fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kimsenin kulp taktığı falan yok ya, kötü oynadık yenildik işte :) yalnız ben merak ediyorum bu maçtan ötürü kaç maç ceza alacak bjk eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sizi de yenicez ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ne demişti ki aykut. özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 "Fenerbahce bu sezon hafta ici oynadigi hicbir maci kazanamadi." vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bu kadar emin alırız cakarız dıyen fenerlilerden sonra resmen bayram havası yarattı bendede galibiyet.furbol lan bu 2-2 si var bunu ayıp ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Myshkin said: semih-> sezonun en kötü performansı alex--> sakatlık sonrası sezonun en kötü performansı Alex'in suçu yok, sakatlığı tam geçmeden ve sırtında Ernst ile oynadı. Semih rezildi o ayrı Asıl suçlu Emre'yi anca dötü sıkışınca oyuna alan, her fırsatta Stoch'u çıkaran, sevilmeyecek evlat Özer'i her maçta bir şekilde oynatan ve sahte zenci Bienvenu'yü bu kulübe aldırandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 mokoko said: "Fenerbahce bu sezon hafta ici oynadigi hicbir maci kazanamadi." vay beoha yalandır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Şimdi asıl yanıyorum dün aldığımız skora. Yensek farka gidecek durum şimdi ne halde. Neyse biz puan çıkartalım haftaya sonra fener maçı hallolur bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 mokoko said: "Fenerbahce bu sezon hafta ici oynadigi hicbir maci kazanamadi." vay be bizim maci da hafta icine alsalar ya la o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 haftaya şampiyon belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 keşke idda oynayıp 1milyar bassaydım.bildiğin bildim maç skorunu hemde kimse şans vermioken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ohhh yeeeahhh beybiiiii fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Pazar gunu hazirliklari baslasin. Sampiyonluk Sarkisi Dusmesin Dillerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fizban said: mokoko said: "Fenerbahce bu sezon hafta ici oynadigi hicbir maci kazanamadi." vay beoha yalandır bu. tribündergi yazdı valla twitter'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Haftaya şenol hoca bu feneri yenerse maç sonu çıkıp AYKUT NABER PAMPA? deyip sırtına 2 vursa böyle hafiften Yeridir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hatta fenerbahçe ilk önce oynarsa trabzona puan kaybedecek %90. galatasaray beşiktaş maçında şampiyonluğu ilan eder turunu atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 trabzon öldürücü darbeyi vurcak bak bu postu da alıntılarsınız. BAK DİYORUM 3 dür çıkıyor inanmıyorsunuz bana. real i bildim beşiktaşı bildim trabzon maçınıda diyorum. trabzon yenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 maclar ayni anda oynanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 okudum, yalan yazmışlar. pazartesi ve cuma da haftaiçi. kazandığımız tonla maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 TD)Pentagram said: trabzon öldürücü darbeyi vurcak bak bu postu da alıntılarsınız. BAK DİYORUM 3 dür çıkıyor inanmıyorsunuz bana. real i bildim beşiktaşı bildim trabzon maçınıda diyorum. trabzon yenecek trabzon yencek de,biz de gs'yi yencez sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 O değilde Beşiktaş bayanları bildiğin küfürler etti maşallah bu nasıl iştir yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 e iyi bjk'nın kazanamama gazı da geçti feneri yenip rahatlamışlardır. bize sinir stres olmadan çıkarlar yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 trabzon yense bile, biz yenemedikten sonra pek bi olayi olmaz. en kotu ihtimal kadikoye esit puanla gideriz, beraberlige yatar fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şimdi bayanlarda ceza yerse gaylarmı maçları ücretsiz izlicek? böyle tüm cinsiyetler arasında döncek heralde bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Of bjk gs maçında nasıl gözyaşı olacak bunlar BEŞİKTAŞ YATACAK QQQQQQQ diye sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar