Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Ops 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
veya tam tersi: baskalarindan once score almak icin devamli takim arkadaslarinin olmesine ve objective in erisilememesini sagliycak.

lamer heryerde lamer. Sen adami nasil odullendirmeye calisirsan calis farketmez.
Mesaj tarihi:
Valla ben bile yapıyorum onu sdfjhksdf

Greater good için ama. İki kişi bir olup takım arkadaşıma giriyolar mesela, ben onu görüyorum, adam ölsün onlar reloada başlasın diye bekliyorum, sonra çıkıp vuruyorum. 150+150+100 mis gibi 400 puan, allah bereket versin. UAV'yi açıyorum direk, sonrasında bi de adam vurabilirsem ne ala, gelsin 2. streak sdf
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

45-0 killstreak ödülleri varsa akarım... gerçi indirim bekleyeceğiz amazon yapar en babasını o da 6 ayı var nereden baksan püff.

2 yılda %10 indirimi zor yapıyorlar, ne 6 ayı abi

indirim falan beklemeyin, niyetliyseniz alın. Activision oyunu bu ne indirimi ?
Mesaj tarihi:
PC tarafındaki artistlikleri bitti artık ya ekstrem sayıda oyuncu yok artık

amazon.com da haziranda sanırım 30$ a almıştım halen multisine elimi sürmedim :D bunda zombişler var ayrı ayrı satsalar daha çok alan olur asf
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

60 dolar böyle bir oyuna verilmez bence, asılında hiç bir oyuna verilmez

60 bende vermem de şurası iyi gözüküyo

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/call-of-duty-black-ops-ii-2-steam-cd-key-eu-pc-68256347

bu elemandan daha çok önce çok key aldım, güvenilir de bakalım biraz daha zaman geçsin. Dolu Steam hesabımı Black Ops keyi için riske atamam :D
Mesaj tarihi:
NS2'yi unuttum ben ya, oluştu mu pati komünü? Oluştuysa ona da gelirim sdf

Cod benim guilty pleasure'ım ağalar, Black Ops'a kadar hep ucuzlasın diye beklemiştim şimdi heves gideriyorum :(
Mesaj tarihi:
valla ben Modern Warfare 2 sonrası her oyuna kafam girsin diye laf ettim, hepsini gidip çıktığı gibi aldım. COD benim hayatımın favori serisidir, ilk oyunun çıktığı haftayla birlikte online gaminge ilk adımımdır. UO vardı öncesinde gerçi ama asdfds neyse

COD'ların hepsini alırım ben ağa, istediği kadar kötü olsunlar
Mesaj tarihi:
abi paticik nasıl yetersiz bi yer haline gelmeye başladı ya. natural selection gibi masterpiecelere 25 dolar vermeye kıyamayan eller, gidip cod rezilliğine paralar saçıyorlar aman yarabbi.
Mesaj tarihi:
natural selection oynanınşıyla cod oynanışını bir tutanlar var

ilginç bir yer olmuş burası gerçekten.

olayı direk "he abi bu da fps o da fps hepsi aynı" mantığıyla yorumluyorsunuz bunu hiç anlayamıyorum.
  • Yeni Oluştur...