goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 puan / yorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 10/8 Gayet güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 vaybe hatırlamaya çalışıyordum bu filmin adını, bende beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bunu izlememiştim ben de ama oha lan kadroya bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çok tırttı bidaha izlemem lazım belki tırt gelmez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 7/10 Zaman geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Tom Cruise dışındakiler uğraşmamış bile. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 6,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-BtMFspkhe8U/T1IB5aK2PYI/AAAAAAAAKvc/vuS2C3qg3Gc/s1600/help_movie.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu samsara gibi bi tane daha vardı belgesel neydi o? barakaydı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 DeBuffAndHeal said: http://www.jack-nicholson.info/images/movies/as-good-as-it-gets.jpg Jack Nicholson 10/10, film 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 film güzelde biraz gereksiz uzatmışlar gibi. ondan 9 vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 DeBuffAndHeal said: film güzelde biraz gereksiz uzatmışlar gibi. ondan 9 vermiştim. ben taze izledim filmi o yüzden puanladım. izlemediysen açma simon bishop karakteri oturmamış filmin başındakiyle sonundaki simon çok farklıydı ayrıca bu kadar affeden bir kadın çok gerçekçi gelmedi bana o yüzden 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Güzel konusu var erotik olduğu için izledim genel olarak herkes birbirini aldatıyor , yer yer güldürüyor tavsiye ederim. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 meme.. meme! MEME ! ERROR ERROR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.dvdsreleasedates.com/covers/how-to-train-your-dragon-blu-ray-blu-ray-cover-41.jpg güzel animasyon izlemeyen varsa izlesin. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://foreignpolicyblogs.com/wp-content/uploads/dr-strangelove-51j5rngx7yl_ss500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 türk filmlerine sardım bu aralar geçen gün izlemiştim bunu 6/10 film geneli itibari ile fena değildi aslında.sermet yeşil'in oyunculuğunu beğendim, türkü turan idare ederdi ve arka fondaki tatbikatın bomba sesleri aşırı rahatsız ediciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 dün bunu 75/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bugün de bunları 6/10 85/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/44/The_Hunt_(2012_film).jpg/220px-The_Hunt_(2012_film).jpg Film dram. İnsan-toplum ilişkisini sorgulatan türden. İnsanoğlunun her zaman şüpheci, dedikoducu, şerefsiz olduğunu vurguluyor. 7.5 alır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 goldbären said: imdb puanı yüzünden bakıp bakıp izlemiyodum. halt etmişim. baştan sona klişe ama komik de bence. simon pegg ve diğer brit komedilerinden sevdikleriniz olduysa düşünmeyin. tam easyviewing çerezlik sempatik http://www.wildaboutmovies.com/images_6/how_to_lose_friends_and_alienate_people.jpg izledim şimdi, aynı şekilde düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 puan veremiyorum, acayip komedileri sevenler seyretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ya şu movie 43 izlediğim en garip filmlerdendi.Çok izlemem normalde böyle filmler, bu hakkaten çok garipti.Hani kötü mü desem iyi mi desem, baya baya güldüğüm sahneler vardı, yok artık ebesinin öff kapat kapat dediğim sahneler falan da vardı.İlginçti hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar