Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
eahu
abi en kolayı nexus mod manager'la kurmak http://skyrim.nexusmods.com/mods/modmanager

ama sen modları steamden çekiyosun anladığım kadarıyla o yüzden uğraşma tabi mod managerla filan

açılan sayfada sağ üstte download (manual) var ona basıcaksın, tekrar bi sayfa açılıcak orda da main files altında tek bir dosya var zaten, or download manually yazan kısma tıklicaksın

server seçme şeysi gelicek karşına, ordan birini seç çok farketmez

içinde bikaç tane klasör görüceksin

main files klasörünün içindekileri, elindeki dlclere ait olan klasörlerin içindekileri skyrim klasöründeki data klasörünün içine atıcaksın

oradaki diğer klasörler eğer o modları kullanmıyorsan seni bağlamaz

daha sonra skyrim launcherı açıp, data files'dan az önce data klasörüne attığın pluginleri aktif ediceksin

bu kadar

ama yine de en kolayı nexus mod managerla kurmak tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

eahu
abi en kolayı nexus mod manager'la kurmak http://skyrim.nexusmods.com/mods/modmanager

ama sen modları steamden çekiyosun anladığım kadarıyla o yüzden uğraşma tabi mod managerla filan

açılan sayfada sağ üstte download (manual) var ona basıcaksın, tekrar bi sayfa açılıcak orda da main files altında tek bir dosya var zaten, or download manually yazan kısma tıklicaksın

server seçme şeysi gelicek karşına, ordan birini seç çok farketmez

içinde bikaç tane klasör görüceksin

main files klasörünün içindekileri, elindeki dlclere ait olan klasörlerin içindekileri skyrim klasöründeki data klasörünün içine atıcaksın

oradaki diğer klasörler eğer o modları kullanmıyorsan seni bağlamaz

daha sonra skyrim launcherı açıp, data files'dan az önce data klasörüne attığın pluginleri aktif ediceksin

bu kadar

ama yine de en kolayı nexus mod managerla kurmak tabi

uzun uzun yazan parmişlerinden öptüm karşim saol
Sosyal ağlarda paylaş

yazın falan skyrim redone + 100 küsür modla oynuyordum.

haftasonu gittim skyrim indirdim, bu sefer requiem deneyecegim googledan falanda baktım, daha hardcore v eold-school rpg hissiyatı yaşatıyor dediler. bakacağız. yanınada bir sürü mod koydum, hoş bir skyrim redone kadar compatible degil sanırsam, brazdan BOSS çalıştıracagım kac tane conflict cıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...