fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 9 yıl dile kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 fizban said: Anne olu galiba. 1 ay olmustu soyleyeli. Uzuluyorum boyle diziler bittiginde, kendi arkadaslarimdan kopuyomus gibi oluyo. Ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ANNE ROBİNMİŞ. DİĞER ANNE DE ÖLMÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 içim acıdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 barney ne veletmiş dizi başladığında ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Yanlış hatırlamıyorsam Belli bir yaşa gelene kadar hayatlarında birileri yoksa bunlar zaten birbirleriyle evleneceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 35 ine kadardı ama o geçmişti.O ara barney ve anne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 kötü bitti anca bu kadar olurdu yani barney ile tekrar bir araya gelseydi ya çocuğu olduktan sonra random bi hatundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 off çok güzell bir finaldi, duygusala bağlattı , 9 sene, daha doğrusu ben üniversiteye girdiğimde 2006 da başladım izlemeye,8 senedir. Son sezon ve hatta bir önceki seznda bir çok bölümü öfleye püfleye seyrettik...iyisiyle kötüsüyle bir 9 sene devirdik hepimize hayırlıı olsun.. How ı met bitti ben hala aynı kampüste dedirtti=) spo çocuklar lili ve marshal izlenimi yarattı bende son sahnede Ted'e "ara ara" derlerken... muhteşem bir arkadşlık, insana çevresindekilerin önemini hatırlatıyorr baktıkça... Ted ve Robin...bir araya gelecekleri barizdi, madalyon olsun, Robinin çatıdaki partide "evlenebilecğim adam bir başkasınla şuanda" diyen yakarışı olsun... ama anne de güzeldi bence, zeki komik ve duru bir güzelliği var...Ted aradı aradı , 35 inden sonra mutuluğu buldu güzel sondu, barney'nin hatunu göremedik...How I Met your mother da ona çekseler barii:p Fudge the Prime...=) lili ve marshall çocukları da merak etmiyor değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 barneyin hatun yok sadece bebek var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 dizi finali ile ilgili soru ben diziyi iki senedir izlemiyorum gibi gibi. anne kimmiş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mc_Lovin said: dizi finali ile ilgili soru ben diziyi iki senedir izlemiyorum gibi gibi. anne kimmiş şimdi? spo lily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Cheaz said: barneyin hatun yok sadece bebek var sanırım spo tamam da bir hatun var ama dimi...=) olmalı, tamam herhangi biri de gene de bebeğinin anasını merak ettim. Bu arada barney'nin bardaki kızlara doğruuu eveee gidiyorsunuz ve düzgün kıyafetler giyiyorsunuz dediği yerde çok iyiydi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 zeper said: Mc_Lovin said: dizi finali ile ilgili soru ben diziyi iki senedir izlemiyorum gibi gibi. anne kimmiş şimdi? spo lily niye trollüyon ama ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 =)=) mclovin için spoiler anne tracey diye bir kadın...daha spoiler istersen veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 =D http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140129200703/himym/images/8/85/HYMMM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abi içim parçalandı yine. dostlarım yok oldular gittiler sanki. şimdi barney ne yapıyor acaba çocuğunun anasıyla mı birlikte... tedle robin mutlular mıdır ki? lily ne iş yapıyor acaba anaokulu öğretmenliğine geri mi döndü? yumruk oturdu resmen :( ayrıca sonunu tahmin eden blekayz ve fiz oha olm ya ne kadar dikkatli izliyormuşsunuz diziyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 9 yıldır, bütün karakterlerin nasıl zamanla yaşlandığını falan görüp, bi yerde "ulan ben de 9 yılda neler yaşadım ben de yaşlandım lan" diye düşündürttü , o yüzden de duygulandırdı tabi. Güzel bi bölümdü ama daha güzel olabilirdi. Yine bi friends edemedi , kusura bakmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abi friends finalinde ben baya ağladım içim parçalandıydı. hiç bir dizi o hissi yaşatamaz gibi geliyor. ama onu himym gibi 8 senede değil 5-6 ayda izledim, o yüzden himymin de ayrı bir dokunuşu oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 o apartman falan zaten aha dedim frends ending geliyor. allahtan gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 önce kill la kill şimdi hiymm http://i.imgur.com/7MUTn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Tuh bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Bu sezon yarısına kadar izleyebilmiştim direk son iki bölümü izlesem olur dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ayıp olur. izle hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Vaktim yok pek bir yerlerde koptum bir daha dönemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar