downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yoo otuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tribunal kemoterapi gibi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ranked de bile oluyor. doğruları konuşalım lütfen. baya asap bözuyolar. ilk sanisede MID mid mdi diye didişmeye başlıyolar. sonrasında yok sen first pick sin noob lar havada uçuşuyor. baya baş ağrısı. ben de fişini çektim oyunun en azından bikaç hafta ellemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Na da oynuyorum nispeten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bide ilginç olan noob oynamayı yeterince bilmeyen acemi demek değil mi ? Burda adeta argo bir deyim fuck gibi bir şey olmuş.Alakalı alakasız her şeye noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bide ks kavgaları bitiriyor beni.Kassadinim burst damage vuruyorum 0.5 saniyede adamı indirince ks oluyor, kendileri hariç herkesin killi ks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şu oyun aylık 1$ 1€ falan olsa kalite öyle bi scale olacakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Casual oyunlarda kalite beklemeniz baya hazin. Sizi Starcraft bölümüne alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Fin said: şu oyun aylık 1$ 1€ falan olsa kalite öyle bi scale olacakki en başta veletler ayıklanır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben veremem mesela 1$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben oynamam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 PastorOfMuppets said: Casual oyunlarda kalite beklemeniz baya hazin. Sizi Starcraft bölümüne alalım. Casual masual, lol proları kafam kadar para kazanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hocam para için oyun oynamak baya yalnış be. Sizi business'a alalım ace bey. CV'ye çok iyi SC oynuyorum yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 esas para eve de dönüyomuş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yok Eve'de çooook büyük corp'ların başları azıcık para kazanıyorlar dai altlarında 200 kişi falan calıstırdıkları için sayılmaz o. CEO onlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Fin said: şu oyun aylık 1$ 1€ falan olsa kalite öyle bi scale olacakki O bebeler yemek yemez para verir yine oynarlar senin benim gibi kafa boşaltmak için oynayan adamlar ayıklanır asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 olay parayı bulmaları değilki kredi kartı lazım onu nereden bulacaklar. baba kredi kartını ver oyuna gircem diyemezler sonra karnelere zayıf gelir dshfvsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 İnternet cafeden bahsediyorsun ya cafe sahibi alır 10 tane account verir çocuklara oynarlar para keser o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 PastorOfMuppets said: Hocam para için oyun oynamak baya yalnış be. Sizi business'a alalım ace bey. CV'ye çok iyi SC oynuyorum yazarsın. Hehehe:) Ya benim demek istediğim ciddi anlamda pro. Böle stefano, MC, idra gibi elemanlar. az buz para kazanmadılar canıım:) http://sc2earnings.com/ Hasuobs bile 47k kazanmış. Az diil. Ki lol'de çoook daha büyük paralar dönüyo. Ayrıetten üsteki konuyla ilgili bişi sorcam. Riot Games telefonla LoL kredisi falan alınmasını sağlıcaktı. Nooldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Marketlerde satılıyormuş para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 haydi kızlar LoL e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 lol u birak dotaya gel. dotanin sana ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gökten 5 inv. düştü hala hevesli değilim. nasıl yaptığım konusunda hiçbir fikrim olmadan kill aldım. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Eskiden ne güzel kafamıza göre takılıyoduk şimdi yok jungle yok support belli kalıplara göre oynamak sıkıyo 1 ad 1 ap 1 jugle 1 solo top 1 support her oyun aynı kombinasyon oyun strateji oyununa döndü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 uymayıncada report yiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar