Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Namessar said: bir arkadasım (cok yakın değil) ps3 versiyonunu almıs, gelmiş bana ne kadar mukemmel bir oyun oldugunu anlatıyor. ahah http://3.bp.blogspot.com/-4EL_xgLUiPY/T_9m6omjdfI/AAAAAAAAF20/2q04Cpjsosc/s400/oh+honey.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ya oyun sırasında ne kadar vram kullandığımı görmek istiyorum, var mı nasıl yapıldığını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oyuna böyle açlık tokluk falan gibi survival özellikleri katan ama bunu yaparken oyunun genel dengesini bozmayan mod var mi güzel ? uykusuzluk falan da dahil edilebilir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 realistic needs and diseases var abi güzel o gayet, yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dediğin modun sayfasını steamden açamıyorum nedense hata veriyor :/ Sorry! An error was encountered while processing your request: The item is either marked as hidden or you do not have permission to view it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 http://skyrim.nexusmods.com/mods/26228 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ordan nasıl oluyo ki şimdi ben workshoptan basıyodum geliyodu anneye anlatır gibi anlatsanız pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 eahu abi en kolayı nexus mod manager'la kurmak http://skyrim.nexusmods.com/mods/modmanager ama sen modları steamden çekiyosun anladığım kadarıyla o yüzden uğraşma tabi mod managerla filan açılan sayfada sağ üstte download (manual) var ona basıcaksın, tekrar bi sayfa açılıcak orda da main files altında tek bir dosya var zaten, or download manually yazan kısma tıklicaksın server seçme şeysi gelicek karşına, ordan birini seç çok farketmez içinde bikaç tane klasör görüceksin main files klasörünün içindekileri, elindeki dlclere ait olan klasörlerin içindekileri skyrim klasöründeki data klasörünün içine atıcaksın oradaki diğer klasörler eğer o modları kullanmıyorsan seni bağlamaz daha sonra skyrim launcherı açıp, data files'dan az önce data klasörüne attığın pluginleri aktif ediceksin bu kadar ama yine de en kolayı nexus mod managerla kurmak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 eyvallah abi frostfall nasıl peki ? bir de önerecegin baska hangi modlar var ? skyui immersive armors immersive wep glowing ore convenient horses cloaks of skyrim indirdim. böyle oyun zevkini arttıran gerçekcilik katan baska mod onerisi varsa bakaym smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi yazayım ben sen bakarsın, zaten çoğunun adı üstünde become a bard interesting npcs inconsequential npcs no spinning death animation no npc greetings thundering shouts smaller ice spike and ice spear run for your lives when vampires attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 eyvallah bakıcam sunu deneyen var mi ? http://skyrim.nexusmods.com/mods/30212/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 denedim de bi olayı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 son bir şey soracam bu varken http://store.steampowered.com/app/202485/ buna gerek var mi ? http://skyrim.nexusmods.com/mods/607/?tab=1&navtag=%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D607%26preview%3D&pUp=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 player modu daha iyidir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nexus said: You may ask yourself whats the difference between my mod and the HD DLC from Bethesda. Click here for a comparison shot. Made with Beth's HD DLC and SHD Full sayfasında yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi bu mouse'un haline ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 noldu mouse'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 böyle bir takım lag'lar bir yavaşlık bi kaç şey denedim ayarlardan ve skyrimprefs'ten yine kıvama getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi hiç başıma gelmediği için bişey diyemiyorum ama gugıllasan kesin çıkar bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Saeros said: abi hiç başıma gelmediği için bişey diyemiyorum ama gugıllasan kesin çıkar bişeyler evet, sen söyledikten sonra son bir şey daha deneyeyim dedim ve fMouseHeadingSensitivity hedesi ile oynadım. düzeldi. IT'S LIKE MAGIC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Saeros said: eahu abi en kolayı nexus mod manager'la kurmak http://skyrim.nexusmods.com/mods/modmanager ama sen modları steamden çekiyosun anladığım kadarıyla o yüzden uğraşma tabi mod managerla filan açılan sayfada sağ üstte download (manual) var ona basıcaksın, tekrar bi sayfa açılıcak orda da main files altında tek bir dosya var zaten, or download manually yazan kısma tıklicaksın server seçme şeysi gelicek karşına, ordan birini seç çok farketmez içinde bikaç tane klasör görüceksin main files klasörünün içindekileri, elindeki dlclere ait olan klasörlerin içindekileri skyrim klasöründeki data klasörünün içine atıcaksın oradaki diğer klasörler eğer o modları kullanmıyorsan seni bağlamaz daha sonra skyrim launcherı açıp, data files'dan az önce data klasörüne attığın pluginleri aktif ediceksin bu kadar ama yine de en kolayı nexus mod managerla kurmak tabi uzun uzun yazan parmişlerinden öptüm karşim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 150 tane mod kurdum en son, kozmatik hariç, oyun çok enteresan oldu, karfırtınası ve yağmur olduğunda dışarı çıkmıyorum, eve her dönüşte tavernaya uğrayıp yiyecek içicek alıyorum, karanlıkta üçbuçuk atarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yazın falan skyrim redone + 100 küsür modla oynuyordum. haftasonu gittim skyrim indirdim, bu sefer requiem deneyecegim googledan falanda baktım, daha hardcore v eold-school rpg hissiyatı yaşatıyor dediler. bakacağız. yanınada bir sürü mod koydum, hoş bir skyrim redone kadar compatible degil sanırsam, brazdan BOSS çalıştıracagım kac tane conflict cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://static.fjcdn.com/large/pictures/bc/3b/bc3be5_4894434.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aydınlatma ve karanlık çok fark ettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar