Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Silphatos said: 5mb inkilisçe patch: http://bit.ly/bf3langtr troll falan mı abi bu gamekeystoreun linki resmen indiremedim reklam, pop-up, virüs uyarısından falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aylardır almaya niyetleniyorum bi türlü alamadım şimdi oyunu en akıllıca almanın yolu nedir ? premium deluxe vs bişeyler dönüyor ortada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kaede said: Silphatos said: 5mb inkilisçe patch: http://bit.ly/bf3langtr troll falan mı abi bu gamekeystoreun linki resmen indiremedim reklam, pop-up, virüs uyarısından falan uyarı falan vermedi nod32 ama o seçeneklerden al bi tanesinin direct linki http://uploaded.to/file/e6yjkwud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 eyw silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 BFFs Battlefield Friends Bunlar daha once postlandi mi bilmiyorum ama izlerken oldum gulmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Alan oldu mu 50 TL'ye bu indian premium'u? Nasıl görünüyor accountta? Indian edition falan yazmıyordur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yazınca ne oluyor? silahlar mı tekliyor :P bende yazanlar bf3 bf3 back to kankard expansion pack bf3 premium bf3 close quarters ve hindu malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Olm bu ne lan, yeni patch cektikten sonra oyuna bi girdim en fazla 5 frames per second falan aliyorum, texture'larin yuklenmesini bekliyorum falan. Sen benle tassak mi geciyorsun EA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 oyunu setup olarak indirmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 originde onun seçeneği olması lazım, oyuna sağ tıklayıp download as setup mı ne öle bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hmm peki,arkadaşım indirecek yerime,bende de henüz oyun yok yani origin login olmadan veya oyunu almadan indirmek mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 he yok o mümkün değil işte korsan indirmediğin sürece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 legal yollardan indirmenin tek yolu önce oyunu almak yani eh pekiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 LathspeLL said: Alan oldu mu 50 TL'ye bu indian premium'u? Nasıl görünüyor accountta? Indian edition falan yazmıyordur umarım. hint fakiri yazıyo title olarak orjinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 indirmek için akla karayı seçtim ne menem bir linktir bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 download yaptık siyah ekran cıkıyo sizde durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 05 Haziran 2012 Güncellemesi: Oyuna 05.06.2012 tarihinde yeni güncelleme gelmiştir. Güncelleme ile bazı dosyalar değişmiştir. Bazı kişilerde oyuna girince "siyah ekran" hatası görülmektedir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki küçük yamayı uygulayın. 05.06.2012 Güncelleme dosyaları (2MB ): http://bit.ly/Kb8lG4 Link tıklama ile çalışmaya bilir. Kopyalayıp browsere yapıştırarak indirin. Yükleme talimatı: İndirdiğiniz rardan dosyaları çıkartın. GDFBinary_en_US.dll dosyasını ve Update klasörünü Origin GamesBattlefield 3 klasörünün içine atın. Üzerine yazayımmı sorusuna Evet deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 umarım 50 kb/sec ile 80 saatte indiricem oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 CQ serverina girmeye kalktigimda origin 3gb'lik yeni bir download daha baslatti, aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 lan madem bu kadar oynyan var benı nıe yalnız bırakıonuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben de aktif oynuyorum, "opnyreyes" ekleyebilirsiniz paticik platoon'dan nasıl oynıcak insan buluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Suark said: lan madem bu kadar oynyan var benı nıe yalnız bırakıonuz :/ benim friend listemde patiden 50 kişi var max 3-4 kişi online görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bi temizlik lazım, işteyim bu arada origini update ettim bi 2gig bişiler çekti. Oyun başlamıo ama? rusçu var bende şu önceki sayfada önerileni çekicem şimdi. adım stonejoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 şu rus->eng patchini daha hızlı şekilde indirebileceğim bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yeni modları hiç beğenmedim! squad death mach çok daha zevkli bunlardan.. Laf olsun diye expansion çıkartmışlar sanki. Neyseki hardcore SDM gibi bir alternatif var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar