Patlamaticik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Nazca said: Patlamaticik said: Slint said: Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı aynen. ben sadece düşüyorum artık. 3 rakamlı oldu benim elo. uff nasıl çıkacam geri eski ranked eloma bilen var mı? Gerçek elohell o işte, sadece maç kazanman gerek. evet. şu elohellden bir türlü çıkamıyorum. başlıyorum oyunu ve gerçekten ne gerekirse oynuyorum sırf kayıp etmeyelim diye. genede ya birisi AFK ya da troll yada feed yapıyor. bir tane normal oyuna 3 tane loss geliyor. tadı kaçtı benim için doğrusu. bir de yeni ranked sistemi geliyor sezon üçde. keşde eski elom olsa da şimdi başlasam :)
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şu oyuna vakit ayırayım diyorumda abi.. yarım saatdir bir oyuna giremedik. Sürekli başlamadan çıkıyorlar. Milletin loading bildiğim 10 dakika sürüyor.
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Patlamaticik said: Nazca said: Patlamaticik said: Slint said: Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı aynen. ben sadece düşüyorum artık. 3 rakamlı oldu benim elo. uff nasıl çıkacam geri eski ranked eloma bilen var mı? Gerçek elohell o işte, sadece maç kazanman gerek. evet. şu elohellden bir türlü çıkamıyorum. başlıyorum oyunu ve gerçekten ne gerekirse oynuyorum sırf kayıp etmeyelim diye. genede ya birisi AFK ya da troll yada feed yapıyor. bir tane normal oyuna 3 tane loss geliyor. tadı kaçtı benim için doğrusu. bir de yeni ranked sistemi geliyor sezon üçde. keşde eski elom olsa da şimdi başlasam :) Kötüymüş ya, belli bir elo'da bırakmak gerek sanki. Bir yerden sonra takım eşleşmeleri saçmalamaya başlıyor sanırım burdaki gibi. Ben çok nadir giriyorum ranked'a, normal oyunlarda dene madem bir de tekrar. Umarım eskisi gibi olmaz.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bu ulubey96 kim ya. Arkadaş gameboy lamı oynuyor, 15 dakika loading sürüyor adamda. yine geldi aynı oyuna.. wc yaptım geldim, halen loading.... :D canım sıkıldıda ondan 2 dir gereksiz mesaj atıyorum. Yoksa yani dolu dolu konuşurum :p şu başlangıç paketi satın alınır mı acabA? 20 tl felan sanırım.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Patlamaticik said: evet. şu elohellden bir türlü çıkamıyorum. başlıyorum oyunu ve gerçekten ne gerekirse oynuyorum sırf kayıp etmeyelim diye. genede ya birisi AFK ya da troll yada feed yapıyor. bir tane normal oyuna 3 tane loss geliyor. tadı kaçtı benim için doğrusu. bir de yeni ranked sistemi geliyor sezon üçde. keşde eski elom olsa da şimdi başlasam :) oyunda nik ne? ulvi görev edindim seni yada slinti biriniiz çıakrcam elohellden.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya 2 oyundan 2si kendimi ayağımdan vuruyorum. mid diyen adam görüyorum mid or feed diyorum milleti gazlıyorum felan. msail bugün counterlandığım lanede 0-1 oynamışım olafda 40 cs var bende 90 , total skor 3-5 botlane noob felan dedimi başlıyorum trollemeye :/ haketmiyo değiller. bak bu adam nazik bir çiçek misali ne gerekirse oynarım ağbi diyoi yanıma alırsam sorun yok hemen cıkarırım. ayıp olmasın diye çok trollemem hem
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Oyunun asıl high level competetive scene Elo Hell, oradan çıkarsan gerisi kolay. ELO HELL GERÇEK MLG 420 BLAZE IT
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ben bi ara 1450+ oynuyordum, 1500'ü geçerim falan diyordum (s1 olabilir) sonra ne olduysa bir günde 1250'ye indim sonra da 1300 üstünü göremedim bir daha (zaten bir daha da ranked oynamaya kasmadım sdf) Adamlar geri zekalı, yeni aldığı heroyu deneyeni mi dersin, trolololol veigar adc diyeni mi yoksa inatla ward koymayıp sonra ganklenince noob adc fuuu afk diyen mi? Düşündükçe tiksiniyorum lan ahah
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ya ranked oynayacaksan en iyisi takımın olacak.Yoksa çile.Biz 2 3 kişi varız da düzgün oynayacak 2 3 kişi daha lazım işte.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ip leri yesek ne olur ya? sonrada ağlar mıyız? 1-2 hero açayım diyorum :P
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ya ben seni anlamadım ya sen ip nin olayını anlamadın.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 level21 runeları için birikiyosa o ipler, ye gitsin ya. hero iyidir. rune tamamlanır her türlü 30 olmadan önce.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hızlı kasabilmek için 1-2 hero açmak istesem, bunlar ne olmalı? lvl 7 ve grubun hatalarını kapatacak birşeylerle oynayayayım diyorum. Twitch açtım sağlamdı (eğlenceliydi hatta :D). Şimdide Master Yi açtım, öneriniz varsa iyi olur. Teşekkürler.
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 450liklerin hepsi güzel bide pahali champ açma ip ile sakla hem ap hemde ad runelerini alırsın
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ben annie ile lvl 30 oldum tavsiye ederim lvl 6da burstü çok iyi.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 450 likleri hızlı yoldan görebiliyor muyum? fiyatları görmek için tek tek tek dolaşmam mı gerekiyor?
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 store'a gir aşşada purchase var ordan IP'ye göre sırala.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 3.hesabı açtım geçen syndra aldım yardırıyorum adeta ya.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Fin said: store'a gir aşşada purchase var ordan IP'ye göre sırala. öf. store dan niye bakmıyorsam. Teşekkür ederim. edit: hero önerisi yapan arkadaşlarada teşekkürler.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yok,sayende post kastım sor ya başka seyler falan dsf
Öne çıkan mesajlar