Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bişi değişmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kozalak said: fontun içine sıçmışlar. kocaman kocaman herşey. dedelere göre. dedeler yeni keşfetti çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu arada graph hala gelmediyse fb dilini ingilizceye cevirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya abi bişey diyeceğim. bu facebook messenger desktop programı vardı. o kaldırılmış(geliştirmeyi bırakmışlar). öyle bişey lazım bana ne kurayım. mesaj gelince popuplasın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 deli gibi reklam artmış sağ tarafta bunları kapatmanın yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 BioHazarD said: bu arada graph hala gelmediyse fb dilini ingilizceye cevirin. FB dili zaten English US bende ama yinede birsey olmadi cok denedim o olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bende yaklaşık 3-4 aya yakın facebookumu sildirmiştim. 2 hafta girmeyerek. Şimdi ise yaptığımdan biraz pişman gibiyim. Support'a filan mesaj atsam, bi güzellik yaparlar mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 döndüğünde eski facebook.com/username 'ini alamyacaksın haberin olsun. iki tane ticket attım aylar geçti hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ren said: döndüğünde eski facebook.com/username 'ini alamyacaksın haberin olsun. iki tane ticket attım aylar geçti hala yok. username umrumda değil hesabımı geri açtırsam yeter o bana. pek sanmıyorum yapçaklarını ama denemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yapamaya da bilirler. silerken geri döndülümeyecek şekilde diye bir uyarı veriyordu çünkü. profilinden geriye büyük ihtimalle data mining verileri kalmıştır. beğendikleri yaşı cinsiyeti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ren said: yapamaya da bilirler. silerken geri döndülümeyecek şekilde diye bir uyarı veriyordu çünkü. profilinden geriye büyük ihtimalle data mining verileri kalmıştır. beğendikleri yaşı cinsiyeti vs. anladım. teşekkürler ilgin için. kız gibi yazdım asdfsdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ren said: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom allah razı olsun din kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yeni facebook tasarımına hazır mıyız gençler! Bende bayadır vardı ama değiştireceğiz diye pop-up'lar çıkmaya başladı bugün. Buda japon tarzı pop-up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 stalkladım seni köpek ağlıyor mu gülüyor mu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 benimki de değişti bok gibi afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 benimki niye değişmiyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yaptığın paylaşımlardan ve whatsapp'taki konuşmalardan facebook seni yeterince tutucu görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 benim çok uzun zamandır değişik ama arkadaşlarımın değildi bi tanesinin değişmiş görüntü falan büyük yazıları falan var üst menu aynı ama graph search gelmemiş benim yazılar falan küçük videolar eskisi gibi ama graph belki 9 aydır var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Todesengel said: Yeni facebook tasarımına hazır mıyız gençler! Bende bayadır vardı ama değiştireceğiz diye pop-up'lar çıkmaya başladı bugün. Buda japon tarzı pop-up Puhaha pardonda BU Geçen senenin Experimental ı :) sen baya bi geride kalmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 editor 2 dakika sus ya. bi üyenin her postu mu sinir bozucu olur. evet 1 seneden fazladır var bu facebook. ama çok az kişiye geldi nedense. ben de nedense ilk gelenlerdenim. belki 20 arkadaşımın facebookunu görmüşümdür hiçbiri olmadı herkes de benimkini görünce şaşırıyodu. eskisini görünce şaşırıyorum ben de fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Editor said: Puhaha pardonda BU Geçen senenin Experimental ı :) sen baya bi geride kalmışsın... Bende de zaten 1 senedir var. Benim demek istediğim(senin götünle okuduğun kısım) yavaş yavaş herkese gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hakikaten kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Bişi biliyoruzda söylüyoruz tey allahım... artislik yapmayın gayet neyi nasıl okuduğumu biliyorum Yeni dizayn 6martta açıklandı siz bana geçen sene açıklanan dizaynı gösteriosunuz. Alın yeni dizaynı görün... Bu yenisi: http://cdn3.sbnation.com/uploads/chorus_image/image/29603671/facebook-new-news-feed1_2040.0_standard_800.0.jpg http://cdn2.sbnation.com/assets/4097643/facebook_new_news_feed_cropped.png http://cdn2.sbnation.com/assets/4097507/facebook_news_feed_most_recent.png Buda eskisi: http://cdn1.sbnation.com/assets/4097635/facebook_failed_news_feed_test_cropped.png Benim postumdan kaynaklanan bişi gıcıklık yok sizin ön yargınızdan kaynaklanan bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bu yeni dizayn dediğine ben 8 martta geçtim hava atabiliyor muyum? bugün iyi hava atmayı öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar