Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 le arrow to da knee epic meme XDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Morrowind: "Do some research so you know what the fuck's going on and get back to me." "Oh, which dungeons should I go to for tomes and stuff?" "Whatchu talkin' bout son? Get yo ass to a library." "Find out the truth behind this ancient mystery, unsolved for millenia." "Ok, where do I-" "Go on." "But-" "Go. On." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 tm ve tfc komutları çok iyiymiş lan ss almak için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şu konulmuş muydu, baya iyi olmuş http://www.youtube.com/watch?v=4ct1668FUKs&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 baya komik olmuş ya ama filmi izleyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Skyrim %50 indirimde yarın akşama kadar. edit: Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 lan bi dlcyi çıkartmadılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 steam'den kaptım valla, illegal versiyonunu çöpe attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dlc fiyatı ne kadar olur ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ya illegalde'de, yepisyeni az önce steam'den indirdiğim versiyonunda da hız sorunu yaşıyorum. mod falan yüklü değil, başta yükledim 4 - 5 tane ama vazgeçtim sildim hepsini. karakter uçuyor resmen, diyaloglar ve çevredeki diğer her şey de öyle. belli aralıklarla oluyor. oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor, fakat kısa süre sonra gene başlıyor. bütün ayarlar ultra'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Saeros said: dlc fiyatı ne kadar olur ki acaba? dawnguard steam'de çıkmış, tahmin ettiğim gibi 20$. fo3, fonv dlc'leri hep aynı fiyataydı. 20$'a arma 2 alan kafama yelleneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fonv dlcleri 10 gaymeydi ilk ciktiklarinda, bariz hayvani fiyat cekmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 quake con paketi iiymiş ya 99 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 -Deno- said: ya illegalde'de, yepisyeni az önce steam'den indirdiğim versiyonunda da hız sorunu yaşıyorum. mod falan yüklü değil, başta yükledim 4 - 5 tane ama vazgeçtim sildim hepsini. karakter uçuyor resmen, diyaloglar ve çevredeki diğer her şey de öyle. belli aralıklarla oluyor. oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor, fakat kısa süre sonra gene başlıyor. bütün ayarlar ultra'da. baya insan bu sorundan dert yanmış, dün gece 2 saat araştırdım. ctrl + print screen demiş bazıları, cidden işe yarıyor ama kalıcı bir çözüm mü bilmiyorum. bilen biri yok mu bunu ? bilgisayarın özellikleri: - 8 gb ram - i5 @ 3.30 ghz işlemci - gtx 560 twin frozr ekran kartı ultra'da oynuyorum, oyun kendi ayarlarını kendi yaptı zaten başta her şeyi açmış hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 driverları güncelle O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 driverları ıslak bezle sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 driver'ları güncelledim, daha sonra da ıslak bezle sildim. bilgisayarım çalışmıyor şu anda atari'den yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oha dlc çıkmış lol benim sormamı bekliyorlarmış heralde, hız şeysi için için task managerdan skyrim.exe nin kullandığı cpu sayısını azaltın affinityden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yan yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ne kadar zengin olursa olsun dlcye 20 dolar veren adam değildir söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Diablo3te itemlara gidip para gömen adamdan pek bi farkı yok. Adamlık konusuna da katılmıyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 son versiyona geçmeden klavye ayarlarınızı kaydedin, defaulta alıyor update edince nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 axedice said: Diablo3te itemlara gidip para gömen adamdan pek bi farkı yok. Adamlık konusuna da katılmıyor değilim. full single player oyuna, üstelik skyrim'e para gömen adamdan hallice. dishonored olsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 he yine skyrim gibi bi yerden hediye çıkarsa oynarım tabii dawnguardı o ayr ıafhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bu inventory modları falan çalışır herhalde Dawnguard ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar