innworker Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 olay kizmak-kizmamak degil troll dendigine. defalarca bir insana soyluyorsun birseyler ama anlamiyor veya gormuyor dediklerini. yani baslik actim buraya ve yasanan olay gercek ve oyle replikler ciktiki geyiklik yuz yuze insanlara anlattigimda fakat buraya salladigimda hikayenin cok kucuk bir kismini, birisi gelip neden mal adam yakalayip onu banlatmaya calisma hevesine girer? 3 sayfa boyunca konuyla alakasiz sey salladiniz ve beynimi kitlediniz orda. hatirliyorum ama degismemis gene ortam. 2011 de uye olmustum buraya ve veletin onde gideniydim. forumuda bilmiyordum ve geyikleri konu disina atiyordum (hatta ustteki dasaaa nickli eleman tasiyordu onlari garbage a huehue), ustteki her mesaji alintiliyordum. sor bakalim bana ne dediler o zamanlar? hatta banlanma nedenim su an tahmin ediyorum ayni profil bir olaydan cikmistir. bu sefer cevap vermedim sen nesin diye onlara ve cok basit bir sekilde anlamadigimi ne yaptigimi ve neyimin yanlis oldugunu sordum ama bir allahin kulu cikmadi cevaplayan yapilan troll sifati koyma muhabbetlerinin cok eglenceli oldugu icin bir kesime varsayiyorum.
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Aluriel said: innworker said: sadece turkler izlemiyorki bu videoyu. hristyanlarida katarsan isin icine, gayet beklenir bir durum 31 milyon. su mesaji atiyorsan troll dendiginde kizmayacsksin bi zahmet foruma gelen herkesin ayni ortamdan ayni sartlardan ciktigini ve yasadigini default olarak ongoruyorsunuz cogunuz. yanlis. bu kisinin yasadigi yer ve ortamda boyle konseptler turkiyede oldugu sekilde politika malzemeleri degil. vefakat ote yandan boyle bir ortamda bulunmasi nedeniyle turkiyede boyle seylerin boyle anlasilmasi da dogal.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 fenerbahçeden baltayı taşa vurdu galiba yine :(
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 innworker said: olay kizmak-kizmamak degil troll dendigine. defalarca bir insana soyluyorsun birseyler ama anlamiyor veya gormuyor dediklerini. yani baslik actim buraya ve yasanan olay gercek ve oyle replikler ciktiki geyiklik yuz yuze insanlara anlattigimda fakat buraya salladigimda hikayenin cok kucuk bir kismini, birisi gelip neden mal adam yakalayip onu banlatmaya calisma hevesine girer? 3 sayfa boyunca konuyla alakasiz sey salladiniz ve beynimi kitlediniz orda. hatirliyorum ama degismemis gene ortam. 2011 de uye olmustum buraya ve veletin onde gideniydim. forumuda bilmiyordum ve geyikleri konu disina atiyordum (hatta ustteki dasaaa nickli eleman tasiyordu onlari garbage a huehue), ustteki her mesaji alintiliyordum. sor bakalim bana ne dediler o zamanlar? hatta banlanma nedenim su an tahmin ediyorum ayni profil bir olaydan cikmistir. bu sefer cevap vermedim sen nesin diye onlara ve cok basit bir sekilde anlamadigimi ne yaptigimi ve neyimin yanlis oldugunu sordum ama bir allahin kulu cikmadi cevaplayan yapilan troll sifati koyma muhabbetlerinin cok eglenceli oldugu icin bir kesime varsayiyorum. o konuya yazacaktım ama buradan sorayım, kur'ani bekir ne demek?
fresia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Remus said: Esh'in altı da banladılar :) esh neden gitmişti
innworker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Feamer said: innworker said: olay kizmak-kizmamak degil troll dendigine. defalarca bir insana soyluyorsun birseyler ama anlamiyor veya gormuyor dediklerini. yani baslik actim buraya ve yasanan olay gercek ve oyle replikler ciktiki geyiklik yuz yuze insanlara anlattigimda fakat buraya salladigimda hikayenin cok kucuk bir kismini, birisi gelip neden mal adam yakalayip onu banlatmaya calisma hevesine girer? 3 sayfa boyunca konuyla alakasiz sey salladiniz ve beynimi kitlediniz orda. hatirliyorum ama degismemis gene ortam. 2011 de uye olmustum buraya ve veletin onde gideniydim. forumuda bilmiyordum ve geyikleri konu disina atiyordum (hatta ustteki dasaaa nickli eleman tasiyordu onlari garbage a huehue), ustteki her mesaji alintiliyordum. sor bakalim bana ne dediler o zamanlar? hatta banlanma nedenim su an tahmin ediyorum ayni profil bir olaydan cikmistir. bu sefer cevap vermedim sen nesin diye onlara ve cok basit bir sekilde anlamadigimi ne yaptigimi ve neyimin yanlis oldugunu sordum ama bir allahin kulu cikmadi cevaplayan yapilan troll sifati koyma muhabbetlerinin cok eglenceli oldugu icin bir kesime varsayiyorum. o konuya yazacaktım ama buradan sorayım, kur'ani bekir ne demek? onu arada cocuga karsi kullaniyordum ve daha kurani kerim i bile bilmedigimi soyleyip kendi kendine guluyordu. 2. bolum cok kotu o baslikta. geyik yapayim dedimde yaratici bisi gelmedi aklima kurani bekirle pekistirecek. oluyor arada.
innworker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ne desem bilemedimki. istersen gavur de, mal de, it de ama herkes senin acindan yaklasmayabilir bana karsi. havlayan sokak kopegine karsilik veren bir insanda degilim. havlamayanida var.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 forumda insan kalmamış kim naptı bu kadar ban yiyecek kadar
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 sorular sormaya başladılar. *pardesünün yakalarını kaldır, sisli dumanlı arka sokaktaki gölgelere gölgelere karış.* http://3.bp.blogspot.com/-Lwd6F08XTLk/U-jHoFk-BeI/AAAAAAAAAQA/19JWuheFcRQ/s1600/Alley.png
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 di yeni char açmıştır kendine öyle takılıyordur.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Yine ne drama dondu yav? Var mi link?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Logout linki koydugun icin banliyorum kardesim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Laorx said: olay link Olm ne zaman buyuyeceksiniz lan bi agiz tadiyla hacet giderecez onun da keyfini kacirionuz
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 bingil kendisi gitmedi mi? Di gibi... Belki de beraber Maldivler'de romlarını yudumluyolar şu an.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 drama mrama yok bam bam bam. kimse bilmiyor sanırım. ama evet kendisi istemiştir muhtemelen.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 diger topic kilitlenmis sdfdf nienna niye banlandi, kufur mu etti noldu
fresia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=119306&start=1850
Öne çıkan mesajlar