Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Tekrar başlayamadan bırakıyorum. Nasus gibi daha iyi bildiğim şeyler şeçip eski performansıma tam yaklaşmıştımki, Dota II geldi =) Arada sırada farklı birşey istediğimde gelirim artık. Eski favorim Sivir'i bok etmişler bu arada, çok üzüldüm ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oyuna başladığımdan beri benim türk internet kafe veletlerinden çektiğimi kimse çekmemiştir. malum nickimden (bu konuda pişmanım keşke yabancı bi nick seçseydim) direk anlaşılıyor ki ben de kendini belli eden dingilleri daha oyun başında ignorelayıp oyunuma bakardım. son oynadığım oyunda çileden çıkardılar, daha dakka 1 gol bir ana bacı küfürler fln boşluğuma denk geldi, ben de bir güzel ana avrat küfürleri sıraladım ilk defa, yağlayıp yıkadım. artı karşı takımdan milleti ayarttım racism ayağına bi ton rapor aldılar inşallah bi güzel ban yerler. 10/1 gidip dominate ettiğim oyunu bıraktım karşı taraf aldı oh şahane, bundan sonra böyle gerizekalılara beleş elo yok. böyle böyle bu milleti adam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Dota 2'ye geç abi sende. Daha düzgün görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 valla sırf community olayına bile geçebilirim, lol'e paralı sunucu yapsınlar onda bile oynarım sırf şu tipler asla para verip girmez eli yüzü düzgün bir community olur diye. dönünce zaten alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 p2p olsa bile öyle bi community zor (bkz:hon) ama azaltıyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 honun tayfa o kadar kötü ki, hon ve lol oalra kıyaslıyosak f2p communityler daha iyi sonucu cıkıyor. dota 2 de öyle olcak kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hakkaten ya dota2 de f2p olacaktı dimi onu unutmuşum ben neyse artık premade only günlere geri döneyim ben, yoksa sinir kalmaz insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 "Keeping player information secure is very important to Riot. That's why we're sorry to share that hackers accessed some player account information" http://eune.leagueoflegends.com/news/league-legends-account-security-alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 DoruK said: hakkaten ya dota2 de f2p olacaktı dimi onu unutmuşum ben neyse artık premade only günlere geri döneyim ben, yoksa sinir kalmaz insanda. eu da mısın ki sen? ben de nefret ettim latinlerden na serverinde. ping de çok oluyor. geçiş yok sanırım buradan avrupaya. napıcam bilmiyorum. her oyun saçma sapan insanlarla eşleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 çok gerizekalı adam var ya, middeyiz adam level 4 de tower altında kesmeye çalıştı, öldü tekrar geldi yine denedi yine öldü sonra tekrar denedi gene öldü, başladı bana noob vs. diye söylemeye yediremeyip sataşıyor gerizekalı, report filan ettiğimizde birşey yapılmıyor mu bu adamlara karşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Perspective said: çok gerizekalı adam var ya, middeyiz adam level 4 de tower altında kesmeye çalıştı, öldü tekrar geldi yine denedi yine öldü sonra tekrar denedi gene öldü, başladı bana noob vs. diye söylemeye yediremeyip sataşıyor gerizekalı, report filan ettiğimizde birşey yapılmıyor mu bu adamlara karşı ? lola başladım başlayalı reportluyorum daha bişey olduğunu görmedim. adamı ignore luyorum sonraki oyun yine benim takıma düşüyor böyle lanet bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Benim arkadaş paso ban yiyor ezberledi falan artık şu saatte açılacak diyor. İşe yarıyor yani reportlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 arkadaslar lol sarkı yarısması için bi şarkı yapmış http://www.youtube.com/watch?v=8qP95xiI6wU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Şarkı iyide altta yorumlarda türklerin katılamadığı falan demiş ne ayak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Abi şarkı kötü ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Serverlar sıcaklıktan afalladı heralde, server lag spike'lar, oyun bitince hala oyundasın giremezsin diye hatalar bugün bug üstüne bug yaşadım oyunda. Lakin en sevdiğim sonuncu başıma gelen bugdı ranked oyunu kaybettik yarım saat falan istatistik ekranı gelmedi sonradan baktım ki loss prevent vermiş elo düşmemiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Sejuani taktım kafaya bu aralar çok pis akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 varmı vs yapcak canım sıkıldı pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tekrar bi 10 ip boost atmışlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tam bizlik bi hero geliyomuş, aramızda kalsın. daha fazla ayrıntı vermiyim elimde patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bu mu? http://leaguecraft.com/videos/3071-jayce-abilities-league-of-legends.xhtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Phyx said: arkadaslar lol sarkı yarısması için bi şarkı yapmış http://www.youtube.com/watch?v=8qP95xiI6wU arkadaşlığı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Yine 2 saat patch bekliycez, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar