiyo acaba daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 lem aylar sonra pc den nete girem dedim, facebook, twitter, youtube hepsi patlamış dns değiştirdim yemedi var mı çözümü olan he bi de google a da giremiyorum şaka gibi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 arcane said: şimdi dikkat ettim o koyduğum ss'de de superonline üzerinden zıplamışım. bilmiyorum teknik detayını ama bazı IP'ler şekil 1-a direkt GG. ne salak iş ya. ttnet uzerinden cikista gg sanirim. saat 9 oldu oyun falan oynanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 bende de tam tersi oldu. Almanya 40ms, ingiltere 50ms (türkiyeden rekor olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 0,2 mb internet hızım son 4 saattir. HARAM DEGİL Mİ LAN BU ALDIGINIZ PARALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Steam sale zamanı 200 kb/s ile indiriyor Allah cezanı verecek türk telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar