Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 raptoid said: Darius sen ne guzel bir champsin :) tankken dayak atan araya dalip rahat olun gencler diyen bir champ tavsiye ederim. darius oynamak ayıptır ya. inanılmaz kolay bir champ. FON ve phage aldıktan sonra durdurulamaz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 darius en noob friendly champ olabilir şu an bayıyor bi süre sonra, dunk olayı zevkli bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 @Lyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Nazca said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ne'de oynuyordum, türkiyeye atmışlar. 2-3 oyun attıktan sonra dellendim resmen. baktım beleş geçme şeysi hala duruyor, west'e geçeyim dedim ama aynı summoner ismiyle daha önce de westte hesap açtığımdan seve seve tekrar ne'ye döndüm :( nunu aldım supportluyorum, zevkliymiş bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Abi na ya gel su çok derin değil burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Atk3Yqc2SwY not today fizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bugün dünya noob günü mü? hırs yaptım 6 maçtır 20.dk surrender atıyoruz bi tanesinde 8/0/0 gidiyordum surrender attık adamlar efsane acemi oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 O çok değişken ya mesela kesin alırız dediğimiz oyunları kaybediyorum top 3 lane eziyor teamfight falan olmuyor yada surrend atayım 6 dakka kalmıs diye beklerken oyun aldığım çok oldu eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sonunda nasıl kustuysam tüm günlük kinimi wukongla 29/4/23 yaptım oyun aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 olm bu patch ne lan itemları okurken yoruldum çog şey değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 fiks olan seyleri degistirmeye calismislar gibi. fiks armor-magic penet runelari, flash spelli support esyalari falan gerçi bir daha baktim da sade flash in degil çogu spell in suresi artmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mastery sayfaları mı gitmiş öyle mi gördüm ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mastery sayfalarının localde durması lazım.gittiyse bi virüs taraması felan yap sen. ps: Masteries Masteries have been reworked All Mastery Pages have been reset demiş patch note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oh sonunda gelmiş peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yeni hud kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dota gibi olmuş itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abv tribunal abv riot :( 3 gün kaldı, sezon başladı arkadan gelicem noob gurühunda boğulcam off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 lan bağlantıyı düzelttik şimdi de itemları denicem derken buildlerimin içine ettim dsfsg elo yerle bir oldu, oyundan soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Shaco aldım da bi türlü aradığım patlamayı yapamadım ya.Hep +1 +2 falan oluyor şöyle 15 3 falan bitiremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yeni itemlarla katarina çok akıcı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dfg nerfi bazı apleri direk silmiş atmış oyundan ap itemlarının yarısı da nerflenmiş zaten meh league of bruisers bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 3% ms in 15% cdrtan daha değerli olduğunu anlamaları 3 yıl sürdü yalnız lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHH- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kaede said: dfg nerfi bazı apleri direk silmiş atmış oyundan ap itemlarının yarısı da nerflenmiş zaten meh league of bruisers bayar Zaten bruiser favored idi, kansere dönecek yine, PAT PAT PAT melee. Ona da anca Jarvan falan dayanır eglence olarak. Jarvan oynayayım biraz en iyisi, eve döneyim atolyeden kuralım bi oyun. Dark Souls'da sinirlerim bozuldu azıcık Blighttown'da. FUCKING BLIGHT TOWN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar