Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor| 02.05.2012 20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Yok öyle deme Masq, üşenmemiş sezonları yazmış. "Bu 11 senelik şarap gibi film" neredeyse bitecekmiş ama TS yenemediği için hala devam ediyormuş. Çünkü normal olan TS'nin GS'yi Arena'da yenmesidir. Ha Fener'e gelince mi. Onlar zaten Fener'den kötü takımlar yenme ihtimalleri yok. Ama GS'yi yenemiyorlar, hmm o zaman, yatış olmalı. Mantık bu.
Aynı mantık şike topiğinde tersten işliyor ama. Biz de kuralım bir mantık.
Normal kaleci o topu yemez. Son maç Sivas maçı. Hmm demekki harbi şike var. Sebebi var mı? Mini Cooper B)-
Sosyal ağlarda paylaş

super finale haksizlik diyen insanin aklindan sasarim ben.

ama hic bir akli selim insan da super finalin mantikli oldugunu ya da FB ve BJK nin olasi puan silme cezasina karsin yapildiginin aksini iddia etmez.

su an gordugun tebila olma olasiligi yuksekti ve oldu, MAA nin planlari iyi tuttu. tutmama olasiligi da vardi ama tuttu.

hala laga luga.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de mantığın gene garip. Sen diyorsun ki TS GS'ye yatıyor garezi var Fener'e. Ben diyorum ki garezi Fener'eyse Fener'i neden yenmiyor neden kasmıyor neden hep yeniliyor. Hadi GS'ye yatıyor anladık. Ha o zaman gücü yetmiyor di mi. Gücü yetmiyorsa GS'ye yetebiliyor mu. Ha yok GS'ye garezi var yatıyor. Ama Fener'e gücü yetmiyor. GS'ye yetiyor aslında ama garezi var yatıyor. Güzel döngü kardeş...
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların amacı şu;

said:
Bu sene Fener şampiyon olsun ki Galatasaray da daha fazla rol alsın şike sürecinde. Adamların masonik lobisi var! Avrupada sözleri geçiyor, köklü bir camia. O yüzden bu sene kaptırsınlar şampiyonluğu Fenere bu sene ve daha çok bağırıp çağırsınlar ki Fenere yapışsın UEFA FIFA. Bu işi bizim yönetim tek başına kıvıramayacak.

Tam senin kalemden Trabzonlu bir taraftar Baggio işte.

Adamlar size yatıyor, bize oynuyor şike sürecinde canımız yansın da bağıralım, illuminatik güçlerimizi ortaya çıkaralım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu burada bile millet (ben de dahil olmak üzere) bu kadar ileri gidiyorsa, Kadıköyde şampiyonluk maçından sonra ölümler olur sonuç ne olursa olsun.

Ondan sonra hep beraber izleriz avrupanın en büyük 6. futbol ekonomisini, rantını. Bu işi buralara körükleyen siyasi iktidar ve basiretsiz kukla adamlar da kına yakar.

Sahi biri Iron Lady modeli demişti di mi...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Yahu burada bile millet (ben de dahil olmak üzere) bu kadar ileri gidiyorsa, Kadıköyde şampiyonluk maçından sonra ölümler olur sonuç ne olursa olsun.

Ondan sonra hep beraber izleriz avrupanın en büyük 6. futbol ekonomisini, rantını. Bu işi buralara körükleyen siyasi iktidar ve basiretsiz kukla adamlar da kına yakar.

Sahi biri Iron Lady modeli demişti di mi...

abi bu ülkenin acı gercegi defalarca söyledm, yolda solladı diye yandaki aracın söförunu indirip döven insanlar yasıyor bu ülkede, mühendis oktaylar yaşandı o yaşandı bu yaşandı..

halk cahil,balon gibi şişmeye hazır 2 tane söze, koyun gibi ne denirse peşinden gitmeye hazır hemen..

sen bu insanlardan böyle salak sacma kaotik bir durumda sakin ve serin kanlı olmalarini mi bekliyorsun..

adamın ekonomisi batık,az parasiyla maca gidiyor yada kahvede izliyor,zaten kufurle fln filan buyumus, biz okumus adamlar böyle yapıyorsak dusunun bu kesim neler yapar..
Sosyal ağlarda paylaş

Son maça kalırsa, GS'nin FB'yi son maçta kadıköyde yenebileceğini düşünmüyorum.

Yenerse, olacaklar konusunda tartışmaya bile gerek yok. Ama bir gerçek var, hiç bir Türk hakemi o ortamdan etkilenmeden maçı yönetemez. Yanlış anlaşılmasın, son maç Arena'da olsa aynı şey geçerli olurdu. Sonuç olarak o maçın sonunun en az olaylı bitmesi için ve Türkiye'nin menfaatlerini de göze önüne alırsak, FB'nin maçı kazanması olur.

Not: Zevkli lan laf sokmak inceden inceye, şimdi anlıyorum niye böyle tartışıyorsunuz ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Şenol Güneş: Taraftar adalet için kan dökmek istiyor, onları nasıl durduracağım?

Yazık günah...

@chagy

ohooo devlet eliyle gerekirse şike yapılacaksa niye izliyoruz. :p (hoş yapılmayan şey değil. devlet politikası uğruna diyarbakır-altay maçında neler döndü biliyoruz. hatta o zaman rıdvandı galiba altay td'si. göz göre göre şikeyle emeği çalınan rıdvanın şu süreçteki yaklaşımı başka bir konu gerçi)

bu sezonki resime bakarsak, nşa kadıköyde alırız. bu sene takım deplasman fatihi derbilerde. şu sıradaki beşiktaş maçı daha zor bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Şenol Güneş: Taraftar adalet için kan dökmek istiyor, onları nasıl durduracağım?

Yazık günah...

Aptallığın ilacı yok. Yine kasik Şenol Güneş cümlesi olmuş. Düz bakınca aaa adam ne kadar düşünceli. Asıl mesaja bakınca bu taraftar kan döker akıllı olun mesajı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...