Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Ops 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DareJedi said:

38saat game play var multi olarak toplasan 3 kez hileci gormedim. Hele simdi ping ayari geldi ki zaten rus serverlarina girmiyorum bile.

113 saat pt, her 5 10 oyunda bir çıkıyor hileci. bu rus serverlarına girmeme olayını bilmiyorum ne zaman geldi
Mesaj tarihi:
Ben bf3 tek başıma oynarken hiç keyif alamıyorum sürekli koca haritada koş koş bitmek bilmiyor. Araçlar kapılmış oluyor vs. Bunda en azından girip 15dklık iki el atıyorum oyun hızlı olduğu için aksiyonlu geçiyor sonra çıkıyorum en azından adam öldürme isteğimi karşılamış oluyor. Bir de dual silah çok keyifli oluyor.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Ben bf3 tek başıma oynarken hiç keyif alamıyorum sürekli koca haritada koş koş bitmek bilmiyor. Araçlar kapılmış oluyor vs. Bunda en azından girip 15dklık iki el atıyorum oyun hızlı olduğu için aksiyonlu geçiyor sonra çıkıyorum en azından adam öldürme isteğimi karşılamış oluyor. Bir de dual silah çok keyifli oluyor.

bende senin gibi şikayetçiydim bu konuda,o yüzden dev 64 kişilik mapler yerine,32-48 kişilik serverları ve rush,tdm gibi modları deneyebilirsin,daha az koşuşturma oluyor.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

aynen
Mesaj tarihi:
battlefield'da o olay harita meselesi. bazı expansionlarda (map pack) durum farklı. close quarters'da hiç koşturmaca yok. aftermath'de minimal. mesela armored kill'de araçlar hakim, onda koştur koştur bitmiyor. vanilla da da öyle olan haritalar var.
Mesaj tarihi:
Premium almıştım zaten hepsi var ama ben diğer maplere denk gelememiştim. Oynamışken karışık hepsi olsun dedim paso ana oyun mapleri çıkıyordu :) Akşam download edeyimde diğer mapleride deneyim.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunun müşteri kitlesi belli. ne bekliyon ki? burda bile oyunu "aabi çok iyi yaaa" diye öven sözde zevk sahibi adamlar var. hayır gerçekten bi aşama kaydedilse bişey demicem.
Mesaj tarihi:
Sovereign said:

Beyler herkes aldığı pingleri yazar mı? 8gbit adsl ile minimum 105 ping alıyorum kafayı yicem

Pinginde 8mbitin elbette olumlu etkisi vardır ama direk ona yormamak lazım. genel olarak yurtdışı serverlarda 65ms üstü alırsın. Haftasonları 100 ms normal haftaiçleri 70-80ms hollanda serverlarında alabileceğini hatırlıyorum
  • Yeni Oluştur...