Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aquila said: Melih gokcek. gariplikler yeterince uzun sürdüğü zaman alışılmışlığa dönüyor. melih gökçeğin hala belediye başkanı olması o evreye girdi çoktan. güneş nasıl her sabah doğuyorsa, melih başganda sonsuza kadar ankarayı yönetecek
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 coco said: merak ettim, sakıncası yoksa sektör ne senin wastyrx? Heralde ankarada arsa işinde
coco Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o zaman, eğer beni trollemiyorsan, anlaşılır bir sevgi onun ki.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 foto koycaksanız koyun yoksa bosaltın burayı hadi bakiim
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Boş gezenin boş kalfasıyım çoğu zaman ben. Günahım kadar sevmem adamı yanlış anlıyorsunuz sanırım beni. Adamı partiden atacaklardı artık elinde ne varsa bişi olmadı tekrardan aynı yerden aday olup seçildi. Konuşulan bazı şeyleri duydum bende tabi ne kadar doğrudur bilemem
marksman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 arkadaş ankaraya gideli bir hafta oldu şimdiden ağlamaya başladı, ne var diyorum, bi bok yok burda ühühü diyo lol
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fistan said: foto koycaksanız koyun yoksa bosaltın burayı hadi bakiim
coco Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fistan said: foto koycaksanız koyun yoksa bosaltın burayı hadi bakiim çöpü mü boşaltalım Fistan?
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bi heyecanlanmışsınız hepiniz 5 sayfa okudum olay var diye sizin yüzünüzden yok yere.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alın http://i.imgur.com/H2tVy.jpg
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Karides çorbası falan yiyorlar lan ünlü galiba bunlar sfagahsdjaf O kızlar kim sayın şevki?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aile saadeti o ama tabi benim çük kadar ünlü forsumdan yararlanıyor olabilirler. Bu da babam, benziyor muyuz ? http://i.imgur.com/aoXIk.jpg
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Daha önce bu muhabbeti yaptığımız için ben gidiyorum abi.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 GwindonSurion said: Aile saadeti o ama tabi benim çük kadar ünlü forsumdan yararlanıyor olabilirler. Bu da babam, benziyor muyuz ? http://i.imgur.com/aoXIk.jpg baban ali ağaoğlu'ya benziyor abi sorry. hatta yüzünde tam bir "YAPTIM OLDU" bakışı ve gülümsemesi var...
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 doğru lan sen diyince hatırladım boşver yorumlama moralim bozuldu
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yalnız o masayı bu saatte buraya koyman yüzünden 3 vakte kadar başına çok ibreetlik bir olay gelecek biliyorsun değil mi ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fistan said: foto koycaksanız koyun yoksa bosaltın burayı hadi bakiim arkada bağıran tavuk geldi diyen benim
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaaa said: copry said: pamık şeker ŞOQQ DADLUSUNUZ YEAAAA abi fotoda kız tarafı aşk için şekeri yerken, erkek tarafı şekeri yemek için aşık olmuş gibi. adam şekere odaklanmış
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yağdı yağmur çaktı şimşek Sen de mi şair oldun goldbären
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Hay anasını ya güncelden yanlışlıkla naruto manga topağına tıkladım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yeleğe hiç gerek yokmuş ama gerçekten.
Öne çıkan mesajlar