tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 telefondan yolluyorum location services açık
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tamam ben de diyorum ki onlar gerçek loc yansıtmıyor yansıtmıyorr!!
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 create a page yapmak için illa facebook hesabı olması gerekiyor mu ? babam'ın mutfak şirketi için bir tane page yaratalım diyoruz da, babam da tutturdu kişisel hesap istemiyorum diye. mümkün müdür ?
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hesap aç bitane öylesine isimi salla bişiler yaz. sonra hesabı aç sayfa aç yani, hesabı 2 isimle kullanırsın adminsen, bir gerçek ismin diğeri admini olduğun hesabın ismi, sen devamlı sayfa ismiyle kullanırsın olur biter. kişisele de gerek kalmaz.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 niye teşekkür etsin ki? direk page olarak kullanabiliyorsun facebooku anasayfada en altta bir sayfa oluştur linki vardı. logout yapmaya üşendim ama yamulmuyorsam link bu. https://www.facebook.com/pages/create/
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ne demek teşekkür niye etsin. senin anlattığını anlattım zaten ben de yardımcı oldum yani oke? insanlık yaramıyorsa açık açık söyle başka türlü davranalım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kişisel hesap açmasına gerek yok.
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Faceden gruplara bizim bilgimiz dışında üye yapılmayı nasıl engelleriz.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 FACEBOOK MESAJLARI PARALI OLUYOR !!! haberleri düşmüş leş haber sitelerimzie hehe
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 tanımadığının inboxına mesaj atmak paralı olacakmış da olsun o kadar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 şöyle bir ss var hatta https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544627_434138663331139_753732838_n.png
liberal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 mesaj atmak ücretsiz yine de sadece diğer kutusuna düşüyor. bildirim olarak çıkmıyor yani atılan kişiye. atılan kişi de mesajlar bölümündeki others kısmına bakmadıkca farkında olmuyor. timeline'dan önceki mesajlaşma sistemi cok tırttı, 6 ay civarı 6-7 mesaj gelmişti bana öyle haberim bile olmamıştı fb'nin sikko tasarımından dolayı, en azından şimdikindende görünüyor inbox - others ayrımı. ha adamların bundan para koparma çalışması da sakat bence. bu kadar temel bi özellik için para istemek yetersizlik.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 genç tanışalım mı?cılar rahatsız.
escape Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 facebook'un bu işten para kazanma amaçlı yaptığını düşünmüyorum ki zira onlar da bunun peşinde değil daha çok bayanları rahatsız eden ya da genel olarak ekli olmayan kişileri gereksiz rahatsızlıklarını aza indirmek amaçlanmıştır
Nazca Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 CthuLhu said: tanımadığının inboxına mesaj atmak paralı olacakmış da olsun o kadar. Eğer öyle bir şey olacaksa seni öldürürüm.
liberal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 escape said: facebook'un bu işten para kazanma amaçlı yaptığını düşünmüyorum ki zira onlar da bunun peşinde değil daha çok bayanları rahatsız eden ya da genel olarak ekli olmayan kişileri gereksiz rahatsızlıklarını aza indirmek amaçlanmıştır fikrin ilk uygulandığı dönem, ve tabiki bu tür haberlerin çıkmaya başlandığı dönem ki o dönemde kutulunun attığı resmin benzeri paylaşılmıştı, facebook hisselerinin düşüşler yaşanmaya başladığı dönemdi diye hatırlıyorum (2-3 ay öncesi). Yani tamamiyle para kazanma amaçlı bir strateji. Facebook'un yabancılardan gelen mesajları filtreleme sistemi var zaten. Yabancılardan gelen mesajları ayarlar bölümünden belirli seviyelere göre filtrelebiliyorsun, var öyle bi özellik.
escape Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 iyi de kimse böyle bişeye para ödemez ki? daha mantıklı bir pazarlama stratejisi geliştirebilirlerdi yani. facebook orası.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Nazca said: CthuLhu said: tanımadığının inboxına mesaj atmak paralı olacakmış da olsun o kadar. Eğer öyle bir şey olacaksa seni öldürürüm. Ahah CthuLhu said: genç tanışalım mı?cılar rahatsız.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 CthuLhu said: şöyle bir ss var hatta https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544627_434138663331139_753732838_n.png örneğe bak. allahın sametine mesaj atmak için para verilcekmiş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Kıskanma. Sana da atıcam ben mesaj sistem gelince söz.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ama samet ya... hayatında kaç tane samet tanıdın cthulhu? samet diyince kafanda bir karakter canlanıyor mu? fiziki veya kişiliğe ait birşey oluşuyor mu kafanda? aytek mesela karateci ismi, aybars badici ismi, taylan malum kavruk, esmer ufak tefek.. ama samet?
kek Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 escape said: iyi de kimse böyle bişeye para ödemez ki? daha mantıklı bir pazarlama stratejisi geliştirebilirlerdi yani. facebook orası. ben öderim. sürekli mesaj yağmuruna tutulan kezbanlar bi anda kesilen mesaj akışından dolayı depresyona girince "ne güzel şarkı paylaşmşsın ben de severim" diyip hemen MSN kap. on numara taktik.
Öne çıkan mesajlar