PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Rough Cut http://torontoafterdark.com/2009/media/site_images/cache/rough_cut_poster2-425x610.jpg Gayet nezih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 7/10 sıcak sevimli bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 The Damned United Futbolla alakam yok ama futbolla ilgili filmleri çok seviyorum nedense. Bu da onlardan biri oldu. Sıkılmadan izlenir. 7.5/10 verilir buna. Zaten şu ana kadar sevmediğim bir ingiliz filmi çıkmadı asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 chronicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://www.ahmetkurt.com.tr/wp-content/uploads/paranormal-activity-4-new-trailer.jpg filmdeki kız kütür kütür olmasa daha çok korkardım heralde genel olarak güzel bi filmdi ama çok da öyle altıma zıçmalık bi durum yaşamadım ki korku filmi hastası biri de değilimdir hatta zaman geçirmek için girdim, daha çok korkmayı bekliyodum gerçi daha önceki filmleri izlememiştim belki izleseydim daha çok korkardım dsf bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 progamer said: http://collider.com/wp-content/uploads/looper-poster.jpg Looper 8/10 İkinci yarının başının azıcık bayması dışında baya iyi bir filmdi. ya buna film hakkında hiç bir şey bilmeden kız arkadaşımla tamamen spontane girdik. aynen dediğin gibi 2. yarıya ölü gibi girdiler ama film benim çok hoşuma gitti, ara ara ufak espriler vs güzeldi baya. 83/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 atonement (tu) güzel film. bazı anları farklı bakış açılarıyla falan gösterilmesi hoş. bazı yerlerde biraz sıkıyor, gereksiz uzatılmış diye düşündürüyor ama genelde akıcı bir anlatım var. çekimler iyi. related pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://www.areyouscreening.com/wp-content/plugins/dynpicwatermark/DynPicWaterMark_ImageViewer.php?path=2012/05/ruby-sparks-poster.jpg harika ötesi aşmış manyak über film. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 4/10 allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ruby sparks izledim. puanım: şanssızşanslı'ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Çok klasik bir senaryo, yannız biranda değişiveriyor. Son 20 dakika kalp krizi geçirecektim. İzleyeceksen açma! Her an çaldıkları elmasın sahibi gelecek, polis geelcek(ki geldi) de bunnarınki trajediye dönüşecek diye. Senartist çok pis hissettirdi müzikle felan ama, hiçbişey olmadı. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 7.8/10 ilk fimi tamamen unutup bunu expandables diye verselermiş tekrar.ilki muhteşem kötüyken bu film çok daha güzeldi.hem aksiyona doyurdu hemde yer yer güldürdü çak noris sahnesinde tükürdüm zaten. aslında yanlarındaki tayfanın kim oldugu önemli değil.statham-stallone ikilisi çeksede olur sadece filmi.baya iyi ikili olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 red red red.... anlamıyosun abi bu işlerden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi ama expendables 2 hakikaten süper film. ilkini izlemeden 2.yi izledim. sorada ilkide iyidir heralde diyip ilkini izledim ama ı ıh yani. ilki berbatmış. 2. süper film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bence ilk hangisini izlersen doyuyosun bayıyosun onunla biraz. ondandır bence. şimdi yüz film çekseler yüzünü de izlerimciler gelir, kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 beğenmedim. not: bazı kült filmlerin kült sahnelerine göndermeler yapıldığı benim uydurmam olabilir mi yoksa başka farkeden de oldu mu? Yoksa yüzbaşı bariz miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bomboş bir süper-cg filmi vakit geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gerçi thor filminden de toplumsal sanatsal mesajlar falan beklenmez de ne bileyim vasat ötesi vasat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 8.3/10 etkileyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Made of honor 5.5/10 sıkmayan romantik Komedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sufi said: bomboş bir süper-cg filmi vakit geçirmelik. İyi vakit geçirmelik (etit : Tabi Nataliyi seviyorsanız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Eistein-rosen bridge geyiği için bile izlerdm, güzel bence.Sinema kalitesi açısıdan değil de, izlemelik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://s3.amazonaws.com/criterion-production/release_images/1592/8_killers.jpg?1328128334 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 5 bile çok buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar