Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Morrowind: "Do some research so you know what the fuck's going on and get back to me." "Oh, which dungeons should I go to for tomes and stuff?" "Whatchu talkin' bout son? Get yo ass to a library."

"Find out the truth behind this ancient mystery, unsolved for millenia."
"Ok, where do I-"
"Go on."
"But-"
"Go. On."
Mesaj tarihi:
ya illegalde'de, yepisyeni az önce steam'den indirdiğim versiyonunda da hız sorunu yaşıyorum. mod falan yüklü değil, başta yükledim 4 - 5 tane ama vazgeçtim sildim hepsini. karakter uçuyor resmen, diyaloglar ve çevredeki diğer her şey de öyle. belli aralıklarla oluyor. oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor, fakat kısa süre sonra gene başlıyor.

bütün ayarlar ultra'da.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

dlc fiyatı ne kadar olur ki acaba?

dawnguard steam'de çıkmış, tahmin ettiğim gibi 20$. fo3, fonv dlc'leri hep aynı fiyataydı. 20$'a arma 2 alan kafama yelleneyim.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ya illegalde'de, yepisyeni az önce steam'den indirdiğim versiyonunda da hız sorunu yaşıyorum. mod falan yüklü değil, başta yükledim 4 - 5 tane ama vazgeçtim sildim hepsini. karakter uçuyor resmen, diyaloglar ve çevredeki diğer her şey de öyle. belli aralıklarla oluyor. oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor, fakat kısa süre sonra gene başlıyor.

bütün ayarlar ultra'da.

baya insan bu sorundan dert yanmış, dün gece 2 saat araştırdım. ctrl + print screen demiş bazıları, cidden işe yarıyor ama kalıcı bir çözüm mü bilmiyorum. bilen biri yok mu bunu ?

bilgisayarın özellikleri:

- 8 gb ram
- i5 @ 3.30 ghz işlemci
- gtx 560 twin frozr ekran kartı

ultra'da oynuyorum, oyun kendi ayarlarını kendi yaptı zaten başta her şeyi açmış hayvan.
Mesaj tarihi:
oha dlc çıkmış lol benim sormamı bekliyorlarmış heralde,

hız şeysi için için task managerdan skyrim.exe nin kullandığı cpu sayısını azaltın affinityden.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Diablo3te itemlara gidip para gömen adamdan pek bi farkı yok.

Adamlık konusuna da katılmıyor değilim.

full single player oyuna, üstelik skyrim'e para gömen adamdan hallice.

dishonored olsa tamam.
  • Yeni Oluştur...