Seperate Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 alakası yok ,tamam meta yap dene kafana göre onda sorun yok da genelde kavga edip küfürleşip öyle başlıyor oyun ,sen ona creep bırakmıyon o sana bırakmıyor böyle orta kasmaktan bahsediyorum,yoksa hadi takım yeni birşeyler deneyelim diyip 2 mid gidilmiyor ayrıca hadi mid kastırmıyorsun da jungler yok ,karşının jungle at koşturuyor ,top bot ezilse yardıma gidicek kimse yok falan sıçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 TheRiverBelow said: http://2.bp.blogspot.com/-T5E3clQ1lSY/TVVgfuUH_II/AAAAAAAAACE/jqVkPAELbD4/s1600/garen.gif ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 TheRiverBelow said: http://2.bp.blogspot.com/-T5E3clQ1lSY/TVVgfuUH_II/AAAAAAAAACE/jqVkPAELbD4/s1600/garen.gif DAT FACE! ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://i.imgur.com/zlGkw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://i.imgur.com/8uhaz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 dusuncelihayvan said: anlamıyor ki mallar. Tutturmuşlar jungler solo top support adc mid yok başka bişey ulan iki başka taktik dene. Herkes adc olsun 1 tane tank koy. Hiçbir zevki çıkmıyor bana göre oyunun. adam yırtınıyor top top diye farmlanıyor orada oyunun içine sıçılıyor Eskilerden ctrl+c,ctrl+v. Deathblade said: Meta olayını da oyunu yapan adamlar belirlemiyor. Günde 20 saat bu oyunu oynayan tipler, turnuva oyuncuları belirliyor. En uygunu bu şekilde bir dizilim olduğu için bu şekilde oynuyorlar. Riot'da baktı bu sistemden eşit bir turnuva düzeni çıkıyor, yeni karakterleri ona göre çıkartıyorlar. Diyebilirsin ki normal oyundakiler turnuva oyuncusu değil, last hit yapamayan adam ad range alıyor, kaybediyoruz. Bu da solo queue'nun getirisi, engelleyemezsin. Dota'da da var aynı dizilim. Sadece jungle'a lol'de ki kadar hero giremiyor. Birde anladığım matchmaking sistemi rusların etkisi ile daha tam oturmadığı için karambole garip takım seçimleri ile maç alabiliyorsun. Lol'de bunun dışına çıkıcam dersen aç bir yeni account, heimer jungle'la bile ilah gibi oyun alırsın. Her karakterin işine gelen bir dizilim var. Bunun dışındakiler oynandıkça ortaya çıkıyor. Blitz top oynamak istiyorum dersen gir custom game'e "Top blitz huehue" yaz. Oyna adamlarla, ne win alıyorsun ne de lose. Yani bu oyun bu şekilde oynanıyor. Nasıl baldur's gate'de açtığın mage'in eline halberd vermiyorsan, messi'yi sıkıldım defansa koyayım demiyorsan, ashe'yi de top solo'ya göndermeyeceksin. Ekmek olursun. Ama arada troll olsun diye gir custom'a istediğini yap, kimse sövmez karışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yalnız tr serverında oturmuş meta var, ashe mid. swain mid gitme ashe var gibi cümleler kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi sezon 1 metası işte. jungler extrem bi olaydı mesela. kaede bey mesela caith ile mide gidip kesiyodu herkesi falan. kata+amumu aşağı falan yapıyoduk. oluyodu yani. sezon 1 sonu yapılan turnuva ile çıktı bu meta geyiği. bide jungle falan değişti kolaylaştı iyice. tr'de böyle yol gösterici turnuvalar falan düzenlenmediği veya olana ilgi duyulmadığı için herkes freestyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 LethE said: yalnız tr serverında oturmuş meta var, ashe mid. swain mid gitme ashe var gibi cümleler kuruyorlar. bazı champları hiç bilmiyor server mesela. xerath alınca her seferinde bana biliomusun o champ'ı diye soruluyor, almam istenmiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kaede said: http://i.imgur.com/8uhaz.jpg fikir güzel de daha başarılı olabilirmiş. yine de beğendim.. dart oynayan miss fortune mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fiora kata fortune leona sona ahri janna zyra lux ori eve galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 beyaz saçlı sona değilde ashe sanırım elinde ok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 beyaz saçlı ashe sonanın memeleri daha büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 benim itirazım zyra'ya, yeşil nerde görmüşler onu, bi de saçı kızıl değil.. bi de elise de olabilirmiş resimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 come again renk körlüğü yok sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 koyduğunla diğer resimdekinin aynı olduğunu mu iddia ediyorsun yani? tipine değinmiyorum bile ama öyle yemyeşil de hiç görmemiştim. en başarısız cosplay bile bu kadar alakasız değil dicem nerdeyse de o zaman da haksızlık etmiş olurum .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sarmaşık var işte zaten çoğu tam uymuyorki ne ahri'nin saçı o renk nede leona o kadar ütü masası değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Diğerlerini Zyra kadar tanımıyorum .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ashe ultiye hazirlanmis kihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam zyra nın kayınçosu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Beyler ben na da oynuyorum, ama ticket atmak istediğimde otomatik olarak türkiyeye yönlendiriyor.İyi dedim nasıl olsa account name hangi sever falan soruyor.Yazdım bug splat hatası işte falan filan.6 gün oldu hala cevap yok.Ben şimdi na support una yazmak istiyorum ama ona da giremiyorum direkt türkiyeye yolluyor beni.Ne yapabilirim ? Girdim na forumlarında yazdım bakın buraya böyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 TR sunucularında 3vs3 ve Dominion nie yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 10 yıldır Dota oynamayı öğrenemediler. Aşırı yüklenme olmasın diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 et istiyorum.. yokluk ver elini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 İki gündür itemleri denemek için bakayım dedimde. League of black cleaver muhabbeti doğruymuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar