forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 güzelmiş final ya kaç sezondur izlemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fWjMD3ZhBFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Yeni bitirebildim, malum, son sezon boyunca askerdeydim. İzlediğim en iyi dizi finallerinden biriydi. Sadece 2 eksik vardı, ikisini de Alyson Hannigan belirtmiş zaten, bir üst mesajdaki ropörtajda. O ikisi de olsa tamamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 final değil de analarıyla tanışma sahnesinin flaşbekleri güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Final derken onu da katıyorum ben zaten. Tüm son sezon boyunca güzel hazırlanmışlar zaten, dizide gelip geçen pek çok karakteri ve eski olayı anımsaları, göndermeler yapmaları falan da çok iyiydi sezon boyunca. Yine de tam eski formunda değildi, ama final bölümü tam olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 abi göndermeler falan iyi hoş da son sezonda çoğu bölüm gülümsemedim bile yani. bi ilk iki sezona bak bi buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Tam emin değilim de ilk iki sezondan sonra senarist kadrosunda değişikliğe gidiyorlar bildiğim kadarıyla zaten. Tabii ki ilk sezonlar çok daha güzeldi. Uzatılan her komedi dizisinde öyle oluyor zaten... Dizi uzadıkça sürekli aynı şeyler üzerine dönüyor, hep aynı şeyler olması da bir süre sonra sıkıyor. Başta komik gelen şeyler sonra sıradanlaşıyor, espri anlayışı insanlara yerleşince aynı şeyler güldürmüyor, o ilk hazzını kaybediyor. Dizi sitcom olduğu için de çok derin bir hikaye falan da olamaz, haliyle her sitcom gibi uzadıkça sıradanlaşmaya mahkum. Böyle olunca dizi de Friends sendromu yaşadı. Baktılar aynı şeyler artık yetmiyor, iyice abartalım dediler. O yüzden son sezonlarda karakterler iyice abartıldı, gerçeklikten koptu, iyice abzürtleşti. Öyle olunca da tadı kaçtı biraz. Hala ilk sezonun yerini alan sezon yok. The Pineapple Incident bölümü hala en güzel bölümüdür benim için mesela, 1. sezon finaliyse (son final hariç) en etkileyici finaldir. Ama adamlar dizi finalini çok güzel bağlamış bence, tam olması gerektiği yere getirmiş, dramayı çok güzel serpiştirmiş, tüm sezon flashback ve flashforwardlarla sundukları mini hikayeleri çok güzel bütünlemiş. Olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 senarist değilikliği yok ya. İlk baştan belliymiş sonunun böyle olacağı zaten çocukların tepkilerini 2. sezondayken çektilerdi. How I Met Your Dad iptal olmuş birde. CBS beğenmemiş pilotu. Bir daha çekin demiş, onu da Carter ve Craig kabul etmemişler. Başlamadan yalan oldu dizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bjob9-fiOgM alternate ending bu diyorlar. Yayınladıkları versiyon yerine bunu gösterseler kimse şikayet etmezdi. Çok daha güzel olurmuş böyle olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 vay arkadaş anında uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 lan 3.15'te tıkladım uçmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 izleyen spoya koyup anlatsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 nasıl aççaz ya vpn falan mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Hay ben gene şunların telif haklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 alternate endingde ne olduğu. video çıkana kadar merak edenler okusun anne'nin ölümü, çocuklarından izin isteyip üstüne robin'e gitmesi yok işte. Onun yerine en son bardaki sahne. Sonra nikahları. "It was life, stuff happens in life. Things fall apart, things get put back together" diyor yaşlı Ted o sahnede, o an da Barney ile Robin'in birbirlerine bakışmalarını gösteriyor. Sonra tren garında ki ilk tanışmaları şemsiye altında. Sonra da And that kids is how i met your mother diyip bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 hah sağ olasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 sonradan mı kafaları basmış ne yapmaları gerektiği peh, bide senarist olcaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 http://vimeo.com/105404677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Şu videoda ki hangisi bilmiyorum da dvd de uzatılmış ve alternatif son geliyor. Annenin öldüğü yerleri kestiği değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ölüyor muydu ya spoiler ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bugun jack reacher 2 den sonra ne ozledim su diziyi. http://www.brocode.com/wp-content/uploads/2012/01/bro-code-book.jpg :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 spin off geliyo buna how i met your father olarak tabi. as kadrodan part time oyunculuklar çıkabilir. scrubs a da spin off düşünüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 onu biliyorum ama sunun peek zamanlari ne iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Canim sikildi random acip izliyim dedim 10 bolum oldu 5. Sezon. Ne iyiydin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar