Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 so edgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 toplumları yapıştırıcı unsur olarak eva greeni bulmamız ne güzel, beğenmeyen bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dreamers fap fapcileri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 wuthering heights (tu) az diyalog, aşk, ırkçılık, intikam, nefret... iyi bir roman uyarlaması olmuş. ama 2011 yılında 4/3 aspectle uzun metraj çevirmek ne demek onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 the thing yet another mindless berserk alien movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Meh. Matrix'den daha iyi diyenler Matrix'i izlememiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sufi said: the thing yet another mindless berserk alien movie abi naaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tauntluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 haa, olayı şimdi çakozladım. tekrar çevriliyodu o film, heralde onu izlemiş :D çıktığından bile haberim yoktu. merak ettim indiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 evet 2011. bu mindless berzerk alien konseptinin bu kadar çok tutmasına kızıyorum aslında. eleman manyak aşmış bi teknolojinin sahibi, hadi diyelim onun creatorı değil de kullanıcısı olsun yine de onu kavrayacak zekaya sahip, ama üstüne alevi püskürtürken böğürerek alevlerin içine koşuyor. yaratığın etrafındaki canlı şeylerle tek iletişimi görür görmez yok etmek. neyse bunu anladık diyelim, iletişim diye bi amacı yok ama bu zeka bugı rahatsız ediyor. bu konsept bi kere yapıldı eyvallah da artık kafası çalışan alienlar gelsin kardeşim dünyaya. bıktık gerzek-berzerk uzaylılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-XQCqEMlqWeM/TbC_chhpFhI/AAAAAAAAABA/prcQZlEb9Bo/s1600/Another%2BEarth%2Bmovie.jpg dün sınavda izledik film boyunca BU SAHNEDE NOLUYOR diye not alarak izlememe rağmen filmden keyif aldım, bi ara daha rahat koşullarda tekrar izlicem ayrıca filmin 2. bir dünya gibi süper bi fikri protagonist'in hikayesiyle harmanlamasına aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Benim de çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Saeros said: http://2.bp.blogspot.com/-XQCqEMlqWeM/TbC_chhpFhI/AAAAAAAAABA/prcQZlEb9Bo/s1600/Another%2BEarth%2Bmovie.jpg dün sınavda izledik film boyunca BU SAHNEDE NOLUYOR diye not alarak izlememe rağmen filmden keyif aldım, bi ara daha rahat koşullarda tekrar izlicem ayrıca filmin 2. bir dünya gibi süper bi fikri protagonist'in hikayesiyle harmanlamasına aşık oldum abi şu filmi uçakta izlemiştim ben. o küçücük ekranda izleyince film bok gibiymiş gibi geliyo lan. hiç sevmemiştim sdfsdf. tekrar izlesem ne düşünürüm bilemedim şimdi... edit: Mesela Lars Von Trier'ın Melancholia'sı da farklı yönden işlense de buna yakın bi hikaye, onu baya beğenmiştim. Özellikle sonu baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 adam alıntı yapacağına öm attı ya ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 lol cevap vericem diye pm atmışım, burdan da yazamadım bi türlü mini game çıktı her seferinde sfsd neyse film karanlık olduğu için çük ekranda bişey görememişsindir normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 beğendim, 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Eh işte. bazı diyalogları komikti cidden. 7/10 diyelim ayıp olmasın http://img.zamunda.net/bitbucket/The-Watch-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sufi said: the thing yet another mindless berserk alien movie Eh Ripley elinde flamethrower ile yaratıkların canına okuyodu, o formülü tekrar etmişler direkt... Anlamsız uzatmışlar sonunu da. Orjinal filmin zamanında bu tür efektleri yapmak şimdiki gibi kolay olsaydı muhtemelen buna daha yakın bi film olurdu o da. Ama artık fikir yeni falan değil, bu film 5,5'tan 6 alır anca. O da eski filmin hatrına. Ciyak ve böğüren ve her biri saçma sapan anatomiye sahip et ve kan yığınının yanmasını izlemek istiyosanız izleyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1723811/ izlemeyenlere tavsiye edebilecegim ve bugune kadar en sevdiklerim arasina aldigim hatta 1080p bluray de izledigim beni benden alan bir film. daha cok erkeklere siddetle tavsiye edecegim bir film. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2 kız mı öpüşüyo orda? Lez content iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 filmde bayaa uzun bi 3some sahnesi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Transformers 4 konusunda muhabbeti gecince ve dun ne film varmis diye denk gelince izleyiverdim. Baya baya guzel geldi yine. Esas kizin hic bi sekilde sacinin basinin bozulmamasi haricinde rahatsiz eden bisey olmadi. http://aka.media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2011/10/26/Transformers-Dark-of-the-Moon-1S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 her sey var akliniza gelebilecek her cinsel sekil var. ama psikolojide bakarsan olay feci. bi garip noktada sonlaniyo. dusunduren filmlerden yani. sonrasi kisiye bagli filmlerden yani fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 avengerse 8-9 veren adamlarla film tartışıyorum suç bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 avengers rahat 8 eder kendi klasmanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar