DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 diyip oyuna giriyor hakkat patiden takım yapıyoruz 9 kişiden 5 kişi aynı anda oyunda olmuyor, haftada 5-6 saat belki denk gelirse. koca patiden de ranked 5s yapacak takım çıkmaması çok garip iş güç sahibi bi community olmuşuz :) düzenli giren varsa 1-2 kişi alalım bari zaten genelde +1 lazım oluyor kalıyoruz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Turnuva var şuan 130k kişi izliyor lan, nası popülerlik bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 130k sadece o source ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 teşekkürler kaptan bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 türkçe serverda ingilizce oynayabiliomuyum bu oyunu ya türkçeden soğudum bide hon oynamıştım geçen sene sanki o daha güzel gibi geldi diyerek konuyu karıştırayım :D bu arada hondaki arachnaya benzer bi hero var mı? ne herolardan haberim var ne bişey ranged güzel bişi arıyorum : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 League of LegendsRADSsystemlocale.cfg e en_gb yazınca ingilizce olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 yanlız dil değişince bazen shopda problem yaratıyor champ vs göremiyorsun/alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Ahahah https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iKD-sJBofS4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Lyv said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Phantomlordmudur nedir o çocuk ayar ya bazen mid felan gidio kartus,syndra vs 0/9/2-3 vb skor direk push from mid gg daha 20 dakika olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ehuehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sağlam nooblar varmış karşınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ZAFER ne ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 SİHİRDAR VADİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ne deseydi çükübok mu deseydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 miss fortune un nick epicmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 karşı takımın yaş ortalaması 11 falan heralde, nicklere gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tr serverında oynamanız. allah akıl sağlınızı korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gün geçmiyor ki solo-q'da övgü manyağı olmayayım HEHEUHEEHEUHEUE http://i.imgur.com/OYbXC.png VERİ GUD PİLEYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Akito said: ZAFER ne ya ahahaha abi nicki sandım ben ilk ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Westte de level 30 um var karisik oynuyorum ama ne zamandir girmedim gerci patch uzun surecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 copry said: ehuehehe :D AHAHAHA COPRY ADAMSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 "zafer"in nesini beğenmedin akito? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BOZGUN !!! ' dan iyi evet sdf Ama genel olarak turkce konsepti cok kotu , belki de alistigimiz icin , bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Banada ilk çok çok kötü geldide alıştım şimdi ya.Karakter seslendirmeleri fena değil zaten.Dümdüz transle etmemişler türkleştirmişlerde. Gene sihirdar vadisi-zafer-bozgun-bir sihirdar katledildi vs.birazcık rahatsız etsede asıl problem liseliler.Yok ks kavgası yok mid kavgası yok feedledin kavgası vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar