Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nazca said:

Patlamaticik said:

Slint said:

Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı

aynen. ben sadece düşüyorum artık. 3 rakamlı oldu benim elo. uff nasıl çıkacam geri eski ranked eloma bilen var mı?

Gerçek elohell o işte, sadece maç kazanman gerek.

evet. şu elohellden bir türlü çıkamıyorum. başlıyorum oyunu ve gerçekten ne gerekirse oynuyorum sırf kayıp etmeyelim diye. genede ya birisi AFK ya da troll yada feed yapıyor. bir tane normal oyuna 3 tane loss geliyor. tadı kaçtı benim için doğrusu. bir de yeni ranked sistemi geliyor sezon üçde. keşde eski elom olsa da şimdi başlasam :)
Mesaj tarihi:
şu oyuna vakit ayırayım diyorumda abi.. yarım saatdir bir oyuna giremedik. Sürekli başlamadan çıkıyorlar.
Milletin loading bildiğim 10 dakika sürüyor.
Mesaj tarihi:
Patlamaticik said:

Nazca said:

Patlamaticik said:

Slint said:

Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı

aynen. ben sadece düşüyorum artık. 3 rakamlı oldu benim elo. uff nasıl çıkacam geri eski ranked eloma bilen var mı?

Gerçek elohell o işte, sadece maç kazanman gerek.

evet. şu elohellden bir türlü çıkamıyorum. başlıyorum oyunu ve gerçekten ne gerekirse oynuyorum sırf kayıp etmeyelim diye. genede ya birisi AFK ya da troll yada feed yapıyor. bir tane normal oyuna 3 tane loss geliyor. tadı kaçtı benim için doğrusu. bir de yeni ranked sistemi geliyor sezon üçde. keşde eski elom olsa da şimdi başlasam :)

Kötüymüş ya, belli bir elo'da bırakmak gerek sanki. Bir yerden sonra takım eşleşmeleri saçmalamaya başlıyor sanırım burdaki gibi. Ben çok nadir giriyorum ranked'a, normal oyunlarda dene madem bir de tekrar. Umarım eskisi gibi olmaz.
Mesaj tarihi:
bu ulubey96 kim ya. Arkadaş gameboy lamı oynuyor, 15 dakika loading sürüyor adamda. yine geldi aynı oyuna..
wc yaptım geldim, halen loading....

:D canım sıkıldıda ondan 2 dir gereksiz mesaj atıyorum.
Yoksa yani dolu dolu konuşurum :p

şu başlangıç paketi satın alınır mı acabA?
20 tl felan sanırım.
Mesaj tarihi:
Patlamaticik said:

oyunda nik ne?
ulvi görev edindim seni yada slinti biriniiz çıakrcam elohellden.
Mesaj tarihi:
ya 2 oyundan 2si kendimi ayağımdan vuruyorum.
mid diyen adam görüyorum mid or feed diyorum milleti gazlıyorum felan.

msail bugün counterlandığım lanede 0-1 oynamışım olafda 40 cs var bende 90 , total skor 3-5 botlane noob felan dedimi başlıyorum trollemeye :/ haketmiyo değiller.

bak bu adam nazik bir çiçek misali ne gerekirse oynarım ağbi diyoi yanıma alırsam sorun yok hemen cıkarırım. ayıp olmasın diye çok trollemem hem
Mesaj tarihi:
Ben bi ara 1450+ oynuyordum, 1500'ü geçerim falan diyordum (s1 olabilir) sonra ne olduysa bir günde 1250'ye indim sonra da 1300 üstünü göremedim bir daha (zaten bir daha da ranked oynamaya kasmadım sdf)

Adamlar geri zekalı, yeni aldığı heroyu deneyeni mi dersin, trolololol veigar adc diyeni mi yoksa inatla ward koymayıp sonra ganklenince noob adc fuuu afk diyen mi?

Düşündükçe tiksiniyorum lan ahah
Mesaj tarihi:
hızlı kasabilmek için 1-2 hero açmak istesem, bunlar ne olmalı?
lvl 7 ve grubun hatalarını kapatacak birşeylerle oynayayayım diyorum. Twitch açtım sağlamdı (eğlenceliydi hatta :D).
Şimdide Master Yi açtım, öneriniz varsa iyi olur. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Fin said:

store'a gir aşşada purchase var ordan IP'ye göre sırala.

öf. store dan niye bakmıyorsam. Teşekkür ederim.

edit: hero önerisi yapan arkadaşlarada teşekkürler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...