Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4.Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 03.05.2012 - 20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

beşiktaşlıları tebrik ederim, pek öyle birbirine karşı üstünlük sağlayıp "ezen" bir oyun oynamadı iki takım da, FB BJK'den 200 pas daha fazla yapmış istatistiklere göre mesela

ama golü atan kazandı, maçın adamı Cenk olmalı bana göre

bir de kimse hayal görmesin FB trabzonda en iyi ihtimalle 1 puan alır, zaten saraçoğlunda da yenilir bu şekilde, böylece kimsenin hakkı da yenmemiş olur ne güzel, puan silinme işi olsa da olmasa da sonuç değişmez
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin en iyisi volkandı besiktasın da en iyisi ernstti, adam zbilyon top kesti, alexi mahvetti.

bu arada fenerli arkadaslara, bakalım hangi konuya kulp takacaklar, hakem mi kötüydü, almeida cok mu sert kafa vurdu(6 mac verilsin)

volkana ve bizim forvetlere dua edin mal mal goller kacırdılar

uzun hava eşliğinde

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'in yenilmesine çok sevindim.

Evet bir GS taraftarı olarak avantaj elde ettik, önemliydi, dünkü skordan sonra lazımdı ve bu yüzden sevindim.

Amaa daha önemlisi geçen maç sonu Aykut Kocaman'ın karaktersiz ve çirkin açıklamalarından sonra ağzına çarpmalarına çok sevindim beşiktaşlıların bu sözlerini. Evet belki o sözlerle ts'yi gaza getirdi ve dün GS'den puan alacak oyun oynamasını sağladı, o bakımdan başarılı bir konuşmaydı. Ama başarı uğruna etik değerlerini hiçe sayan çirkinleşen bir insanın o hareketin faydasını görememesi daha büyük mutluluktur.

Sokaktaki taraftar söyler. Yattı der, torpilli der, şikeci der, sattı der, der oğlu der. Ama bir teknik direktör olarak aynı imada bulunmak hiç yakışmadı.

GS'nin yanısıra istanbulsporlu sayılacak biriyim, istanbulsporun zor günlerinden kalma büyük bir saygım var Aykut'a. Ama o açıklamar o saygıdan çok şey götürdü.

İyi ki yendin beşiktaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...