Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dondurdum sonunda hesabı.. yeter huleyynn.. like comment yaparsın otomatik paylaşır. mobil upload ve timeline fotoları gizleyemezsin. ucu nereye varacak bilinmeyen bir arama hikayesi... şu gizlilikle ilgili olaylara kökten bir çözüm bulurlarsa söyleyin geri açayım hesabı. hadi kodum.. çüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 tepeden facebook barı gitti lan?! http://i.imgur.com/5Upy4.png Bu ne olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Bende de öyle şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yeaa adblock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ahahha nasıl panik yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Katılacağım ve host olmadığım event'ler herkes tarafından kabak gibi gözüküyor. Var mı bunun bi ilacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sahibine söylicen gizlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 "Cin Ruhi" said: Katılacağım ve host olmadığım event'ler herkes tarafından kabak gibi gözüküyor. Var mı bunun bi ilacı? Event public olduğu için öyle oluyor. O yüzden gidecegin evente maybe demek daha mantıklı, ben öyle yapıyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 haha çözüme gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Çöküldü heralde yine. Anasayfayı yenileyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sohbet kutum açılmıyor derdi nedir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 maintenance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 üstteki mavi bar ve hic bir arkadasım oldugu gozukmuyor. maintenance oluyorsa cevremdekilerin nasıl acılıyorda , benim acılmıyor. Sıraya göre mi yapıyorlar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Llama said: sohbet kutum açılmıyor derdi nedir arkadaşlar bende de fotolar falan açılmıyordu, beğenenlerin üstüne geldiğiniz zaman 2-3 isim gözüküyor ya onlar falan da gözükmyüor. Ben bir yorum beğenince sayfa yenileniyor falan. Şimdi baktım sohbet de açılmıyor. Dün de böyle idi. Ama Chrome'da böyle Mozilla'da sıkıntısız. Arkadaş açtı benim chrome'da onda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Facebook yandex'in yeni app'in facebook database erişimini blocklamış. Bunu anlarım, bence de alakasız birşey yandex ama Twitter'ın yeni app'i Vine'ı da blocklamışlar. Tech siteleri sorguluyor nedenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yukarda bahsettiğim sorun 1 gün sonra kendiliğinden düzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya bu bir status update'e link verme işi nasıl oluyor? twitter'da da tek tweete link işini de bugün çözemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya bu bir status update'e link verme işi nasıl oluyor? twitter'da da tek tweete link işini de bugün çözdüm daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 2 gündür açılmıyor ben de feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 CthuLhu said: ya bu bir status update'e link verme işi nasıl oluyor? twitter'da da tek tweete link işini de bugün çözdüm daha. update'in tarih/saatine tıklayınca çıkan adresi mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Murray said: 2 gündür açılmıyor ben de feysbuk de bitişik saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu facebook'ta sağdaki reklamları kapama gibi bir şansımız var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 PrudenT said: CthuLhu said: ya bu bir status update'e link verme işi nasıl oluyor? twitter'da da tek tweete link işini de bugün çözdüm daha. update'in tarih/saatine tıklayınca çıkan adresi mi diyorsun? enee thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 inyormaynd said: Bu facebook'ta sağdaki reklamları kapama gibi bir şansımız var mı ? adblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 İçinden kapatılamıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar