knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 unlockları açınca da farkediyorsun ki zaten default en iyi lol ama onda şu var ;_; gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 mesafe biraz artınca adam vurmaya yetemediğimden anca team dm oynuyorum. 1000m den headshot atan sniperlere saygılar sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 1499m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 benim 200 metre max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 var mı oynayan? platoon'daki online'ları nerden görüyoruz? CQ - Ziba Tower bu aralar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 var mı CQ akıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 daha dengeli oyunlar oynamak istiyorum böyle kafa kafaya giden fakat girdiğim oyunların çoğunda bi taraf feci şekilde eziyor öyle oyunlardan pek zevk alamıyorum.dengeli oyunlar için hangi modu - haritayı - serveri vs önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Dengeli oyun için server a girmeden önce bakacaksın scorelara. Birbilerine yakınsa dengelidir. Zaten bir sonraki mapte de aşağı yukarı aynı playerlar olcağı için sonraki mapte dengeli gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 oyun beni deli sinir etti, dışarı çıkıp birkaç kişiyi boğazlayacak gibi hissediyordum oynarken. nasıl bir olaysa anlamadım, feci bir hantallık var oyunda. hani şu an oynadığım makine çok iyi değil elbette, ama yarım saniye lag varmış gibi oynamak da stress arttırıyor, hiç iyi değil. millet duvar arkasından çıkar çıkmaz beni salisede farkedip headshotı yapıştırıyor, ben ise kamerayı ayarlayıp adamın kafasına nişan alıncaya kadar zaten 5 saniye geçiyor. ilk başta high ayarlıydı, ondan dolayıdır dedim, medium'a çektim değişmedi, low'a çektim gene değişmedi. low'da bile oyun 1 dakika loading ile geçiyor, oyunu kapatınca da 1 dakika pc kilitleniyor. yazın bf3 oynamak istiyordum ama vazgeçtim tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 hem smoke hem flare taşıyan helikopterleri tek kişi indirmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Tunguska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 aa gun, scout helisi, jet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 piyade olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 tek piyade indiremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yav hala premiumu alacak ucuz biyer çıkmadı mı? 50€ ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 gitti gidiyorda var 80e 90a. TL tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 rus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 valla ben rus aldım ingilizce patch yaptım. üstüne premium aldım. premium un rusu ingilizi oluyor mu bilmiyorum. ama şimdilik bir problem yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 premiumda dil sorunu olmuyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben fakir usulu sirf bu expansionu kaptim, biraz oynadim, tempo baya hizli olmus..ha bide mekanin harabeye donmesini super yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Matches coming to bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hani bu battlelog'un application'u olacaktı ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ayfon'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Abi adamlar Armored Kill exp'inde gelecek map'lerden birinin BF'nin en büyük map'i olduğunu ileri sürüyorlar: http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2012/07/BF3_AK_BandarDesert_05.jpg http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2012/07/BF3_AK_BandarDesert_07.jpg said: In Conquest Large, Bandar Desert is stretching as far as 1,900 meters from U.S. to Russian deployment, not counting the airstrip at the very end of the ground forces combat area. This is even longer than Fushe Pass from Battlefield 2. Bandar Desert is about as wide as it is long at the middle flags – it measures 1,900 meters from the mountain base furthest from the sea all the way to the beach at the south edge of the map. As a comparison, Caspian Border is roughly 1,100 meters between the U.S. and Russian deployments — around 800 meters difference both in width and length. Should you count the distance between your spawned jet and the enemy spawned jet, you will end up with 2,400 meters on Bandar Desert. From the closest capturable flag to the furthest capturable flag, you are looking at around 1,200 meters. For Caspian Border, the equivalent distance is just about 400 meters. Demişler ama hala mantığı çözememişler. Abi dağ mağ yok ki? Yine düz ova. Bir yerden diğerini görüyorsun. Dragon Alley'de, Fusse Pas'te falan yolculuk yapıyorduk bir bayrağa ulaşmak için. Ayrıca biz Heli'cilere yine oyun yok. Bir taraf yine dağ arkasında saklanabilecek, diğer taraf dümdüz sahil. Heli ile kalkanı indirecekler aşağı. Fusse Pass örneğini vermiş utanmadan. Ulan orda yamaçların altında uçardık, tepelerin arkasına saklanırdık, 2 helikopter birbirini bulamazdı be haritada. Yahu nasıl anlatıaz derdimizi bu beyinsizlere bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar