applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi anlamadıgım nokta, speec olmadan pickpoket ile adamdan alabiliyorum ama diger 2sinin üstünde yok :D bide geliştrip gelsem verir mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ya ben yazdım yukarda zaten o objeler adamların evlerinde falan olması lazım heykel gibi birşeydi biri hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hayir abi sen baska bişey ile karıstırıyorsun :D senin dediklerin statue, bunlar elmas gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 intimidate/persuade ile veriyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hmm biraz speech kasıp döneyim, o 2 secenegi de deniyorum vermiyorlar :S 33müş speech lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 dibella shrine + dibella amulet +25 filan verir. ucuz çözümler speech check için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 34 saat gameplay im var. Ve diyebilirim ki bu oyun bitmez. Çok uzuuuun yıllar sonra bu kadar sarmadı bir oyun single player olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi 150 saat falan gameplay vardı benim modlar sağolsun daha yarısına gelmiş olabilirim. bi ara baştan başlayıp bitircem ama save patlamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 please, tell me more. I'm listening. :P http://img687.imageshack.us/img687/5904/screenshot46mc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Xenus said: abi 150 saat falan gameplay vardı benim modlar sağolsun daha yarısına gelmiş olabilirim. bi ara baştan başlayıp bitircem ama save patlamıştı :( aynen ya yarısına falan geldim, yarısına dediğim bütün side questlerle beraber, sonra windows çöktü save falan hep patladı, falloutta da aynısı olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Steam bizdeki saveleri saklamıyor mu ? Her oyundan çıkışta steame birşeyler upload ediliyor. Yani oyun patlasa benim makinedeki saveler gitse steamden tekrar oyunu kurunca saveler gelmiyor mu ? Birde two handed char olarak, two handedi, heawy armoru ve bs (bs de hangi armor tipini açayım glass mı ebeony mi ?) yi geliştiriyorum 2-3 perk resto vereceğim. Başka ne tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 skyrim'de kontrol etmedim ama normalde civ5'te mesela özellikle cloud save yapman gerekiyordu. bunda da benzerdir heralde. steam cloud'da 10 slotluk save'in var. sen istemeden koymazlar sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Evet steam cloud eşitlemesi diyor her oyundan çıkışta. iyimiş demek saklıyor saveleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Law said: Birde two handed char olarak, two handedi, heawy armoru ve bs (bs de hangi armor tipini açayım glass mı ebeony mi ?) yi geliştiriyorum 2-3 perk resto vereceğim. Başka ne tavsiye edersiniz. glass light armor zaten ama hiçbirini açma. artifact silah kullanacaksan enchanted smithing alırsın sadece. daedric ve dragonplate hariç oyundaki her zırhı satıyor vendorlar. daedric ve dragonplate de drop ve chest'lerde geliyor. ayrıca full daedric set 90 conjuration'la toplanabiliyor. smithing bonus veren eşyalarla gene legendary hale getirebilirsin eşyaları, perk gerekmiyor onun için. resto alma. enchanting 100'le. 100'deki perki al skill/stat bonus rotasından giderek. yalnız bu dediğim şekilde oyunu master'da bile kolay hale getirebiliyorsun, uyarayım lol. gerçi legendary mod geldi şimdi. o seviyede oynamak istersen dediğim gibi yapman lazım ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Powerplay yapmak istemiyorum ama legendary mod (lvl 80den sonra mı başlıyor)için yapmaya değer enchanting kasmak mantıklı olabilir, Bs ye perk verme diyorsun enchantingde de sadece son perki al diyorsun ( ve ona gelmek için açılması gereken önceki perkleri). Restoya 2 perk verdim yetiyor zaten. Ama yine bir çok perk birikecek two handed ve heay armor bütün perkleri açsam bile bayağ bir perk birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hayır lvl 80 değil, oyunun zorluk ayarı sadece. alteration'dan magic resistance al madem, 2h ile restonun sinerjisi yok hiç. dur kılıcı kınına sokayım büyü yapayım filan gibi. archery'de perkler var, uzaktaki ve kaçan düşmanları kovalamamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Peki sen nasıl bir build yaptın ve perk seçimi Sam ? Resto combat sonrası iyi oluyor hızlıca healleyebiliyorum kendimi ve devam ediyorum potion ile uğraşmakdan iyidir. İki perkde yuzde 50 daha az magica harcama ve novice heal spelleri iki kat fazla healliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 iyi de combat sonrası heallemeye gerek yok işte oyunda, hp kendi kendine doluyor zaten artık. skill kazanmak için ben de kullanıyorum da perk vermek çok gereksiz. sandığımda yüzlerce pot var kullanmadığım. :p benim gibi min/max yapmıyorsan keyfine bak yani her şekilde oynanıyor. heavy armor, two-handed, archery, enchanting bunlardaki perklerin çoğunu aldım öncelikle. bunları aradan çıkardıktan sonra her türlü rahat oynanıyor ama yüksek magic resist önemli. ya enchanting, ya standing stone, ya racial, ya alteration perk filan bir şekilde %50 üzerine getirmek lazım. %85 cap. armor'u da 567'ye. o da %80 physical resistance verir. sonra zaten dmg almadığın için istersen wooden sword'la da olsa dövüyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Birde şu enchanting smithing dediğin, arcane blacksmithing mi oluyor (You can improve magical weapons and armor.) Birde blocking perkleri nasıl two handed ile kullılacak bir çok perk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bende oyunu oynarken bir den masa üstüne dönüyor sonra steam-syncrozing diye bir uyarı geliyor neden oluyor olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 evet arcane blacksmithing ama başlarda almaya gerek yok, ileride daedric artifact tarzı birşeyler kullanmaya karar verirsen lazım. blocking perklerinin çoğu kalkan istiyor, yazıyor tarifinde. istemeyen var 1-2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Eyvallah :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Hangover görevi aldım bir tane :) hehe, saçma sapan işler yapmışım kafam güzelken. Elimdeki questleri bir bitireyim aman başka quest almayayım şimdilik derken, NPC nin biri koştu geldi quest verdi gitti :) buda ilginç bir deneyim oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 lan bu ejderleri istediğimiz gibi uçuramıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 İlk oyunu baya oynadım bıraktım sonra 2 tane expansion çıkmış. Expansionlarda karakter kaldığı leveldan mı başlıyor yoksa bambaşka hikayeli oyunlar bunlar da sıfırdan karakter mi yapıyoruz? Ona göre saveleri arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar